--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΚΑΝΕΛΛΗ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ


‎-- H κα Κανέλλη και ο κος Κασιδιάρης αντιπρόσωποι των Ελλήνων εκλογέων --

Σύσσ
ωμος ο πολιτικός κόσμος της Χώρας έσπευσε να καταδικάσει την απρεπέστατη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΧΑ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η οποία αποτελεί πλέον 1ο θέμα σε όλα τα μικρά και μεγάλα ΜΜΕ της Χώρας μας και όχι μόνον, ενώ παράλληλα προκάλεσε και την επέμβαση του Εισαγγελέα.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η Πατρίδα μας εκτίθεται διεθνώς, συγκρινόμενη με κάποια τριτοκοσμική χώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται την κρίσιμη τούτη περίοδο. Και μάλιστα με ευθύνη αντιπροσώπων του Ελληνικού Λαού.

Από τα σχόλια που διαβάζονται και ακούγονται 4 στους 5 συμπολίτες μας επικροτούν την ενέργεια του κου Κασιδιάρη και αναρωτιέται κανείς ΓΙΑΤΙ;

Πιθανότατα αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι στην Χώρα υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα, στα οποία όμως διαχρονικά δεν δόθηκε η αρμόζουσα δημοσιότητα και προβολή, από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δεν προκάλεσαν την ίδια αντίδραση από τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα.

Ως πλέον χαρακτηριστικά αναφέρονται οι αυτοκτονίες χιλιάδων συμπατριωτών μας, οι καρκινοπαθείς που πεθαίνουν αβοήθητοι, χωρίς φάρμακα, οι συμπολίτες μας που καταληστεύονται αβοήθητοι κάθε μέρα και αναγκάζονται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και πολλά άλλα που θα μπορούσαν να μνημονευθούν.

Όπως είναι λογικό οι πολίτες αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν προβάλλονται εξ ίσου και αυτά τα θέματα, γιατί τα ΚΟΜΜΑΤΑ και ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία για τα κατά κοινή ομολογία σοβαρότερα, αλλά ασχολούνται τόσο πολύ με το χαστούκι που εισέπραξε η κα Κανέλλη, η οποία σημειωτέον εκλέγεται περίπου επί μία 12ετία.

Η απάντηση είναι απλή. Το χαστούκι που εισέπραξε η κα Λιάνα, αντιπροσωπεύει το χαστούκι που πολλοί συμπατριώτες μας θα ήθελαν να δώσουν στους περισσότερους από τους επαγγελματίες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, τους οποίους ο Λαός θεωρεί υπεύθυνους για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα και αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο.

Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι με την αντίδρασή τους για τις απρέπειες αυτές, που σαφέστατα είναι καταδικαστέες και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πολιτική συμπεριφορά από ανθρώπους που εκνευρίζονται εύκολα, δικαίως ή αδίκως, για χαρακτηρισμούς πολιτικών τους αντιπάλων, επιφέρουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν και διακινδυνεύω και την πρόβλεψη ότι η ΧΑ σήμερα αύξησε τα ποσοστά της.

Αλλά θα πρέπει επίσης να αναρωτηθεί κανείς τι θα έκαναν αυτοί οι υποψήφιοι σωτήρες της Πατρίδας, που μεταφέρουν τις συνήθειές του από το πεζοδρόμιο στα τηλεοπτικά πλατώ και αύριο στις αίθουσες του Κοινοβουλίου και στα εθνικά κέντρα επιχειρήσεων, εάν επρόκειτο να χειρισθούν υπεύθυνα ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Η κα Κανέλλη και ο κος Κασιδιάρης, ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Ελλήνων εκλογέων, με το ύφος τους και τη συμπεριφορά τους, δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά απτές ενδείξεις της βαθιάς παρακμής που διέρχεται η Ελληνική Κοινωνία.

Σαρήπαπας Ανάργυρος
Μέλος ΑΠΣ

1 σχόλιο:

  1. Ειδικά η κα Κανέλλη είναι μονίμως εριστική.Κάποτε τη συμπαθούσα αλλά πλέον έχει ξεφύγει...Άσε που θέλει να "σφάξει" και τον Ντινόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή