--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΙΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 20122001: Στις ΗΠΑ, δύο επιβατικά αεροσκάφη υπό τον έλεγχο τρομοκρατών προσκρούουν στους Δίδυμους Πύργους του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, που καταρρέουν ύστερα από 63 και 100 λεπτά αντίστοιχα. Ακόμα ένα αεροπλάνο προσκρούει στο Πεντάγωνο και ένα συντρίβεται στην Πενσυλβανία. Ο απολογισμός: περίπου 3.000 νεκροί και 3.000 τραυματίες.

2004: Πτώση ελικοπτέρου Σινούκ στη θάλασσα ανοικτά του Αγίου Όρους. Σκοτώνονται όλοι οι επιβαίνοντες, ανάμεσά τους και ο πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος Ζ' με τους συνεργάτες του ιερωμένους.

Σαν σήμερα πριν οκτώ χρόνια ένα Ελικόπτερο με το πλήρωμα του ξεκίνησε για μια αποστολή και δεν επέστρεψε ποτέ.Για μένα η ζωή από τότε άλλαξε στον υπερθετικό βαθμό γιατί κυβερνήτης του ήταν ο καλύτερος μου φίλος.Σήμερα δεν θα μπορούσα παρά ν
α στρέψω την μνήμη μου στην θύμησή τους και να προσευχηθώ ευλαβικά για τις ψυχές τους.Στον Παναγιώτη ,τον Δημήτρη,τον Στέργιο,τον Παντελή τον Παναγιώτη και τους 12 επιβάτες του Ελικοπτέρου ΕΣ 916, τις ψυχές που χάθηκαν στα νερά του Πόρτο Κουφό.Είθε οι ψυχές τους να βρίσκονται αναπαυμένες ,η θυσία τους να παραμένει φάρος και τα πληρώματα της Αεροπορίας Στρατού να βρίσκονται πάντα στην ασφάλεια του δαπέδου της πίστας των αεροδρομίων μετά την θετική ολοκλήρωση των αποστολών τους...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου