--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Το τέλος της κρίσης το 2011 ... το 2012... το 2013..............

 Δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και πάσης φύσεως μνημονιακών προπαγανδιστών, για επιτυχή οικονομική πολιτική και ανάπτυξη πότε το 2011, πότε το τέλος του 2012, πρόσφατα δε το τέλος του 2013, καταρρέουν υπό το βάρος των στοιχείων της EUROSTAT, αποδεικνυόμενες «έπεα πτερόεντα».

Συγκεκριμένα ενώ η Ελλάδα το Α΄ τρίμηνο του 2012 είχε χρέος 280,404 δις
και παρά τα κουρέματα, για τα οποία θριαμβολογούσαν οι Παπαδήμος, Βενιζέλος κλπ συνεργάτες τους, παρά τα εξοντωτικά μέτρα και την ακολουθούμενη τροϊκανή οικονομική πολιτική, που με δέος και σεβασμό εφαρμόζει η Ελληνική Κυβέρνηση, το χρέος εκτινάχτηκε στο Α΄ τρίμηνο του 2013 στα 305,213 δις, τουτέστιν αυξήθηκε σε ένα χρόνο κατά 24,9 δις.

Ως πρός το ποσοστό επί του ΑΕΠ, το Α΄ τρίμηνο του 2012 το χρέος αποτελούσε το 136,5 % του ΑΕΠ, ενώ ένα χρόνο μετά, το Α΄ τρίμηνο του 2013 το χρέος αποτελεί το 160,5 % του ΑΕΠ, το οποίο έχει συρρικνωθεί σημαντικά.

Βέβαια η τρόικα, στην απέλπιδα προσπάθειά της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της αποτυχίας της, επιβάλλει-και οι των Αθηνών δέχονται -νέους φόρους στον ήδη εξαντλημένο Eλληνικό λαό, για την επίτευξη, εικονικού βεβαίως, πρωτογενούς πλεονάσματος.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, πιστός στις προγραμματικές του θέσεις, δηλώνει κατηγορηματικά οτι θα αναζητήσει ευθύνες όπου και αν υπάρχουν, σε όλους εκείνους, όσο ψηλά και αν ευρίσκονται, που παρά την παραδοχή του ΔΝΤ περί αναποτελεσματικής οικονομικής
πολιτικής, στον χρόνο που επελέγη να εφαρμοστεί, τα οικονομικά μεγέθη τα οποία μόνο έξοδο απο την κρίση δεν δείχνουν, συνεχίζουν να ακολουθούν τις αποτυχημένες τροϊκανές πολιτικές, που ως μοναδικό αποτέλεσμα έχουν την μετατροπή της υπερήφανης Ελλάδας, σε μια αποικία και σε μια εκτεταμένη ΕΟΖ, με ότι αυτά συνεπάγονται.

Θεόδωρος Διαμάντης
Εκπρόσωπος Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου