--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αποδοκιμάστηκε ο Π.Καμμένος από τους απόστρατους


Φωνάζοντας ρυθμικά "Κλέφτες - κλέφτες", οι απόστρατοι που από νωρίς κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή, "υποδέχθηκαν" τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο οποίος παρά τις προειδοποιήσεις τους, βγήκε από την Βουλή για να τους μιλήσει...

Οι απόστρατοι είχαν δηλώσει εξ' αρχής ότι δεν θέλουν πολιτικούς στη συγκέντρωση τους και στην θέα του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων γύρισαν τις πλάτες τους αλλά στην συνέχεια βλέποντας ότι δεν αποχωρεί ξέσπασαν σε άγριες αποδοκιμασίες. 


Ο κ. Καμμένος πλησιάζει ρπος τους απόστρατους...Ο κ. Καμμένος πλησιάζει ρπος τους απόστρατους...

O Καμμενος δεν αντέδρασε και ένα παγωμένο χαμόγελο αμηχανίας είχε σχηματισθεί στο πρόσωπό του. Τελικά, αναγκάστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να "κάνει μεταβολή" και να φύγει από τα σκαλάκια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη επιστρέφοντας στο κτήριο της Βουλής.Για «προβοκατόρικη επίθεση μεμονωμένων διαδηλωτών προς τον Πάνο Καμμένο» και για «προβοκάτορες- κλακαδόρους», κάνουν λόγο κύκλοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν σήμερα στη συγκέντρωση των αποστράτων, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με κύκλους του κόμματος, οι αποδοκιμασίες αφορούν ένα ελάχιστο κομμάτι των συγκεντρωθέντων, ενώ η πλειοψηφία των αποστράτων -υποστηρίζουν οι ίδιοι κύκλοι- «υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει, για να παραστεί και ακολούθως μαζικά προσήλθαν στο χώρο συλλογής υπογραφών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου