--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΝΤ: Φεύγουμε από την Ελλάδα!


Το ΔΝΤ φέρεται αποφασισμένο να φύγει από την Ελλάδα μέσα στους επόμενους 18 μήνες...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρόν», πρόκειται για μια απόφαση που οφείλεται στην εκτίμηση - βεβαιότητα που έχουν εκφράσει οι επικεφαλής του, ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι δημόσιο.
Η ξαφνική αυτή επιλογή του ΔΝΤ, να αποχωρήσει, δημιουργεί πολλές απορίες και ερωτήματα για ποιο λόγο πήρε αυτή την απόφαση. Ίσως η αιτία να βρίσκεται στο γεγονός ότι η Γερμανία εξακολουθεί να μπλοκάρει
την επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος, ενώ το ΔΝΤ είχε προειδοποιήσει σε έκθεσή του ότι χωρίς επιμήκυνση το ελληνικό Μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί.
Είναι πολύ πιθανό η απόφαση να αποχωρήσει το ΔΝΤ από την Ελλάδα να είναι αποτέλεσμα πιέσεων μεγάλων χωρών του αναπτυσσόμενου κόσμου, που έχουν ξεσηκωθεί κατά της εμπλοκής του Ταμείου με εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ στα προγράμματα διάσωσης πλουσίων χωρών της Ευρώπης.
Ώρα τους καλή! Να μας στέλνετε κανένα γράμμα να μαθαίνουμε τα νέα σας κα Λαγκάρντ... Και εσύ Τόμσεν!
newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΖΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ.ΦΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    Ο ΦΥΛΑΞ ΦΡΟΥΡΟΣ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ,ΚΑΘΕΥΔΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή