--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23 ΟΚΤ 2011 ΟΜΙΛΙΑ Θ. ΔΙΑΜΑΝΤΗ


 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Θ. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΕ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Θ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΣΤΗΝ  ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΓΕΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ  ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ.

ΜΕΛΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ. 

  ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ τ Α.Π ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.











ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ, ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ, ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΡΙΣΤΗΣ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ,ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ.     


ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ Ε.Δ  ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΛΗ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, 
ΚΑΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ 21-11-2011 ΟΠΟΥ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ,  ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ,
ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ  ΟΡΑΜΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Κε ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω παραστεί σε κάποια εκδήλωση του κόμματος, αλλά αν όλα τα μέλη του κόμματος μιλάνε με αυτόν τον τρόπο είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά.
    Είπε θα πράγματα που είχε να πει και επέστρεψε στην θέση του. Αν ήταν κανένας πολιτικός του συρμού, θα μίλαγε για καμία ώρα και δεν θα είχε πει τίποτα στο τέλος.

    Μην προσπαθήσετε να βρείτε λόγια για να γεμίστε ομιλίες. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα που να το πιστεύετε και να μιλάτε γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσο περνά ο καιρός είναι και πιο φανερό ότι μόνο ο στρατός μπορεί να σώσει αυτή τη χώρα από τον αφανισμό.Να ρθουν οι στρατιωτικοί να φύγουν οι γερμανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι όλα καλά αλλά ακόμα καλύτερα να τρέξουμε λιγάκι γιατί δεν πρέπει να μας προλάβουν οι εξελίξεις.Σε 4 χρόνια ίσως να είναι αργά και να μας έχουν ξεπεράσει τα γεγονότα.
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ...
    Τυχαίο;δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν χρειάζονται βιασύνες. Ένα κόμμα δεν δημιουργείται βιαστικά και στο πόδι. Άλλωστε οι εξελίξεις είναι μπροστά μας και ο δρόμος πολύ μακρύς.....
    Ο κ. Διαμαντής θεωρώ ότι μπορεί να εκπροσωπεί το υπό ίδρυση κόμμα στα ΜΜΕ. Έχει ευχέρεια λόγου και άνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=Nmu2wGzNaFw

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
    www.dromowellinon.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησας ημερα ΕΛΛΗΝΕΣ ....!!!!!Καλιο αργα παρα ποτε!!!!!!!!Μολυς χθες επραχθει το ποιο μεγαλο εγκλημα σε πολιτηκο επιπεδο απο το 1949 και ενθεν!!!Εμεις που δεν ειμαστε στο ολο συνοθυλευμα αυτης της καταντιας της Πατριδος μας ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!!!!!!!!Ελαχε σε εμας να ειμαστε αυτοι που τελικος καλουνται να σηκοσουν το βαρος αυτης της αθλιας (πραγματικης) εικονας οπως αλωστε συνβενει καθε φορα που τουτος ο τοπος εφθανε ελαχιστα λιγο πριν την καταστροφη καλουμαστε να την σωσουμε !!!!Ειμαστε υποχρεωμενοι εναντι της Πτριδος μας χωρης να θελουμε τυποτα απο την ιδια παρα να δωσουμε τον ιδιο μας τον εαυτο την υπαρξη μας ετσι οπως δωσαμε τον ορκο μας στον χωρο που ανδροθηκαμε ως πραγματικοι (φρουροι)καθε σπιθαμης των συνορων μας το αυτο απλουστατο δικαιομα ως Ελληνες Στρατιωτικοι αλα και σε μορφη απλου πολιτη μας το εκωψαν η δηθεν (Σωτηρες) με ενμπριμε χλαμιδες ξενης ραφης ...τωρα ειναι η ωρα για επαναφορα πραγματικης Δημοκρατιας και Δικαιοσυνης !!!!Πρωην μελος ειδικων αποστολων (Υ/Υ-ΠΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή