--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ.

Κύριοι αρχηγοί

Η πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης να θέσει στην διάθεση του στρατιωτικού προσωπικού τηλεφωνική γραμμή μέσω της οποίας αυτό θα δύναται να επικοινωνεί απ’ ευθείας με το γραφείο του Υπουργού, αποτελεί το επιστέγασμα σειράς διαχρονικών ενεργειών κομματικοποιήσεως των ενόπλων δυνάμεων (Ε.Δ.). Είμαι βέβαιος ότι δεν απαιτείται να αναλύσω τα αυτονόητα καταστροφικά αποτελέσματα της ενέργειας αυτής, η οποία θέτει σε αμφισβήτηση και απαξίωση την ιεραρχική δομή των Ε.Δ., συμπεριλαμβανομένων και υμών.

Προς άρσιν κακοβούλων παρεξηγήσεων και παρερμηνειών πιστεύω ότι πέραν εμού, το σύνολο των στελεχών των Ε.Δ. είναι ενσυνείδητα αφοσιωμένο στις δημοκρατικές αρχές και σέβεται πλήρως τις εκάστοτε πολιτικές επιλογές του κυρίαρχου ελληνικού λαού.


Η κύρια αποστολή που ανατίθεται στην στρατιωτική ηγεσία, είναι η διατήρηση αξιόμαχων Ε.Δ. ικανών να αποτρέψουν και εάν απαιτηθεί να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις εκάστοτε στρατιωτικές απειλές της χώρας. Οιαδήποτε παράμετρος υπονομεύει την αποστολή αυτή όχι μόνο δεν θα πρέπει να γίνεται ανεκτή και να αποσιωπάται αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίζεται πάραυτα, στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας και των στρατιωτικών κανονισμών. Σε περίπτωση μη ευοδώσεως των προσπαθειών αυτών, η στρατιωτική ηγεσία ως υπόλογη στον ελληνικό λαό έναντι της αναληφθείσης υψίστης εθνικής σημασίας αποστολής της, οφείλει να καταγγέλει την υπονόμευση και να παραιτείται από τον καιρό της ειρήνης και όχι μετά από εθνικές στρατιωτικές περιπέτειες οι οποίες απλώς αναδεικνύουν και καθιστούν πανδήμως γνωστές, τις προ πολλού διαπιστωμένες επιχειρησιακές αδυναμίες. Στην τελευταία περίπτωση πιστεύω ότι η εκάστοτε στρατιωτική ηγεσία φέρει ακεραία την ευθύνη και δεν καλύπτεται από οιαδήποτε προϊσταμένη πολιτική αρχή.

Θεωρώντας αυτονόητη την πρωτοκαθεδρία της πολιτικής επί των Ε.Δ., θα πρέπει εν τούτοις να στιγματίζεται απερίφραστα κάθε προσπάθεια κομματικοποιήσεως του στρατεύματος, λόγω των τραγικών επιπτώσεων που επιφέρει. Οι πολιτικές ηγεσίες των τελευταίων δεκαετιών υπήρξαν δυστυχώς κατώτερες των περιστάσεων και βαρύνονται κυρίως με τις σοβαρές κατηγορίες της διαφθοράς, της αναξιοκρατικής πελατειακής φιλοσοφίας, του ερασιτεχνισμού και εν γένει της μη υπηρετήσεως των εθνικών συμφερόντων. Όπως οι ηγεσίες αυτές απέτυχαν σε κάθε κρίσιμο εθνικό τομέα (εθνική στρατηγική, οικονομία, δημόσιες υπηρεσίες, ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοκρατία κ.λ.π.), κατά τον ίδιο τρόπο παρενέβησαν κομματικά στις Ε.Δ., αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Επιγραμματικά όλοι γνωρίζουν τις ακόλουθες παρεμβάσεις:
- Απαξίωση των στελεχών των Ε.Δ. (απουσιάζουν από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων σε τομείς της αρμοδιότητός τους, όπως π.χ. το ΚΥΣΕΑ, η Βουλή των Ελλήνων κ.λ.π.), παρά την γνωμοδοτική τους αρτιότητα επί θεμάτων αμύνης και ασφαλείας.
- Κομματικές και αναξιοκρατικές προαγωγές και μεταθέσεις στελεχών (οι εξαιρέσεις απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα).
- Γαλαζοπράσινος κομματικός προσεταιρισμός στελεχών των Ε.Δ. (συνήθως μετρίας ή κακής επαγγελματικής επάρκειας), προκειμένου να καταστούν τα μάτια και τα αυτιά του κόμματος εντός των Ε.Δ., έναντι μελλοντικής εξαργυρώσεως με άνοδο στην ιεραρχία ή και μεταγενέστερης πολιτικής σταδιοδρομίας (πολιτική του διαίρει και βασίλευε).
- Υπολειτουργία της πολεμικής βιομηχανίας και σίγουρα όχι με όρους κόστους/οφέλους.
- Ανύπαρκτη εγχώρια έρευνα και ανάπτυξη υψηλής τεχνολογίας.
- Υπεξαίρεση ή διασπάθιση δημοσίου χρήματος από τις πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου (σύμφωνα με εκατέρωθεν κατηγορίες περί «μιζών» και υπερτιμολογήσεων), δίχως να αποκτάται πάντοτε το βέλτιστο και ενδεδειγμένο υλικό για τις Ε.Δ..
- Περικοπή βασικών κονδυλίων ακόμη και για την διατήρηση του υφισταμένου υλικού σε μαχητική ετοιμότητα (συντήρηση, εκπαίδευση).
- Μείωση αποδοχών των στελεχών των Ε.Δ. που αν και κατανοητή στο πλαίσιο της γενικής μειώσεως των εισοδημάτων όλης της κοινωνίας, δεν λαμβάνει υπ’ όψιν τις ιδιαιτερότητες της ελλείψεως ωραρίου εργασίας, της μη καταβολής υπερωριών και της μη υπάρξεως συνδικαλισμού.

Οι βασικές επιπτώσεις της ανωτέρω κομματικοποιήσεως των Ε.Δ., σε μία εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα μας, έχουν συνοπτικά ως ακολούθως:
- Το διακηρυσσόμενο Δόγμα αποτροπής, ως στοιχείο της εθνικής μας πολιτικής έχει προ πολλού καταστεί πρακτικά Δόγμα κατευνασμού, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εθνική μας κυριαρχία.
- Το αναμενόμενο στρατιωτικό πνεύμα πρωτοβουλίας, παρρησίας, παραδείγματος, δικαιοσύνης και ηγετικής ευθύνης υποκαθίσταται από το πνεύμα δημοσίου υπαλλήλου το οποίο επιβάλλουν οι σχέσεις κομματικής εξαρτήσεως.
- Το φρόνημα του προσωπικού δεν είναι το ενδεδειγμένο, αφού η ιεραρχική ανέλιξη και διάκριση μέσω του μόχθου και της ικανότητος ανατρέπεται από την κομματική προσήλωση και τις δημόσιες σχέσεις.
- Υφίσταται πλέον επικίνδυνη διαφορά και κραυγαλέα δυσαρμονία μεταξύ εθνικών σκοπών, στρατιωτικής απειλής και διατιθεμένων μέσων.

Κύριοι Αρχηγοί

Θεωρώ ότι σε ώρες ευθύνης οι ηγέτες οφείλουν να πράττουν ότι τους επιβάλλει η αποστολή τους, δίδοντας το παράδειγμα και καθιστώντας υπερήφανους τους υφισταμένους τους. Κάνω έκκληση όπως μην δικαιώσετε αυτούς που ισχυρίζονται ότι τα κόμματα επιλέγουν «βολικούς» στρατιωτικούς ηγέτες, προκειμένου αυτά να δρουν ανεξέλεγκτα στις Ε.Δ.. Ζητήστε πάραυτα την ανάκληση της αποφάσεως θεσπίσεως αμέσου τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του γραφείου του ΥΕΘΑ και των στελεχών των Ε.Δ.. Σε περίπτωση αρνήσεως, η παραίτησή σας θα σας επιτρέψει, κατά το υπόλοιπο διάστημα της ζωής σας, να αντικρύζετε στα μάτια τόσο τους συναδέλφους σας όσο και τον ελληνικό λαό ο οποίος ακόμη εμπιστεύεται την ακεραιότητα των φερόντων στολή συμπολιτών τους.

Αντιναύαρχος ε.α. Β. Μαρτζούκος Π.Ν.
Επίτιμος Διοικητής Σ.Ν.Δ.

19 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΥΑΡΧΕ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙ
    ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Ναύαρχε!!!
    ΕΣΥ είσαι παλληκάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Ναύαρχε αλλά σήμερα ΔΕΝ υπάρχουν ηγέτες ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα τα ειπε ο Ναυαρχος,ακουει κανενας ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητέ κ. ναύαρχε

    συγχαρητήρια για την επιστολή σας

    ελπίζω μόνο, η λέξη <> να μην αποδειχθεί υπέρ του δέοντος ήπια ...

    με εκτίμηση
    Αντιπλοίαρχος ε.α. Δ. Χανιώτης ΠΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο και μακαρι να γινει πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ Κ. ΝΑΥΑΡΧΕ ΑΛΛΑ.....
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΔΙΚΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με λίγα λόγια, οι Ε.Δ έχουν διαποτιστεί από την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΥΑΡΧΟΣ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΑΚΗΣ, Παράδειγμα προς μίμηση. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΥΑΡΧΕ, ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55 ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΕΙΣΤΕ;
    ΠΕΙΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξαιρετικό. Ας ελπίσουμε να αυξηθούν οι φωνές μήπως και ντραπούν οι Αρχηγοί και έλθουν εις εαυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1-Διαβάζω όλα όσα αναρτώνται στην ιστοσελίδα σας .
    Παρακαλώ να δεχθείτε τα κατωτέρω –καλοπροαίρετα- σχόλιά μου :
    α Δεν βλέπω να έχει δοθεί , μέχρι τώρα ,έστω και ενδεικτικά το πολιτικό σας στίγμα και η γενική κατεύθυνση της περαιτέρω πορείας της κινήσεως.
    β Δεν βλέπω , κανέναν έλεγχο, στα υβριστικά, μέχρι χυδαιότητας, σχόλια, που αναρτώνται ,στην ιστοσελίδα σας ,ανωνύμων «σχολιαστών», τα οποία κατά την γνώμη μου ,απαξιώνουν το επίπεδο της όλης προσπάθειάς σας.

    2-Μια πρωτοβουλία προερχομένη από τους Αποστράτους, είναι ευπρόσδεκτη από τον λαό, σήμερα που τα πάντα, έχουν διαλυθεί στην Πατρίδα μας .

    3-Και είναι ευπρόσδεκτη , διότι οι Στρατιωτικοί έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία ,την οποία - εάν κινηθούν σωστά μέσα στα πραγματικά Δημοκρατικά πλαίσια - μπορούν να αξιοποιήσουν, απόλυτα παραγωγικά για την δημιουργία ενός νέου και υγιούς πολιτικού συστήματος, το οποίο όχι μόνο να βγάλει την χώρα μας από τον βούρκο της σήψεως και ανυποληψίας που έχει βουλιάξει ,αλλά και να δώσει ελπίδα - στην μεγίστη και υγειά πλειοψηφία των Ελλήνων, που σήμερα διακατέχεται από απογοήτευση και απόγνωση ,ως προς το μέλλον της φυλής μας.
    4- Η ασφαλής και μελλοντική ορθοδρόμηση ,της χώρας μας, είναι σήμερα το ζητούμενο! Είναι το χρέος μας έναντι της νέας γενιάς και της Πατρίδος μας.

    5-Εάν κινηθείτε ταχέως και σωστά, ως προς την επιλογή ,των ικανών και μόνο ,αποκλείοντας ,ευθύς εξ’ αρχής λανθασμένες εντυπώσεις κινήτρων και μορφής προθέσεων ,θα πετύχετε .
    6-Οι Έλληνες σήμερα δεν θέλουν άλλο ένα κόμμα στην βουλή, αλλά μια νέα βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κε Ναύαρχε! Καλή η επιστολή σας, αλλά θα ήταν πιο επίκαιρη σε άλλους καιρούς! Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι οι περικοπές σε μισθούς και σε συντάξεις! Ιδίως σε αυτούς κάτω των 55 ετών! Δηλαδή εμείς δεν τιμήσαμε την πατρίδα επί 25 έτη? Εμείς δεν απουσιάζαμε απο τα σπίτια μας κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα όλα αυτά τα χρόνια? Εμείς δεν ήγαίναμε στην Υπηρεσία στις 6 το πρωί και γυρίζαμε στο σπίτι στις 8 το βράδυ? Αν γυρίζαμε και δεν καθόμασταν 2-3 μέρες μέσα! Ποιό ήταν το λάθος μας? Που κάναμε χρήση του Νόμου και αποστρατευτήκαμε στα 25 έτη υπηρεσίας? Εμείς πεινάμε στην κυριολεξία Κε Ναύαρχε! 'Εχετε απόλυτο δίκιο για την παράκαμψη της Ιεραρχίας στο στρατευμα, αλλά την δεδομένη στιγμή, με ενδιαφέρει το οτι τελειώνει το γάλα του νεογέννητου μωρού μου! Γιατι αν και συνταξιούχος, ακόμα προσφέρω στην Πατρίδα Έλληνες!

    Ευχαριστώ το blog για το βήμα!
    Απόστρατος Αξιωματικός ΠΝ
    (κάτω των 60....χωρίς δώρα)
    (κάτω των 55....΄με περικοπές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ απολύτως με τον απόστρατο κάτω των 55! Δεν υπάρχει πιο ρατσιστική απόφαση από αυτή που αφορά την ηλικία μας! Έλεος! Δεν είναι κάποια ιδεολογία που μπορούν να καταδικάσουν όπως έκαναν παλιότερα.Είναι τόσο άδικο!!! Να εύχομαι να ήμουν 10 χρόνια μεγαλύτερη για να έχω την δικαιούμενη σύνταξή μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑ ΤΩΝ Ε.Δ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣ ΕΠΟΠ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ?ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ Ε.Δ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 19-10-2011

    KYΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

    ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ,ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ...ΑΓΝΩΣΤΟ,ΟΠΩΣ ''Ο FORREST CUMP'' ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΕΡΓΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ,ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ Θ'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ''FORREST CUMP''-ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ... ΙΩΑΝΝΗΣ

    Υ.Γ.ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΙΑ,ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΩΝ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 20-10-11

    ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ[ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 60ΕΤΩΝ...],ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ,ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΛΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΤΟΥ ΠΝ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ,ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...ΙΩΑΝΝΗΣ.
    ================================================

    Ανώνυμος είπε...

    Κε Ναύαρχε! Καλή η επιστολή σας, αλλά θα ήταν πιο επίκαιρη σε άλλους καιρούς! Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι οι περικοπές σε μισθούς και σε συντάξεις! Ιδίως σε αυτούς κάτω των 55 ετών! Δηλαδή εμείς δεν τιμήσαμε την πατρίδα επί 25 έτη? Εμείς δεν απουσιάζαμε απο τα σπίτια μας κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα όλα αυτά τα χρόνια? Εμείς δεν ήγαίναμε στην Υπηρεσία στις 6 το πρωί και γυρίζαμε στο σπίτι στις 8 το βράδυ? Αν γυρίζαμε και δεν καθόμασταν 2-3 μέρες μέσα! Ποιό ήταν το λάθος μας? Που κάναμε χρήση του Νόμου και αποστρατευτήκαμε στα 25 έτη υπηρεσίας? Εμείς πεινάμε στην κυριολεξία Κε Ναύαρχε! 'Εχετε απόλυτο δίκιο για την παράκαμψη της Ιεραρχίας στο στρατευμα, αλλά την δεδομένη στιγμή, με ενδιαφέρει το οτι τελειώνει το γάλα του νεογέννητου μωρού μου! Γιατι αν και συνταξιούχος, ακόμα προσφέρω στην Πατρίδα Έλληνες!

    Ευχαριστώ το blog για το βήμα!
    Απόστρατος Αξιωματικός ΠΝ
    (κάτω των 60....χωρίς δώρα)
    (κάτω των 55....΄με περικοπές)
    14 Οκτωβρίου 2011 10:49 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή