--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

9 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κόμμα για τους απόστρατους αξιωματικούς μόνον ή δέχεστε όλους τους Έλληνες ; Τις Ελληνίδες ; Τους υπαξιωματικούς τους δέχεστε; Άκουσα χθες στο ΚΟΝΤΡΑ τον Τέρενς που διάβασε κάποιο κείμενο σας για το νέο κόμμα και ξεκίνησε με τις λέξεις "κύριοι συνάδελφοι"......
    Απαράδεκτο και δεν φταίει βέβαια ο επιφανής δημοσιογράφος , διότι άκουσα τι και πως είπε ότι είπε.....
    Όχι , δεν είμαι εναντίον σας, μαζί σας είμαι , αλλά επιμένω ότι, δεν έχετε τη βούληση να διοχετεύσετε τα σωστά μηνύματα με σαφήνεια, συντομία, πληρότητα και περιεκτικότητα. Τι μαθαίναμε τόσα χρόνια ;;;
    Δηλαδή τι περιμένετε ; Να αρχίσει ο κάθε δημοσιογράφος να μαντεύει και να υποθέτει και να φανταλιάζει τον κόσμο ; Διότι δεν είναι όλοι Τέρενς Κουίκ. Υπάρχει κι ο Βερύκοκος.....
    Σταματείστε παρακαλώ τις αποσπασματικές ενέργειες.
    Διότι, όταν ο λόχος πρέπει να καταλάβει το ύψωμα , δεν στέλνει έναν - έναν φαντάρο ο λοχαγός.....
    Έτσι θα πεθάνουν όλοι.....
    Συντονίζουν τα ρολόγια και πάνε όλοι μαζί.....
    (Δεν θα παρεξηγηθώ καθόλου αν δεν βάλετε το σχόλιο μου. Τουλάχιστον λάβετέ το υπόψη)
    Στράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 8:18
    Αν διαβάσεις προσεκτικά στις ανακοινώσεις θα δεις ότι ειναι μια πρωτοβουλία αποστράτων Αξιωματικών. Η Πρωτοβουλία ειναι ανοιχτη στους πάντες. Εχουν γραφτεί μέλη Αγιωματικοί, Υαπξκοί , Πρώην ΕΠΥ ΕΠΟΠ κλπ, αλλά κυρίως πανω απο τα μισά μελη ειναι οχι ενστολοι. Κοινό γνώρισμα όλων είναι η πίστη για αναγέννηση της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ συνάδελφε (είπε...), τα ξέρω καλά αυτά που λες , οι πολίτες δεν τα ξέρουν , κι έτσι που πάμε δεν θα τα μάθουν....
    Πέραν αυτών που είπα για το KONTRA, παραθέτω 2 σημεία από το άρθρο της κας Νικολούλη :

    1) Όλοι όσοι θα συστρατευτούμε, είμαστε απόστρατοι. Στην αρχή ήμασταν λίγοι, στη συνέχεια γίναμε πολλοί και από ότι βλέπουμε η δύναμή μας αυξάνεται ραγδαία.

    2) Το νέο κόμμα, που αποκαλείται προσωρινά «πρωτοβουλία απόστρατων για ίδρυση πολιτικού κόμματος», μου θυμίζει σε πολλά το ΛΑ.ΟΣ - κάτι που οι ίδιοι δεν δέχονται.

    Αυτό κατάλαβαν οι πολίτες......
    Τα υπόλοιπα που δεν κατάλαβαν τα ξέρετε εσείς κι εγώ...

    Ελάτε με δύναμη ρε παιδιά. Πάμε.

    Στράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια. Καιρός ήταν να φανεί λίγο φως στο τούνελ. Είμαστε πολλοί που θα βοηθήσουμε.Πάνω από όλα η πατρίδα μας. Χρειάζετε ανά νομούς ενημέρωση.
    Καλή επιτυχία στο νέο κοινοβουλευτικό κόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα με τον 8:18
    Άλλη μία επικοινωνιακή μπανανόφλουδα της Πρωτοβουλίας. Επιτέλους, εκεί στη ΔΕ σταματήστε να παίρνετε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες σε θέματα που έχετε απειρία έως άγνοια. Επιτρέψτε την αξιοκρατία στο κόμμα σας διότι από ότι ξέρω, έχει μορφωμένους και επαγγελματίες να κάνουν αυτή τη δουλειά.
    Ο κόσμος για μια ακόμα φορά είδε και κατάλαβε ότι
    1) Δεν έχετε διακήρυξη, αλλά βάζετε την πατρίδα πάνω από το συμφέρον.
    2) Δεν έχετε εκπρόσωπο στα μέσα, και ότι γίνεταί γνωστό ,διαδίδεται, μέσω φημών και γνωστών, και τυχαίως
    3) "Όλοι όλοι ΘΑ συστρατευτούμε, είμαστε ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ" Κανονικό άδειασμα των υπολοίπων πολιτών και ένστολων, που υποστηρίζουν τη κίνηση!!!
    4) Η ίδια η Δημοσιογράφος (που γνωρίζει την πηγή της) ομολογεί ότι σε πολλά της θυμίζει το ΛΑ.Ο.Σ.

    Εαν αυτά δεν είναι υποτιμητικά, και καταστρεπτικά για την κίνηση τότε τι είναι;
    Σας προειδοποιώ ότι από καλοθελητές έχουν μπόλικους τα ΜΜΕ...μη βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας!! Και ιδιαιτέρως μη κάνουμε του κεφαλιού μας και αφαιρούμε δυνατότητες και ψήφους...
    Αλλιώς θα θεωρήσουμε ότι πρόκειται για μια ακόμα τυχοδιωκτική πρωτοβουλία κάποιων.
    Ευχαριστώ και Ελπίζω να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας, επειδή είμαι από αυτούς που βάζουν την πατρίδα πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΝΤΩΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιτυχία στον νέο κόμμα ! Αυτό που με προβληματιζει, οχι μόνο εμένα, είναι η μεγάλη συμπάθεια προς την εκκλησία. Ο λαός είναι αγανακτισμένος με την αδιαφορία της εκκλησίας, τον μεγάλο πλούτο της,το σκάνδαλο Βατοπεδίου, τις Μ.Κ.Ο της...που όλοι ξέρουμε λίγο εως πολύ τι σημαίνει Μ.Κ.Ο. Ίσως εκεί να είναι άθελα και η ταύτιση με το ΛΑΟΣ. Καί γιά να μη παρεξηγηθώ, άλλο πίστη, άλλο εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τίτλος Σχολίου: Το νέο κόμμα στο πλευρό των νέων και για τους νέους.
    Για να πάει μπροστά η "πρωτοβουλία" πιστεύω ότι θα πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας και κυρίως τους νεότερους ψηφοφόρους για τις προθέσεις και τη δυναμική που υπάρχει μέσα στην ομάδα μας. Υπάρχει άμεση ανάγκη για τη γέννηση μιας νέας πολιτικής ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί για τις νέες γενιές και για το μέλλον τους. Που θα μπορεί να κοιτάζει στα μάτια τους νέους και θα τους κερδίζει με τη φρεσκάδα, τη ζωηράδα, την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνειά της. Βλέπετε πολλοί εκπρόσωποι του παλαιοκομματισμού δεν προσπάθησαν να δουν στα μάτια τους νέους. Άσε που τώρα και να θέλουν δεν μπορούν πλέον να τους κοιτάξουν, γιατί σήμερα έχουν στραμμένα τα "κεφάλια" τους στην αντίθετη πλευρά. Στήριξη στις νέες γενιές που απογοητεύονται από την αβεβαιότητα, την αγωνία, την ανεργία, την κοροϊδία. Το μέλλον της Ελλάδας τους ανήκει. Ας τους στηρίξουμε, μέσα από τον δύσκολο αγώνα που μόλις αρχίζει. Και τότε είναι σίγουρο ότι και εκείνοι θα μας επιλέξουν. Καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή