--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Μερικά από τα τελευταία νέα μιας μακρινής....Μπανανίας- αποικία χρέους...έναν "πολυπολιτισμικό" χώρο

Picture

του Νίκου Παπαροδόπουλου
τ.Λέκτορα Πανεπιστημίου Αιγαίου

Aγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ενώ εδώ και πολύ καιρό έχουν πληρωθεί άπασες οι τυπικές αλλά και ουσιαστικές προυποθέσεις ενεργοποίησης του ακροτελεύτιου Άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος: «..H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» ο Ελληνικός Λαός συνεχίζει να αργοπεθαίνει απο τον θανάσιμο εναγκαλισμό του με την χειρότερη συμμορία, που γνώρισε ποτέ ο τόπος, την περιβόητη «γενιά του πολυτεχνείου»  ἠ αλλιώς «συνταγματικό τόξο».
Ένας εσμός ανικάνων και ανεπαγγέλτων κληρονομικώ δικαίω πολιτικάντηδων που κατασκεύασαν ένα εκτρωματικού σοβιετικού τύπου σύστημα στηριγμένο στη μαζική διαφθορά και διαπλοκή όπου άπαντες, "συμπολίτευση" και "αντιπολίτευση" έχουν μερτικό στη λεία της εξουσίας.

Με το εθνοκαταστροφικό success story(!) των συμπρωθυπουργευόντων Α.Σαμαρά και Ευ.Βενιζέλου να εκτελείται στο ακέραιο βάσει των εντολών των διεθνών τοκογλύφων και μιας "Ε.Ε." που πέταξε πλέον τον απατηλό μανδύα των μεγαλόσχημων αερολογιών  (π.χ. Ἑυρώπη των λαών, της δημοκρατίας, της ισονομίας, της προόδου" κλπ.) και δείχνει απροκάλυπτα το πραγματικό αποκρουστικό και τερατώδες πρόσωπο της, ενός άθλιου μηχανισμού υποδούλωσης και κατοχής εθνών.

Με το success story του Α΄πρωθυπουργού μας Α.Σαμαρά ( ο έχων πρόβλημα με το κεφάλι του
σύμφωνα με δήλωση του ιδίου σε διάγγελμα του ενώπιον του πανελληνίου  να εκτοξεύει το ψευδές και κατασκευασμένο "Χρέος" (ΤΟΥΣ) στα 321 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ!!!! κατά πολύ υψηλότερο απο το 2009 όταν ο ΓΑΠ ξεκίνησε την "σωτηρία" μας.

Με τον Β΄ πρωθυπουργό μας Ευ.Βενιζέλο 
να μας αναγκάζει να πληρώνουμε 700.000 ΕΥΡΩ, ετήσια έξοδα για το γραφείο του και να κυκλοφορεί σαν σείχης, με θωρακισμένο BMW 850.000 ΕΥΡΩ, με τα χρήματα μας (ο  " ξεχασα το USB της Λίστας Λαγκάρντ στο γραφείο μου" , ο αρχιτέκτονας του διαβόητου "νόμου"περί ΜΗ ευθύνης υπουργών κλπ.κλπ.)

Με τον νέο υπουργό της "Νέας κρατικής τηλεόρασης" Παντελή Καψή, πρώην του ΚΚΕ εσ., πρώην παπανδρεικό στις εποχές της δόξας και νυν υπουργό της ..Νέας Πασοκοκρατίας για την "Νέα"-τρομάρα της κρατικής τηλεόρασης να αμοίβεται με
με 452.000 ΕΥΡΩ τον χρόνο  (για να μπορέσουμε επιτέλους να εμπεδώσουμε τα ..καλά της "πολυπολιτισμικότητας" και της αθρόας λαθροεισβολής-εποίκησης).

Με την σύζυγο του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα και τον αδελφό του υπουργού Μιλτ. Βαρβιτσιώτη (τον γνωστό στο Πανελλήνιο και ως
"Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει την ..Ελληνική Σημαία!! )  να κάνουν χρυσές δουλειές με το Δημόσιο !!!! .

Να απαξιώνονται συστηματικά στρατηγικές αμυντικές βιομηχανίες 
με σκοπό την εκποίηση τους έναντι πινακίου φακής αφού προηγουμένως οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες, του "συνταγματικού τόξου" τοποθετούσαν Δ/ντες Συμβούλους απατεώνες  με ΠΛΑΣΤΑ πτυχία..!!! επί σειρά ετών.

Η διαπλοκή να βασιλεύει παντού ακόμα και στον οργανισμό που εφηύραν και έστησαν για να ξεπουλήσουν/χαρίσουν τις υποδομές της Πατρίδας
βλ. Σταυρίδης, ΤΑΙΠΕΔ . 

Να συμβαίνουν "θαύματα"... με τις αρκούδες και τους λύκους στην Ελλάδα
της ΜΚΟ "Ἁρκτούρος" και του Γ.Μπουτάρη να αποκτούν..πολιτικές πεποιθήσεις!!!!

Στη χώρα της "ευνομίας παντού" του υπουργού ΠΡΟΠΟ κ.Δένδια, η εγκληματικότητα των εκατομμυρίων 
εγκληματιών λαθροεισβολέων-εποίκων να σαρώνει την επικράτεια η "ανάπτυξη"είναι εδώ !!! (βιομηχανία..πλαστών διαβατηρίων απο εγκληματία λαθροέποικο Πακιστανό ).

Η δε αξιωματική αντιπολίτευση, μνημονιακής κατεύθυνσης πλέον μετά το συνέδριο της,  περιμένει στωικά τη σειρά της για την.... κατάληψη της εξουσίας, όπως πράττουν τα τελεταία σαράντα χρόνια όλες οι αξιωματικές "αντιπολιτεύσεις" ακολουθώντας απαρέγκλιτα το μεταπολιτευτικό σαβουάρ βίβρ αρπαγής της εξουσίας, με τους διάφορους "λαγούς" να προαναγγέλουν νέες συγκυβερνήσεις... "σωτηρίας" (βλ. 
Τατσόπουλος-ΣΥΡΙΖΑ , Μιλτ.Βαρβιτσιώτης-ΝΔ κλπ.)

Ο δε αρχηγός της αξιωμ.αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας να υπενθυμίζει στους Έλληνες, όπου σταθεί και όπου βρεθεί
ότι είναι Άθεος.. σαν ...αριστερός της προόδου(!!!)..βεβαίως  αλλά και στελέχη του όπως κάποιος ονόματι Νίκος Μπιτσιμέας, εργαζόμενος στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, ανήμερα της Εορτής της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο μας υπενθύμισε την απέχθεια, αποστροφή και αβυσσαλέο μίσος της αριστεράς της ..προόδου σε κάθε τι Ελληνικό, στα Ιερά και τα Όσια του Έθνους μας, αναγράφοντας στο FB την "ευχή" τους "γ@μ@ την Παναγία σας, την Ορθοδοξία σας, και το Έθνος σας"

Φιλικά

Ν.Παπαροδόπουλος
τ.Λέκτορας Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου