--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΚΑΖΑΚΗ (ΕΠΑΜ)

Σχετικά με δημοσιεύματα και τοποθετήσεις στελεχών του ΕΠΑΜ και κυρίως του κ. Καζάκη, ο ΣΕΕ διευκρινίζει ότι:

α. Η πρωτοβουλία που αναπτύσσει το κόμμα μας για εθνική ενότητα δεν εκτιμήθηκε από το ΕΠΑΜ, αλλά όπως ομολογεί ο κ. Καζάκης την είδε ως μια ευκαιρία για να «ανοίξει πόρτες σε εξαιρετικά συντηρητικούς ιδεολογικά και περιχαρακωμένους χώρους» όπου αυθαιρέτως κατατάσσει τους ψηφοφόρους μας.

β. Οι αναφορές του αφ' ενός στον ΣΕΕ με απαξιωτικές
και υβριστικές εκφράσεις όπως «ακροδεξιά αντιπολίτευση του ΣΕΕ», «χουντοακροδεξιό σκυλολόι», «παιχνίδι των χουντοπρακτόρων μέσα στον ΣΕΕ» και «δώσαμε τη δυνατότητα στον ίδιο τον ΣΕΕ να ξεμπερδέψει με αυτόν τον συρφετό» και αφ' ετέρου στις ηγεσίες των Ενώσεων Αποστράτων, μέλη των οποίων τυγχάνουν πολλοί ψηφοφόροι του κόμματός μας, προκαλούν την βαθεία μας απογοήτευση διότι με αυτή την ανάρμοστη και ανώριμη πολιτική του συμπεριφορά, δυναμίτισε όλη την προσπάθεια και πρωτοβουλία του ΣΕΕ για δημιουργία κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

γ. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο δρόμος που επέλεξε ο κ. Καζάκης, αδικώντας και τα μέλη του κόμματός του, είναι ο δρόμος του διχασμού, της αντιπαράθεσης και της αμετροέπειας. Ίσως δυνάμεις πάνω από τη δική του θέληση να του επέβαλαν μια τέτοια αιφνίδια μεταστροφή.

Η ηγεσία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, πιστή στις αρχές του κόμματος, προσπαθεί να συνενώσει όσα δημοκρατικά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα έχουν σαν μοναδική προτεραιότητα την απελευθέρωση της Πατρίδος. Από τις αναφορές του επικεφαλής του ΕΠΑΜ στο κόμμα μας, έγινε προφανές οτι η δική του προτεραιότητα είναι διαφορετική. Στον αγώνα για την ανατροπή είναι απαραίτητοι όλοι αλλά με την προϋπόθεση ότι τοποθετούν τις προσωπικές τους επιδιώξεις και τις ξεπερασμένες ιδεολογικές διαχωριστικές αντιλήψεις στο περιθώριο, κάτι που ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ φαίνεται ότι αδυνατεί ακόμη να πραγματοποιήσει.

Κατόπιν της αήθους, αντιδημοκρατικής και αναιτίας επιθέσεως που αδίκως  εξαπέλυσε προς το κόμμα μας, χωρίς να θέλουμε να εμπλακούμε στα εσωτερικά οποιουδήποτε κόμματος, θα του συνιστούσαμε να ασχοληθεί με τα δικά του προβλήματα . Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με τις υγιείς δυνάμεις που δεν εκπροσωπούνται σήμερα στο κοινοβούλιο και είμαστε βέβαιοι ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα γίνει επιτέλους για πρώτη φορά πραγματικότητα προς όφελος της Πατρίδος και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου