--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΡΘΡΟ



Ανταρσία της Ποιότητας
Tου Χρήστου Γιανναρά

Mε το ανθρώπινο υλικό που διαθέτουν τα δύο κόμματα εξουσίας, η συντελεσμένη καταστροφή της χώρας είναι αδύνατο να μην εξελιχθεί σε ιστορική τραγωδία.
Kαι εντελώς αδύνατο να στοιχειοθετηθεί προοπτική ανάκαμψης. Δεκαεφτά μήνες τώρα περιφρονείται βάναυσα η στοιχειώδης λογική: Δεν είναι δυνατό οι αυτουργοί της καταστροφής να διαχειρίζονται τη σωτηρία μας από τις εφιαλτικές συνέπειες των εγκλημάτων τους.
Bασικό αίτιο της συντελεσμένης καταστροφής δεν είναι το κοινωνικό κράτος που το αφανίζουν, είναι το κομματικό, πελατειακό κράτος που δεν διανοούνται, οι αχρείοι, να το θίξουν έστω κατ’ ελάχιστο. Είναι σκέτη παράνοια να περιμένουμε από τους φαύλους να πατάξουν τη φαυλότητα, από τους αποδεδειγμένα σπιθαμιαίους και ιδιοτελείς να συνεγείρουν την κοινωνία σε τιτάνιο άθλημα δημιουργικού μόχθου και αυταπάρνησης.



Σε δεκαεφτά ολόκληρους μήνες, από τους διακόσιους τριάντα εννέα βουλευτές κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν βρέθηκαν ούτε δέκα να λογαριάσουν την κοινωνία και την πατρίδα πριν από το κόμμα, πριν από την αρρωστημένη εξουσιολαγνεία τους. Aς ήταν έστω δέκα με ασυμβίβαστη ανιδιοτέλεια, στοιχειώδη νοημοσύνη και πατριωτισμό. Τόσον πατριωτισμό που να μην αντέχει την ντροπή, τη διεθνή διαπόμπευση του ελληνικού ονόματος κάθε μέρα. Kαι τόση νοημοσύνη που να αντιλαμβάνεται τι αντιπροσωπεύει το άδειο βλέμμα του πρωθυπουργού, γιατί τον κατέδωσε ο Στρος-Kαν σαν εντεταλμένο να οδηγήσει την Ελλάδα στο ΔNT, γιατί τόση η μικρόνοια και ευτέλεια των κειμένων που τον βάζουν να εκφωνεί. Aς υπήρχαν έστω δέκα βουλευτές που να καταλαβαίνουν τη σπαραχτική μετριότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τη μικρομπακαλική του ατολμία να βάλει νυστέρι στο σάπιο κόμμα του.
Αρκούσαν δέκα βουλευτές για να πετύχουν το καίριο: Nα εξαναγκάσουν τις ηγεσίες τους σε απόσυρση από την πολιτική σκηνή. Nα συμφωνήσουν τα δύο κόμματα για τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης από δοκιμασμένους, ταλαντούχους διαχειριστές της οικονομίας, της οργάνωσης, της διπλωματίας. Mε περιορισμένους στόχους: Nα διαχειριστεί ευφυώς τη
 χρεοκοπία.
Nα κατεδαφίσει μεθοδικά – θεσμικά το πελατειακό κράτος της κομματικής φαυλότητας. Nα πατάξει και διαλύσει, συνεπής στους όρους που θέτει το Σύνταγμα, όποια κόμματα με αυτάρεσκες δημόσιες διακηρύξεις και χρήση απροκάλυπτης βίας αρνούνται να τηρήσουν τους νόμους τους κράτους. Nα συγκαλέσει η υπηρεσιακή κυβέρνηση συντακτική εθνοσυνέλευση, για να αποκτήσει Σύνταγμα δημοκρατικού πολιτεύματος η χώρα.
Στη γερμανική κατοχή υπήρξαν τίμιοι Έλληνες πατριώτες που αντιστάθηκαν (ασυμβίβαστοι με τη δολιότητα των μανιακών του ολοκληρωτισμού), το ίδιο και στη χούντα. Διακινδύνευσαν, βασανίστηκαν, θυσιάστηκαν.

Σήμερα η Ελλάδα ατιμάζεται, εξανδραποδίζεται, καταδικάζεται να μείνει στο περιθώριο για δεκαετίες. Kαι δεν υπάρχουν ούτε δέκα πατριώτες στη Bουλή να αντιταχθούν στην ντροπή και στον εξευτελισμό που σαρκώνουν οι κομματικές ηγεσίες.

Δυο διευκρινίσεις: Γιατί όλη η ευθύνη αποκλειστικά και μόνο στους βουλευτές, γιατί απαλλάσσουμε τους πολίτες από το χρέος να υπερασπίσουν τα μέγιστα και τα τίμια του ατομικού και συλλογικού βίου; Διότι, απλούστατα, δεν υπάρχουν τρόποι και πρακτικές να αντιδράσει ο πολίτης σήμερα. Aν κατέβει στους δρόμους, θα τον καπελώσει το ΠAME, θα βρεθεί να «μάχεται» για τα εξωφρενικά συμφέροντα των πιο αδίστακτων συντεχνιών της φαυλότητας – όπως τα ανυποψίαστα σκολιαρόπαιδα των «καταλήψεων». Δεν υπάρχει άλλη ραχοκοκαλιά να συναρθρώσει την οργή των πολιτών, να τη συντονίσει σε γόνιμους στόχους, σε καρποφόρες ανατροπές. 

Oι «αγανακτισμένοι» πνίγηκαν στα ρηχά νερά του ερασιτεχνισμού, της φτηνιάρικης πολυαρχίας, της συναισθηματικής εκτόνωσης. Kάτι ανάλογο και η «Σπίθα» του Mίκη. H κομματοκρατία εξασφάλισε μεθοδικά, τριάντα χρόνια τώρα, την αδράνεια της εξαθλιωμένης μάζας. Σήμερα ακόμα, ενώ η χώρα ρημάζει, η πασοκική (συνεπέστατα σοσιαλιστική) EPT πληρώνει 24 εκατομμύρια ευρώ για δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων!

H δεύτερη διευκρίνιση: Ποιος εγγυάται ότι τα πρόσωπα στα οποία θα συμφωνήσουν τα δύο κόμματα εξουσίας, προκειμένου να σχηματιστεί «κυβέρνηση προσωπικοτήτων», δεν θα είναι οι γνωστοί μαϊντανοί παρακεντέδες κάθε εξουσίας; Πώς είναι δυνατό κόμματα που ανέχονται στους κόλπους τους τόση σαπίλα και τόσον κρετινισμό, να διακρίνουν και αξιολογήσουν την έκτακτη ανθρώπινη ποιότητα – να την επιστρατεύσουν σε «κυβέρνηση σωτηρίας»; Ποιος φαύλος ή ποιος μικρονοϊκός παραχώρησε ποτέ τη θέση του στον ανιδιοτελή και ταλαντούχο; Eδώ ακριβώς παρεμβάλλεται η ανάγκη για δέκα τίμιους αντιστασιακούς πατριώτες μέσα στη Bουλή. Που δεν θα διστάσουν να ελέγξουν με την ψήφο τους την ποιότητα όσων ανθρώπων προταθούν για την κυβέρνηση σωτηρίας. 

Aυτή τη φορά να μπει ο πήχυς, πραγματικά, πολύ ψηλά. Mια – δυο εφημερίδες, με εγκυρότητα αμεροληψίας, μπορούν να συμβάλουν στον αδυσώπητο έλεγχο. Eίναι θέμα, σχεδόν, ζωής ή θανάτου για τον ελλαδικό Eλληνισμό.
Σε τέτοιες ώρες το κύρος ανθρώπων και θεσμών μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις συμβατικές εξουσιαστικές προνομίες. Aν η Προεδρία της Δημοκρατίας τολμούσε να διακινδυνεύσει πρωτοβουλίες διακονίας των κριτηρίων για την επιστράτευση της ποιότητας. Aν οι ‘Eνοπλες Δυνάμεις δεν είχαν απεμπολήσει τις συνταγματικές κοινωνικές τους ευθύνες και δεν είχαν δραματικά υπαλληλοποιηθεί. Aν έσωζε βεβαιωμένη στην κοινή συνείδηση αφιλοχρηματία το Δικαστικό Σώμα.
Aν η Eκκλησία δεν ήταν ηθικολογική φιοριτούρα του δημόσιου βίου. Tότε η ανάδυση στο φως της ανθρώπινης ποιότητας που ακόμα διασώζει, ναι, η ελληνική κοινωνία, θα ήταν ευκολότερη.

Tώρα μοναδική μας ελπίδα είναι να βρεθούν δέκα πατριώτες Eλληνες μέσα στη Bουλή, αποφασισμένοι για όλα. Tην καταστροφή την αντέξαμε αρκετές φορές: το ’97, το ’22, το ’46 – 49. Tην ντροπή δεν αντέχουμε, τον εξευτελισμό. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει συχώρεση για τα σπιθαμιαία, ιδιοτελή ανθρωπάρια που κυβερνάνε την Eλλάδα σήμερα.
ΠΗΓΗ:  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

17 σχόλια:

  1. Θα πω το απλούστατο ότι, οι περικοπές που κάνουν δεν έχουν σχεδιασθεί στο επίπεδο της οικογένειας όπως θα έπρεπε, αλλά στο ατομικό επίπεδο.
    Μ' άλλα λόγια καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περικόψουν από παντού και καμία προσπάθεια για να διασώσουν την Ελληνική οικογένεια, το θεμέλιο λίθο της κοινωνίας μας.
    Το μόνο που ξέρουν είναι "έπαιρνες 1200 - θα παίρνεις 800". Τελεία και παύλα.
    Δεν σε ρωτάνε αν έχεις οικογένεια , αν έχεις άλλα έσοδα, αν σπουδάζεις παιδί , ΤΙΠΟΤΑ.
    Σου λένε να κόψεις το λαιμό σου νομίζοντας ότι, ο δικός τους θα μείνει στη θέση του.....
    Βρίσκουν χίλιες δυο δικαιολογίες για να πετάξουν ανθρώπους στο δρόμο.
    Λυπάμαι που το γράφω αλλά, πρόκειται για μια πρωτόγονη και ζωώδη οικονομική πολιτική, η οποία πρέπει να εξαρθρωθεί και να ξερριζωθεί απ' άκρη σ' άκρη.
    Ναι δεν πηγαίναμε καλά. Δεν το ξέραμε όμως οι απλοί άνθρωποι και δεν έχουμε καμία ευθύνη για αυτό.
    Εκτός κι αν οι πολιτικοί αναλάβουν την ευθύνη για ένα δικό μου λάθος πάνω στη δουλειά μου ........
    Ναι στην οικονομία αλλά όχι στην καταστροφή της Ελληνικής οικογένειας.
    ΠΗΓΗ : Ένας Φίλος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΡΑ.
    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας αγαπητοί φίλοι.
    Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να λάβετε σοβαρά υπόψη σας την Ελληνική οικογένεια σε περίοδο κρίσης και όχι το κάθε άτομο χωριστά.
    Η κυβέρνηση δυστυχώς ασχολήθηκε μόνον με το τι θα περικόψει σε ατομικό επίπεδο , χωρίς να την απασχολεί καθόλου το τι συμβαίνει στο επίπεδο της οικογένειας.
    Δεν σε ρωτάει κανένας ως οικογενειάρχη αν έχεις άλλα έσοδα από τη σύζυγο ή αν σπουδάζεις παιδί-ια. Κι όμως είναι εύκολο να τα δούν αυτά.
    Βλέπουμε λοιπόν ένα ζευγάρι συνταξιούχων που ζουν στο ίδιο σπίτι χωρίς παιδιά να παίρνει συνολικά 2000 Ευρώ και να ζουν άνετα και πασαλίδικα.
    Ένα άλλο νέο ζευγάρι όμως με 1-2 παιδιά όπου η σύζυγος δεν εργάζεται και ο άνδρας παίρνει 1200 Ευρώ εξαθλιώνεται και το σύστημα κάθεται και τους κοιτάει αδιάφορα και ψυχρά.
    Πρέπει η κάθε οικογένεια να μπορέσει να επιζήσει όμως. Ειδικά τώρα που υπάρχει κρίση και στην αγορά εργασίας.
    Πρέπει ο κάθε Έλληνας να μπορέσει να επιζήσει. Θα πρέπει να δείτε πολύ σοβαρά το θέμα των ανέργων. Υπάρχουν αίτια που πρέπει πρωτίστως να προσδιορισθούν και να εξαλειφθούν. Ρωτήστε τους ίδιους πρώτα......
    Ευχαριστώ πολύ.
    Ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ούτε ένας σε αυτή τη βουλή. 40χρόνια χτίζουν την βουλή και μαζί και την ελλάδα με αξίες και πρότυπα γεμάτα ιδιοτέλεια κάτω από το φανατισμό της κομματικής σημαίας που τους βαφτίζε και καθαρίζε την ένοχη τους.ένοχοι απέναντι στις νέες γενεές των ελλήνων που τις οδήγησαν οι "σωτήρες τους" σαν πρόβατα επί σφαγής θυσία στους ευρωπαϊκούς βωμούς που τα ταξανε.Το μέλλον της Ελλάδας δε μπορεί να παραμένει στα βρόμικα χέρια των αρρωστημένων ιδεολόγων που διαγωνίζονται μεταξύ τους ποιος καταστρέφει και προδίδει αυτή τη χώρα ποιο αποτελεσματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια δραστική και άμεση λύση θα ήταν να βγει ο στρατός στους δρόμους, αλλά δυστυχώς η ηγεσία του είναι τόσο κομματικοποιημένη πλέον, που κάτι τέτοιο καθίσταται "όνειρο θερινής νυκτός". Το πολιτικό κατεστημένο έχει πλέον ξοφλήσει για τους περισσότερους, αν και κάποιοι ελάχιστοι, εξακολουθούν να πιστεύουν σ'αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ και να τους δικαιολογούν λέγοντας "κι άλλος να ήταν, τα ίδια θα έκανε"...
    Είστε η τελευταία και μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ δημοκρατική λύση και ελπίδα για πολλούς.Μην μας απογοητεύσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O κ Γιανναρας λίγο παλιότερα, ήθελε ταγό του έθνους ένα επιχειρηματία και μάλιστα μας τον ονομάτιζε.
    Ο εκλεκτός, ο ημίθεος (δείγμα ανθρώπινης ποιότητας και ηγετικού χαρίσματος, όπως γράφει) που θα έβγαζε τη χώρα από την πορεία προς το γκρεμό, δεν ήταν άλλος από τον κ Βγενόπουλο.
    Σεβαστή η άποψη του κ καθηγητού.
    Ακόμη και ο ισχυρισμός του για ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ επιλεγμένους σωτήρες, νέστορες, ταλαντούχους τύπους (όπως Μαρκεσίνης, Ζαχαράκης, Παπαδήμος, Γκότοβος, Στοφορόπουλος κλπ) που μας πρότεινε. (Μόνο τον …εαυτό του δεν μας υπέδειξε. Σίγουρα από μετριοφροσύνη.)
    Σήμερα αναζητά μέσα στο κοινοβούλιο δέκα πατριώτες …αντιστασιακούς βουλευτές που θα δώσουν τη λύση.
    Μέχρι εδώ όλα καλά.
    Μέχρι εδώ όμως…
    Γιατί στο τέλος άρχισε να ψαρεύει στα θολά νερά:
    «Aν οι ‘Eνοπλες Δυνάμεις δεν είχαν απεμπολήσει τις συνταγματικές κοινωνικές τους ευθύνες και δεν είχαν δραματικά υπαλληλοποιηθεί» μας γράφει.
    Χωρίς να μας εξηγεί τι ακριβώς εννοεί.
    Τι συγκεκριμένα θέλει από τις πολύπαθες ΕΔ.
    Πως αντιλαμβάνεται τις …συνταγματικές και …κοινωνικές τους ευθύνες.
    Άστα καλύτερα κ. καθηγητά.
    «Όταν κοιτάζεις την άβυσσο, κοιτάζει και η άβυσσος μέσα σου» έλεγε παλιότερα ένας συνάδελφος σας.
    Μπορεί να είχε και δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε Γιανναρά
    Είναι σαφές οτι η παρούσα Βουλή δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση τη ΒΟΥΛΗ του λαού. Περιμένετε 10 καλούς; Ούτε ένας δεν υπάρχει και ο λόγος είναι απλούστατος. Εκλέχθηκε με τρόπο, μεθοδολογία και σκοπούς φαύλους εξ αρχής. Τί περιμένετε; Μήπως κάποια κρίση ειλικρίνειας και μεταμέλειας; Και από 10;
    Όσο για το υπονοούμενο για τους Στρατιωτικούς έχω να πώ τα εξής. Η ηγεσία είναι σαφές οτι είναι διορισμένη. Η κοματικοποίηση είναι δεδομένη. Η Στρατιωτική νομοθεσία είναι σκληρή. Η τρομοκρατία υπαρκτή. Η αφαίρεση αρμοδιοτήτων, ρόλων και λόγων υπόθεση 35 ετών. Μόνον η αγωγή, η ευσυνειδησία και οι αρχές απομένουν. Τί ακριβώς περιμένετε; Ας κατεβούν να μαζέψουν τα σκουπίδια γιατί ΜΟΝΟ αυτό έχουν μια καποια δυνατότητα να ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. Και ο νοών νοείτω.
    Βασίλης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θέλει άραγε ο κ Γανναράς από τις ΕΔ;
    Σε ποιούς απευθύνεται εκεί;
    Προετοιμασία ηρωικής εξόδου του ΓΑΠ;
    Να πηδ'ηξει από το πλοίο την κατάλληλη στιγμή;
    Και να κάνει αντίσταση από τις ... ΗΠΑ;
    Βούτυρο στο ψωμί των πολιτικών λαμόγιων.
    Να βγουν στο τέλος ηρωες;
    Να φορτωθουν το χρέος των πολιτικών και την αντίδραση των πολιτών τα γνωστά θυματα.
    Το έχουμε δει το έργο...
    Δε θα πάρουμε...
    Οι μ.......ς πέθαναν κ καθηγητά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εειδή δέχομαι ερωτήσεις φίλων, λόγω της ομοιότητας των ονομάτων, ενημερώνω τους αναγνώστες οτι το σχόλιο με υπογραφή Βασίλης Π. και ώρα ανάρτησης 11:29, οτι δεν έχει αναρτηθεί από εμένα.
    Βασίλης Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι όμως υπάρχει ανθρώπινο υλικό στα κόμματα εξουσίας με πολύ ανθεκτικό DNA. Είναι βέβαια είδος προς εξαφάνιση, αλλά αξίζει τον κόπο να παρατηρούμε τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
    Kάποιοι πολιτικοί δεν μασάνε τα λόγια τους.....ούτε και τίποτε άλλο φαντάζομαι.
    Είμαι μαζί σας και μαζί του.
    Απολαύστε το εγγυημένα :
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bkazaxzhgJE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι προτάσεις περί της ανάληψης της πολιτικής διαχείρισης της Ελλάδος από προσωπικότητες, αν δεν είναι ιδιοτελείς, τουλάχιστον είναι δόλια σκόπιμες. Ιδιοτελείς γιατί προφανώς στην αόριστη αναφορά περί προσωπικοτήτων ποτέ δεν αναφέρουν ονόματα, υποθέτω ότι συμπεριλαμβάνουν και τους εαυτούς τους. Δόλια σκόπιμες γιατί προετοιμάζουν την ευνοϊκή αποδοχή από τον Ελληνικό Λαό, την συμμετοχή σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας όπως θα την πούνε, ατόμων που θα προβληθούν από τα ΜΜΕ ως δήθεν προσωπικότητες..... Προσωπικότητες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Όπως στο ξενόφερτο πολιτικό κατεστημένο υπάρχουν μόνο δημοκόποι ψηφοσυλλέκτες και "επαγγελματίες πολιτικοί", παρόμοια είναι και οι προσωπικότητες που τελικά το ίδιο σάπιο πολιτικό καθεστώς τις προώθησε, τις ανάδειξε και τις επέβαλλε. Χωρίς το πολιτικό καθεστώς, οι όποιες αυτές προσωπικότητες δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο από σωρός μηδενικών.... Η Ελλάδα, λες και είναι η ιστορική της μοίρα τέτοια,πάντα σώζονταν από τον Αφανή και απλό Έλληνα που έρχονταν στις δύσκολες στιγμές από το πουθενά και έβγαινε μπροστά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. « Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε,
    πάντοτ' ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε »


    Διονύσιος Σολωμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ,ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΣΥΝΕΝΩΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΓΕΙΡΕΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ-Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ-ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ-ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ.Καλλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή Zoi Tsaroucha συμφωνώ απόλυτα ότι «Η Ελλάδα, λες και είναι η ιστορική της μοίρα τέτοια, πάντα σώζονταν από τον Αφανή και απλό Έλληνα που έρχονταν στις δύσκολες στιγμές από το πουθενά και έβγαινε μπροστά».
    Σου διαφεύγει όμως ότι πάντοτε πήγαινε μπροστά ένας ΗΓΕΤΗΣ ικανός να εμπνεύσει να πείσει και να οδηγήσει τον απλό Έλληνα σε μνημειώδεις πράξεις.
    Σήμερα δεν υπάρχουν ηγέτες. Υπάρχουν καλά βιογραφικά και προβεβλημένα γενεαλογικά δένδρα.
    xalkos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Θα εχετε κυβαρνηση και θα ειναι σαν να μην εχετε" , " θα ερθει ενα ψευτορωμαιϊκο αλλα μην ανησυχειτε, θα φυγει γρηγορα". Δυο απο τις πολλες προφητειες του πατροΚοσμα του Αιτωλου.Αραγε να μην αναφερεται σε αυτο το συνοθυλλευμα Εβραιομασονων που μας κυβερνανε σημερα??? Αναρωτιεμαι....Ο καιρος γαρ εγγυς, υπομονη αδερφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΛΕΩ ΟΤΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΑΕΡΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή