--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Στα πλαίσια του ανοίγματος του κόμματός μας στην κοινωνία, αλλά και της πληρέστερης οργάνωσής του στην περιφέρεια, το μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Τσακίρης Γεώργιος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νομό Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πιερία πραγματοποίησε συναντήσεις και έδωσε συνεντεύξεις σε περιφερειακά ΜΜΕ.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 παραχώρησε συνέντευξη διάρκειας μιας ώρας περίπου στον ΤΟ σταθμό ΔΙΟΝ  TV, με εμβέλεια σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. 
  
Το πρωί της Τρίτης  20  Αυγούστου 2013, συναντήθηκε με απόστρατους του Νομού και συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας και του κόμματος.
Ακολούθως, συνοδευόμενος από  τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Βενέτη Χρήστο και τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Κατανά Νίκο, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη  Κίτρους – Κατερίνης όπου συναντήθηκε με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως, λόγω απουσίας του Μητροπολίτη, ένεκα ασθενείας.

Στις 12:00  της ίδιας ημέρας έδωσε συνέντευξη στο Radio “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”  FM 92,2,   διάρκειας περίπου μισής ώρας.

Τις συνεντεύξεις παρακολούθησαν πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στους Νομούς Θεσ/νίκης και Πιερίας.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το κλίμα εγκαρδιότητας που επεκράτησε κατά τις συνεντεύξεις – συναντήσεις, στο οποίο συνετέλεσε η άρτια προετοιμασία και διοργάνωση από τους Βενέτη Χρήστο και Κατανά Νίκο.
                  
 
Συνέντευξη στο ΔΙΟΝ TV
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου