--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Συνεργασίες για τις εθνικές εκλογές

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε.), πιστός στις αρχές του και τα ιδεολογικά κείμενα, αποδεχόμενος δε πάντα με συναίσθηση ευθύνης την ουσία των λέξεων που αποτελούν το όνομα του και αρνούμενος το διαχωρισμό των συμπατριωτών μας σε ομάδες, αφού αυτό ακριβώς άλλωστε επιθυμεί το φαύλο πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο, πρωτοστατεί μετά από απόφαση της Κεντρικής του Επιτροπής, σε συζητήσεις με όλους τους εξωκοινοβουλευτικούς φορείς (κόμματα και ομάδες) που τους ενώνει η αγάπη για την Πατρίδα, με σκοπό την εξέταση της δυνατότητας κοινής καθόδου στις προσεχείς εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Με ευχαρίστηση διαπιστώνουμε ότι πλέον όλοι αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την προσπάθεια του κόμματος μας η οποία έχει ξεκινήσει αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές του 2012, αφού είναι κοινή πλέον η πεποίθηση ότι το 30% και πλέον του Ελληνικού λαού το οποίο δεν εκπροσωπείται από τα υπάρχοντα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου, απαιτείται να αποκτήσει τη δική του φωνή. Και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε.), με τη σοβαρότητα που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα στη μικρή αλλά σημαντική πολιτική του πορεία, θα καταφέρει να ενωθούν τελικά όσοι πράγματι εμφορούνται από κοινά οράματα και πεποιθήσεις και βέβαια κινούνται στον πολιτικό στίβο από πραγματική αγάπη για την Πατρίδα και όχι από προσωπικές φιλοδοξίες.
Ακόμη βέβαια βρισκόμαστε στην αρχή και υπάρχει δρόμος δύσκολος μέχρι να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε στα μέλη μας την τελική πρόταση συνεργασίας εφόσον βέβαια αυτή καταστεί δυνατή, αλλά η προσήλωση στις ιδέες μας και η ανάγκη απελευθέρωσης της Πατρίδας είναι το καλύτερο εφόδιο μας για να ξεπερασθούν όλα τα εμπόδια. Ελπίζουμε βάσιμα να ξεπερασθούν τα ελάχιστα που νομίζουμε ότι μας χωρίζουν και να επιτευχθεί μία σημαντική συμφωνία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό κομμάτων, η οποία μπορεί και να αποτελέσει το εφαλτήριο για συνεργασίες και στις Εθνικές εκλογές. Η Πατρίδα χρειάζεται υγιείς πατριωτικές φωνές να την υπερασπισθούν και το κόμμα μας θα είναι πρωτοπόρο στη συνένωση τους.

Βασίλης Πανταζής
Α αντιπρόεδρος ΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου