--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Στο πλαίσιο της επαναδραστηριοποίησης του ΣΕΕ , για την προώθηση των πολιτικών αρχών και θέσεων του κόμματος, όπως αυτές καθίσταται αναγκαίο να επικαιροποιούνται, σύμφωνα με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και σε συνδυασμό  με τον καταιγισμό νομοσχεδίων, προς ψήφιση στη βουλή, που αφορούν και βάλλουν  καίριους τομείς της κοινωνικοοικονομικής ζωής του τόπου (υγεία, παιδεία, οικονομία  κλπ),  μετά την πραγματοποιηθείσα συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, μελών και στελεχών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου 2013, στην πόλη της Κοζάνης, συνάντηση  μεταξύ του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Θεόδωρου Διαμάντη, της προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας Κωνσταντίας Καλαμπαλίκα και του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιάννη Μαρά.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και γνωστοποιήθηκαν οι επικαιροποιημένες θέσεις  του ΣΕΕ, κυρίως όσον αφορά  τα οικονομικά θέματα, που επηρεάζουν άμεσα και τις λοιπές πολιτικές εξελίξεις. Αποφασίσθηκε η περαιτέρω ενημέρωση των υπολοίπων στελεχών του ΣΕΕ στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και η εισήγηση, από αυτούς, θέσεων επί των προβλημάτων της περιφέρειας.

Θα προγραμματισθούν άμεσα,  εκδηλώσεις-δράσεις στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για την προβολή των θέσεων  του ΣΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου