--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε προφανή και πρωτοφανή δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα. Η εμπιστοσύνη της κοινωνίας προς τα κόμματα έχει καταρρεύσει. Το κοινωνικό συμβόλαιο διαρρηγνύεται βίαια.

Η  κυβέρνηση, αφού κατέκτησε την εξουσία με ένα πελώριο ψεύδος («λεφτά υπάρχουν»), έχει στραφεί με μανία εναντίον της κοινωνίας, την οποία κατακρεουργεί  προκειμένου να περισώσει τα ολιγαρχικά της προνόμια. Η άγρια φορολογική επιδρομή, που αναιρεί την ίδια την έννοια της μικρομεσαίας ιδιοκτησίας, είναι το υποκατάστατο της περικοπής δαπανών. 

Η τρόϊκα δεν ζήτησε φορολογική εξόντωση των μικρών και μεσαίων στρωμάτων, των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, η κυβέρνηση την επέλεξε, αρνούμενη να προβεί σε οιαδήποτε σοβαρή περικοπή δαπανών. Αλλά περικοπή δαπανών σημαίνει κλείσιμο των κομματικών εκτροφείων των ΔΕΚΟ, μείωση των υπέρογκων απολαυών των χρυσοκάνθαρων δημοσίων υπαλλήλων, κλείσιμο κάποιων από τα 25(!) πανεπιστήμια όπου βολεύθηκαν οι οργανικοί ψευδοδιανοούμενοι φίλοι των κομμάτων εξουσίας (και της ψευδοανανεωτικής αριστεράς), σημαίνει περικοπή της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα, κατάργηση των προνομίων της ολιγαρχίας και φυσικά είσπραξη του φόρου από μεγαλοσχήμονες διαπλεκόμενους ολιγάρχες,  φίλους των πολιτικών της Μεταπολίτευσης.  Όχι μόνον αυτά δεν έγιναν, αλλά, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Τραπέζης Ελλάδος, το τελευταίο εξάμηνο η κυβέρνηση αύξησε τις δαπάνες και προσέλαβε 24.000 δημοσίους υπαλλήλους(!).


    Η αντιπολίτευση αδυνατεί να λειτουργήσει ως εναλλακτική λύση. Όχι μόνον σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι ανίκανη να απορροφήσει την δυσαρέσκεια (η οριακή άνοδός της οφείλεται στην κατάρρευση της κυβέρνησης, ενώ σε απόλυτους  αριθμούς η αντιπολίτευση παραμένει καθηλωμένη σε ποσοστά της τάξεως του 18-20 %). Αλλά και ουδείς εμπιστεύεται ως σοβαρό ενδεχόμενο διακυβέρνησης την «ηγετική ομάδα» που διαμόρφωσε ο Α. Σαμαράς  με δευτερεύοντα πρόσωπα της οικτρής διακυβέρνησης Καραμανλή.
     Οι επαναστατικές φαντασιώσεις της Αριστεράς, που μόλις αποκατέστησε τον άνθρωπο που προκάλεσε έναν εμφύλιο πόλεμο (και που στο τέλος διαγράφηκε από τις τάξεις του ΚΚΕ  ως πράκτορας)  Νίκο Ζαχαριάδη, αν δεν είναι γραφικές και εξωπραγματικές ,πάντως θεωρούνται απαράδεκτες και επικίνδυνες από την τεράστια πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Η μετατροπή της Ελλάδας σε σοβιετική δικτατορία, που απεφεύχθη με ποταμούς αίματος το 1944-9, ασφαλώς είναι γελοίο και να την φαντάζεται κανείς έστω και ως υποθετικό ενδεχόμενο είκοσι χρόνια μετά την παταγώδη αποτυχία και κατάρρευση του κομμουνισμού στην Σοβιετική Ένωση και την Ανατολική Ευρώπη και την μετατροπή της Κίνας σε καπιταλιστική υπερδύναμη.

    Συνολικά το πολιτικό σύστημα έχει αποκοπεί από την κοινωνία, όπως δείχνουν τα τεράστια ποσοστά απαξίωσης στις δημοσκοπήσεις και βεβαίως  οι συνεχείς και πρωτοφανείς διαδηλώσεις, οι προπηλακισμοί των πολιτικών προσώπων, τα μέτρα φρούρησης που ταιριάζουν σε τριτοκοσμικά δικτατορικά καθεστώτα. Η τυπική λειτουργία του κοινοβουλίου δεν συνεπάγεται ουσιαστική δημοκρατική ζωή και η διεξαγωγή εκλογών με συμμετοχή του ημίσεως του εκλογικού σώματος θέτουν σοβαρό ζήτημα όχι τυπικής νομιμότητας αλλά ουσιαστικής νομιμοποίησης του κοινοβουλευτικού καθεστώτος της Μεταπολίτευσης.

    Για πρώτη φορά μετά την εκτροπική περίοδο 1965-1974 υπάρχει τόσης μεγάλης έκτασης συζήτηση για την νομιμότητα της εξουσίας. Αμφισβητείται από έγκυρους συνταγματολόγους (τους πανεπιστημιακούς  δασκάλους μάλιστα των συνταγματολόγων υπουργών Βενιζέλου, Λοβέρδου κλπ.) η νομιμότητα των διαφόρων εξοντωτικών μέτρων ,εκτάκτων εισφορών, τελών μέσω ΔΕΗ, αναδρομικών πληρωμών, της παραβίασης της αρχής της αναλογικότητας και της φοροδοτικής ικανότητας στην φορολογία, της κατάργησης των κοινωνικών δικαιωμάτων, του ίδιου του μνημονίου. Η υπερψήφιση διαφόρων μέτρων από την Βουλή δεν σημαίνει αυτομάτως την συνταγματικότητά τους.
    
Το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης οδηγεί τώρα την χώρα στην χρεωκοπία, στον εξευτελισμό και στον διεθνή διασυρμό, στην πλήρη αποικιοποίηση, εξωθεί την νεολαία στην μαζική φυγή στο εξωτερικό, την εθνική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια στο βάραθρο.

    Το δε καταπληκτικό είναι η παντελής απουσία παραιτήσεων. Μετά από δύο χρόνια τραγικής αποτυχίας, με βαρύτατες συνέπειες για το σύνολο του Ελληνικού λαού, δεν βρέθηκε ένας αξιωματούχος του κράτους, πρωθυπουργός, υπουργός, υφυπουργός κλπ., να αναλάβει την ατομική έστω ευθύνη του για τα οικτρά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής και να υποβάλει την παραίτησή του.
    
Εξωθείται υπ’ αυτές τις συνθήκες η κοινωνία των πολιτών να απαιτήσει, μέσα σε συνθήκες χάους, την αυτοπροστασία της. Το 1843, το 1909, το 1922, το 1974 ο Ελληνικός λαός ανέλαβε τις ευθύνες του, ανέτρεψε με  συλλογικές, γνήσια λαϊκές και αυθόρμητες  διαδικασίες την φαυλοκρατία, ανέδειξε νέους, δημοκρατικούς θεσμούς και νέα, άξια ηγεσία, διέσωσε την αξιοπρέπειά του και εξασφάλισε την επιβίωσή του.

    Σήμερα, το περισσότερο που μπορεί να πράξει το πολιτικό κατεστημένο της Μεταπολίτευσης είναι να εξασφαλίσει την ευθανασία του, παραδίδοντας με ψήφο εμπιστοσύνης την διακυβέρνηση της χώρας σε μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων και αποχωρώντας οριστικά από το προσκήνιο. Σε μία κυβέρνηση προσώπων που δεν θα προκύπτουν από τα κομματικά φυτώρια της Μεταπολίτευσης, δεν θα έχουν πελατειακές δεσμεύσεις, σκοτεινό παρελθόν, μαύρο χρήμα και εγνωσμένη ανικανότητα. Σε μία κυβέρνηση έντιμων και ικανών πολιτών, ηθικά απρόσβλητων, που θα λάβει άμεσα τα απαιτούμενα μέτρα για την διάσωση της Πατρίδας, θα αποκαταστήσει τον νόμο και την δικαιοσύνη, θα τιμωρήσει τους υπεύθυνους της εθνικής συμφοράς και θα προκηρύξει δημοψήφισμα για την κατάργηση του ολιγαρχικού, διαπλεκόμενου κοινοβουλευτισμού ,την αλλαγή του Συντάγματος και την εγκαθίδρυση μίας υγιούς και αποτελεσματικής προεδρικής δημοκρατίας.

Mελέτης Η. Μελετόπουλος
Διδάκτωρ Οικονομικών και Κοινωνικών
Επιστημών Πανεπιστημίου Γενεύης 

26 σχόλια:

 1. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ.
  ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αστέριος Κωτούλας5 Οκτωβρίου 2011 - 9:23 μ.μ.

  Να σταματήσουμε να λέμε, να ακούμε και να γράφουμε. Όλοι γνωρίζουμε το σωστό και το δίκαιο. Ας αρχίσουμε να κάνουμε πράξεις για να παραχθεί έργο. Οι μόνοι που παράγουν έργο είναι οι 300 που ψηφίζουμε κάθε φορά στις εκλογές με τα καταστροφικά αποτελέσματα που ζούμε. Να σεβαστούμε τον εαυτό μας και να προχωρήσουμε. Αυτό φθάνει για να αλλάξει την κατάσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΟΜΙΖΩ ΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ.
  ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΣ.
  Ο ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟ. Προχωρήστε ο κόσμος περιμένει οχι μονο αρθρα.
  ΥΓ. το αρθρο λέει αυτά που σκέπτεται ο καθένας σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΕ ΧΡΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΑΚΟΜΗ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ 47 ΑΚΙΝΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΘΕΙ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
  Ο ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ Κ ΜΕΛΟΤΟΠΟΥΛΕ;
  ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΔΕΑΣΜΟ
  ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΛΠ
  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ
  ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ...ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
  ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΜΕΛΟΥΝΤΑΙ Ή ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ.
  ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.
  ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ.
  ΤΑΞΗ 84

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εχει δίκαιο ο αηδιασμένος.
  Ηρθε η ώρα για πράξεις και μόνο με την καθοδήγηση ενός άξιου ηγέτη αυτό μπορεί να υλοποιηθεί.
  ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
  -Ο αντιπαραγωγικός-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οι δοτές προσωπικότητες στηρίζουν την επιβίωση του συστήματος και νοθεύουν την λαϊκή βούληση. Κυβερνώντες έντιμοι???? Ποιοι είναι?? Εγώ δεν ξέρω κανένα....και να τελειώνει πια το παραμύθι με το 1974. Ο Γκιζίκης όρκισε κυβέρνηση, ο Κύπρος μακριά, ανάκληση του Συντάγματος με μια απλή πράξη και όχι με δημοψήφισμα αφού είχε ψηφιστεί το σύνταγμα από τον λαό, ανάκληση της αμνηστίας, το στιγμαίο κλπ Για πια γνήσια λαϊκή συλλογική διαδικασία λέμε???? Δικτατορία από τότε έχουμε!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ .
  ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΕΙ.
  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Καλο αρθρο. Ακριβώς η πραγματικότητα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΑΡΜΑΝΙ
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΤΑΝΗ
  ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΙΜΙΑ
  ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
  ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ
  ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ
  ΤΑ ΠΟΤΑΠΑ ΣΛΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ
  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...
  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΟΥΝ
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
  ΣΤΗ ΛΗΣΜΟΝΙΑ ΜΗ ΜΠΕΙΤΕ
  ΟΛΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
  ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

  ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΟΚ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ...!!!
  Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...????
  ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ "ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ" (Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ)ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ FACE CONTROL ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!
  ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ...!!!!
  ΛΕΩ... ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ....!!!!
  ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ....!!!!
  ΜΙΚΗΣ ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ, ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...!!!
  ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ "ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ", ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ", ΤΑ "ΚΕΡΙΑ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ...!!!
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ... ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ.... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ...!!!
  ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ...!!!
  ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. ΤΙ ΕΙΠΕ...: ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ... ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ...!!!
  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ SHOPPING...!!!
  ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΑΝΤΑΡΤΕΣ...!!!
  ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Kαι να μην βγαίνουν στις τηλεοράσεις οι απόστρατοι και να μιλάνε όλο για τους μισθούς τους. Ξεφτιλίζονται. Και λάθος η εκ νέου συγκέντρωση στο Πεντάγωνο. Τώρα τους περιμένουν......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ¨Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρετε¨. Πιστεύει κανείς ότι οι ¨προσωπικότητες¨ θα σώσουν την Ελλάδα; Μήπως δεν είναι μορφωμένοι και κοσμογυρισμένοι οι 300; Ποιος εγγυάται ότι η αλλαγή του Συντάγματος θα είναι προς όφελος του λαού και όχι των 300; Ποιος σας εξασφαλίζει ότι δεν θα γράψουν ύπουλα και εν αγνοία του λαού άρθρα στο Σύνταγμα, ώστε όσα εμποδίζουν τις ενέργειες των νυν κρατούντων, τότε να ευοδωθούν; Ξέρετε ότι το Σύνταγμα (άρθρο 28 παρ.3) αναφέρεται ¨σε περιορισμούς της άσκησης της εθνικής μας κυριαρχίας¨; Ποιος το προέβλεψες άραγε; Εμείς πότε το μάθαμε; Τι θα μαγειρευτεί σε ένα νέο Σύνταγμα; Ποια άρθρα που προστατεύουν τους Έλληνες θα καταργηθούν ή θα γραφούν ως χρησμοί της ¨Πυθείας¨; Το Σύνταγμα ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ως έχει. Πλην:
  1. Να γίνει μία τροποποίηση στο προαναφερθέν άρθρο ώστε να εξασφαλίζεται η εθνική κυριαρχία.
  2. Να τροποποιηθεί το 'Αρθρο 62: (Ακαταδίωκτο των βουλευτών) και 'Αρθρο 85: (Ευθύνη των Υπουργών), ώστε να δικάζονται από τον Λαό που τους εξέλεξε. Ή μήπως δεν έχουν εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού και γι΄ αυτό αυτοδικάζονται και πάντοτε αθωώνονται.
  Αφού λοιπόν ο λαός τιμωρήσει τους ενόχους, τότε συζητάμε, ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, τυχόν ριζικές αλλαγές, για να μην μας την ¨φέρουν¨ τα εναπομείναντα ¨σταγονίδια¨. Δεν χρειαζόμαστε προσωπικότητες , χρειαζόμαστε άτομα ΗΘΙΚΑ. Σήμερα πάσχουμε λόγω της ανηθικότητας των 300 και όχι ΜΟΝΟ. Η κρίση είναι πρωτίστως ΗΘΙΚΗ και αναφέρομαι σε όλους ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Προτείνω STATHIS XRONIS για μέλος της διοικούσας επιτροπής .
  Σωστός σε όλα.Μπράβο φίλε και συνέχισε γερά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. OI ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.... Ποίημα προφητικόν και πάντα επικαιρον.... ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΥΘΕΑΣΙΣ:
  http://hellenicnationalart.blogspot.com/2011/06/blog-post_14.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Η φιλοπόλεμος αρχή ποτέ δέν οργιάζει.
  Τας νίκας δέν κερδίζουσι με γκρά και με τορπίλλας
  Γελοίος ενθουσιασμός τα  Έθνη δεν δοξάζει
  Φρόνημα μόνον λαϊκόν παράγει Θερμοπύλας.
  -Το σάλπισμα είν' άγριον, η λόγχη σκάπτει μνήμα,
  Δεν αντηχεί φιλήματα της μάχης το πεδίον
  Το όρος είναι δύσβατον, είν' άλμυρόν το κύμα.
  Κάτω τα όπλα γενεά των ζαχαροπλαστείων!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Και πρώτοι πρώτ' οι βουλευταί τούς Τούρκους προσκυνούσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. και τους Γερμανούς και τους Γερμανούς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. http://www.youtube.com/watch?v=ni201sWyMVc

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ... ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...!!!
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΜΟΝΙΜΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ" ΑΚΟΜΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ, ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΤΛ...!!!!
  ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ... ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ...!!!!
  ΕΥΓΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΝΩ ΛΟΙΠΩΝ ΗΡΩΩΝ)...!!!!!
  ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥΛΙΑΣΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Συνταγμα εχουμε-γιατι πρεπει να αλλαξει το συνταγμα και ποιος θα το αλλαξει;;μια δικλειδα ασφαλειας εχει ο λαος,μονο το συνταγμα μπορει να τον προστατεψει!ποιος θα το πειραξει και γιατι;;;και ποιους θα υπηρετει;;;και ποιος θα το ελεγξει αν ειναι ορθο;;Υποπτο μου φαινεται που σε ολες τις χωρες μιλανε για αλλαγη συνταγματος-θα μπουν αρθρα μεσα που χωρις να το καταλαβουμε θα εξυπηρετουν την παγκοσμια διακυβερνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή