--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23 ΟΚΤ 2011 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΕ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 ΑΞΚΟΥ ε.α. – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠ

Β. ΠΑΝΤΑΖΗΣ 
Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αποστράτων για ίδρυση πολιτικού κόμματος, σας καλωσορίζω στη σημερινή μας εκδήλωση.

Μια εκδήλωση που αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων μας, με ιδιαίτερη βεβαίως αυτή της 15ης Αυγούστου στο Γουδή, την ίδια ημέρα δηλαδή και στον ίδιο χώρο που σε παρόμοιες για τη χώρα συνθήκες, ο Στρατιωτικός σύνδεσμος παρενέβη τότε στα πολιτικά δρώμενα και επέβαλλε τον Ελευθέριο Βενιζέλο σαν ηγέτη της Ελλάδας.

  Ο σπόρος  αυτής της πρωτοβουλίας μας, κυρίες και κύριοι, έπεσε εδώ τον Ιούλιο, στο Εθνικά γόνιμο έδαφος  αυτής της πόλης, σε μία συνηθισμένη συγκέντρωση αποστράτων συμμαθητών, οι οποίοι, νοιώθοντας τα ίδια συναισθήματα, που νοιώθετε και εσείς σήμερα και θέλοντας να αντιδράσουν μπροστά στον ηθικό, οικονομικό και πολιτικό κατήφορο που έχει πάρει η χώρα, αλλά και στον εξευτελισμό που υφίσταται ο Έλληνας πολίτης, μόνο και μόνο επειδή εμπιστεύτηκε τους πολιτικούς του ταγούς, αποφάσισαν, απομακρυνόμενοι από τα σημερινά κόμματα, να  ιδρύσουν ένα νέο πολιτικό φορέα.

 







 Κυρίες και κύριοι, σήμερα δεν θα δείτε μπροστά σας,  ανθρώπους που θα σας πουν ότι διαθέτουν μαγικό ραβδί και θα σας λύσουν όλα τα προβλήματα. Ούτε  θα μιλήσετε με τα φωτεινά μεγάλα μυαλά που θα σας βγάλουν βαρυσήμαντους και πύρινους λόγους.

 Θα δείτε κάποιους καθημερινούς οικογενειάρχες, παιδιά αγροτών – υπαλλήλων και εργατών, που έχοντας τις ίδιες με εσάς ανησυχίες για το μέλλον της χώρας και των παιδιών της, αποφάσισαν να θέσουν στη διάθεση σας όσα τους ενέπνευσε και συνεχίζει να τους εμπνέει, αυτό το ένδυμα που φορούσαν για δεκάδες χρόνια και ονομάζεται στολή.
Και αυτά δεν είναι άλλα από την αγάπη για την πατρίδα και την αφοσίωση στους όρκους που έχουν δώσει για την υπεράσπιση της, την πίστη στην  πραγματική Δημοκρατία, τη συναίσθηση της Εθνικής ευθύνης, την οργανωτικότητα, την συνήθεια να λένε την αλήθεια, την εργατικότητα, και την  πειθαρχία.

 Φίλοι και φίλες, θα μπορούσα να σας μιλήσω για ώρες για τα όσα μας οδήγησαν σε αυτήν την ασυνήθιστη και πρωτόγνωρη για ένστολους, έστω και πρώην, διαδικασία.
Αλλά επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος και όπως γνωρίζετε,  δεν είναι γνώρισμα των στρατιωτικών τα πολλά και τα μεγάλα λόγια, θα σταματήσω εδώ τις σκέψεις μου και θα παρακαλέσω τον πρώτο ομιλητή κο Αλικάκο Νικόλαο, πρόεδρο της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, να ανέλθει στο βήμα

24 σχόλια:

  1. κε Πανταζή
    Παρακολουθώ τις ομιλίες σας και τις αναρτήσεις σας και είμαι μπορώ να πώ αρκετά ικανοποιημένος με τον τρόπο που προσεγγίζετε τα θέματα που ανακύπτουν αλλά και τις απόψεις που έχετε περι την πρωτοβουλίας αυτής. Επιτρέψτε μου όμως να επισημάνω ότι:
    Πρέπει αμεσα να ανακοινώσετε το οριστικό όνομα της πρωτοβουλίας
    Πρέπει άμεσα να μας κάνετε κοινωνούς της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος σας
    Πρέπει να γνωρίζουμε τι θα πράξετε σε βασικά κοινωνικά θέματα. Για να γίνω πιο σαφής δεν θέλω να μας πείτε τον τρόπο αλλά πιος είναι ο στόχος πχ Λαθρομεταναστες είναι απόφασή σας να φύγουν όλοι αυτοί που ειναι λάθρα στην Πατρίδα μας ή οχι, είναι απόφασή σας να πληρώσουν αυτοί που λήστεψαν τα παιδιά μας η όχικαι άλλα πολλά, διότι όπως αναφέρετε στις ομιλίες σας δεν είστε επαγγελματίες πολιτικοί άρα περιμένουμε σταράτα λόγια που λέει ο Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε των 9.01, θα παρακαλούσα για μικρή υπομονή μέχρι και την 6η Νοεμβρίου, όπου στο προσυνέδριο που έχει αποφασισθεί, θα εγκριθεί το όνομα και το έμβλημα, θα δοθεί στη δημοσιότητα το καταστατικό και η ιδρυτική διακήρυξη και θα δοθούν οι καθαρές απαντήσεις στα θέματα που θέσατε.
    Πανταζής Βασίλειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ καλό νέο αυτό. παιδιά προσέξτε το όνομα να είναι κάτι δυναμικό και στο ψηφοδέλτιο να κάνει εντύπωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα προτιμούσα την ΜΗ χρήση του όρου ¨ένστολος¨, καθόσον πρωτοχρησιμοποιήθηκε από ανθρώπους που επιθυμούσαν τον κοινωνικό υποβιβασμό των Στρατιωτικών και κατ΄ επέκταση την απαξίωσή τους. Τώρα που το έχουν πετύχει εν μέρει, εμείς το έχουμε ενστερνιστεί σαν όρο τιμής. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ένστολων, αλλά μόνο μία κατηγορία ¨ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ και ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ¨. Επίσης πολύς λόγος γίνεται περί ΗΘΙΚΗΣ χωρίς να προσδιορίζεται η ασφαλιστική δικλείδα που την προσδιορίζει ποιοτικά. Είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΗΣ μας η ασφαλιστική δικλείδα; Ειδάλλως, ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝ ΄΄ΗΡΩΑΣ΄΄ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.



    Μόνο ένας "Πλαστήρας" μπορεί να σώσει την κατάσταση και με την μακριά σπάθη του να κηρύξει την χώρα σε κατάσταση πολιορκίας(δεχόμεθα επίθεση των χρηματοπιστωτικών αγορών με την βοήθεια των εντός της χώρας μίσθαρνων οργάνων τους με σκοπό το διαμελισμό του Έθνους των Ελλήνων), να αναστείλει ελευθερίες για ένα χρόνο, να "αποκεφαλίσει" το επί χρόνια κρατικοδίαιτο φοροκλεπτικό κεφάλαιο και τα ΜΜΕ που κατέχουν για να επιτυγχάνουν τον σκοπό τους, να πάρει τα "ωραία" κεφάλια των βαψομαλιάδων λαμπερών λαμογιών, να κατεδαφίσει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και να ΄΄..κουρέψει ΄΄ το πολιτικό προσωπικό που το εκπροσωπεί, να καθαρίσει την κόπρο του Κοινοβουλίου ,να μαδήσει τα γουνάκια των δικαστικών που χρόνια καθεύδουν και να φέρει ένα νέο σύστημα, νέες αρχές και θεσμούς και οριοθέτηση της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Είναι ανόητο να περνά οποιοσδήποτε, όπως άνθρωποι με ποινικό μητρώο, μισέλληνες, λαμόγια, ανεπαρκείς γόνοι οικογενειών και λοιποί, στην εξουσία ,στο όνομα κάποιας αισχρής κληρονομικής δημοκρατίας. Αυτή τη στιγμή η Ελλάς χρειάζεται ισχυρούς άνδρες που θα αποτολμήσουν την κατεδάφιση του παλιού και αναστήλωση ενός νέου συστήματος.

    Χρειάζονται ισχυροί σωτήρες, σαν τον Πλαστήρα, αυτή την ύστατη στιγμή που παίζεται η ύπαρξη του έθνους. Αναζητούνται λοιπόν ήρωες.

    Είναι στο χέρι μας να τους βρούμε και να τους αναδείξουμε το ταχύτερο.





    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

    kapetankefalos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΕΛΛΥΣΑΝ ΜΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ 21α ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΣΥΝΟΔΙΠΟΡΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΕΛΤΙΟΔΙΑΙΤΩΝ !!!!
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ "ΜΠΟΡΟΥΝ" !!! . ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ.!!!
      ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ .

      Διαγραφή
  7. Τα θερμά μου συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια. θέλω να κάνω μια εισήγηση: Όσοι ευθύνονται για την κατάντια της πατρίδος μας δεν έχουν θέση στον υπό σύσταση πολιτικό φορέα. Καλή Δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέπω στο κόμμα σας, συγκροτημένα και σοβαρά άτομα, που με κάνουν να αισιοδοξώ. Αν και ήμουν κουμπωμένος με κάτι που έχει σχέση με το στρατό, είμαι μαζί σας γιατί βλέπω διάθεση ειλικρινούς προσφοράς.
    Ενας δάσκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντε αργειτε...ο χρονος περναει και η χωρα βουλιαζει πολυ γρηγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριοι, η πρωτοβουλια σας ειναι οτι χρεiαζεται η χωρα αυτη τη στιγμη, να μην επαναλαμβανουμε επαινους κλπ, εδω τωρα αλλα να επικεντρωθουμε στο πως θα γινει πειστικη η προταση αυτη, και ο πολιτικος της φορεας αργοτερα, απο μεγαλη μεριδα απλου κοσμου ετσι ωστε να βγει πρωτη δυναμη στις επομενες εκλογες.
    Δυστυχως, στην 'ανωμαλη' νοοτροπια που εχουν επιβαλλει ή εχει επικρατησει, στον νου του Ελληνα, οτιδηποτε εχει να κανει με 'αξιωματικους', 'στρατιωτικους', κλπ. ειναι 'κακο', ειναι 'εθνικιστικο', ειναι 'χουντικο' και ολα τα σχετικα...
    Εσεις ολοι ειστε, ειμαι βεβαιος, απο διαφορους πολιτικους χωρους, δηλ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κ.α. - βγειτε λοιπον και πειτε, ονομαστικα, "εγω ψηφιζα ΝΔ", "εγω ψηφιζα ΠΑΣΟΚ"....
    αυτο θα δωσει βαρυτητα στο εγχειρημα σας και δεν θα 'παρεξηγηθει' τοσο πολυ...
    Ειμαι σιγουρος οτι η γλωσσα σας θα ειναι 'καθαρη' και 'για το καλο της χωρας' κλπ. αλλα χρειαζονται δυνατα 'λογια' για να τραβηξετε περσσοτερο κοσμο...
    Βλεπετε αλλωστε τι ανταποκριση εχετε απο τα ΜΜΕ..μηδενικη - ειτε γιατι ειναι μικρη η κινηση ακομα ειτε γιατι 'θιγει' το πολιτικο-δημοσιογραφικο κατεστημενο (μαλλον το δευτερο...), δεν υπαρχει ευρεια επικοινωνια... (εγω εμαθα για την κινηση μεσω ενος μικρο-σχολιου στην ΑΞΙΑ, 10 γραμμες ολες κι ολες..)

    Καλη δυναμη και αλλαξτε τη χωρα, αλλαζοντας την νοοτροπια του Ελληνα (οχι ολων, αυτου του σαπιου 10-20% που απειλει να εξαφανισει τον ολο οργανισμο)

    glentzakos@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα ανακοινωση δεν θα βγαλετε?ειναι δυνατον,τι περιμενετε επιτελους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΤΡΙΟΙ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια ιστορία που δημοσιεύεται στο τεύχος του Οκτωβρίου της Ναυτικής Ελλάδος.

    Ήμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν οπόταν ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε. Εκείνη τη στιγμή έπεφτε ο ήλιος και θα γνωρίζετε ότι με τη δύση του, γίνεται υποστολή της σημαίας. Τότε το Υπουργείο Ναυτικού ήταν εκεί και η σημαία κυμάτιζε ακόμα στο κτήριο. Σήμερα είναι άλλες υπηρεσίες του Ναυτικού.
      Τότε πάντα κάθε πρωί, θα θυμούνται οι παλιοί, γινόταν έπαρση σημαίας και σταματούσαν τα πάντα, όπως και στη δύση του ηλίου γινόταν υποστολή. Ήταν στιγμές ωραίες , απίθανες που ζούσαν τότε οι άνθρωποι. Το άγημα αποδόσεως τίμων στο χώρο του, και ακούμε το σαλπιγκτή να δίνει το σύνθημα για την υποστολή της σημαίας. Το άγημα παρουσιάζει όπλα. Ο αξιωματικός χαιρετά και παίζεται ο Θούριος. ¨Ολοι οι παριστάμενοι εκεί και οι περαστικοί, όπως και εγώ σταθήκαμε σε στάση προσοχής. Αποδίδεις με αυτό τον τρόπο την τιμή στο ιερό μας σύμβολο, στη γαλανόλευκη σημαία. Τη στιγμή που ο αρμόδιος αξιωματικός χαιρετά, η ματιά του πέφτει λοξά και βλέπει κάτι παράξενο, και η ψυχή του ταράζεται, μ' αυτό που θα σας πω παρακάτω. Τελειώνοντας η διαδικασία της υποστολής της σημαίας, οι διαβάτες συνεχίζουν τον δρόμο τους, ενώ εγώ από παρέμεινα από συνήθεια λίγο ακόμα. Τότε βλέπω τον νεαρό αξιωματικό να κατευθύνεται θυμωμένος πρός έναν γεροδεμένο πλανόδιο καστανά. Βλέπετε τότε η πλατεία ήταν κενή και στις γωνίες ήταν πάντα στιλβωτές ( λούστροι ) και καστανάδες, που μας λείπουν τώρα. Και του είπε : <>. Ο άνθρωπος έμεινε βουβός, ενώ εγώ παρακολούθησα έντρομος και φοβερά συγκλονισμένος το τι έγινε. Μετά βλέπω τον καστανά ότι έγινε κατακόκκινος και ότι άρχισε να τρέμει. Ήθελε να φωνάξει, αλλά τον είδα με έκπληξη να συγκρατείται, σκύβοντας το κεφάλι του και να αρχίσει να κλαίει με λυγμούς. Όμως συνήλθε γρήγορα, σκούπισε τα δάκρυά του και με τη δύναμη των χεριών του ( που ήταν γερά) στύλωσε το σώμα του δυνατά, έσπρωξε τον πάγκο με τα κάστανα μπροστά και φώναξε με όλη την ψυχη του στον νεαρό αξιωματικό δυνατά <>. Και σηκώνοντας τα μπατζάκια του παντελονιού, φάνηκαν δύο πόδια, κομμένα πάνω από το γόνατα. Και ξανάρχισε να κλαίει. Ο κόσμος όπως και εγώ γύρω του έκλαιγε και χειροκροτούσε, όμως περισσότερο απο όλους έκλαιγε ο νεαρός αξιωματικός.
     Έχουν περάσει περίπου 60 χρόνια. Ποιος ξέρει τι να γίνεται. Εκείνη τη στιγμή πάντως έγινε κάτι το αλησμόνητο, μια φοβερή σκηνή. Ο αξιωματικός σκύβει και αγκαλιάζει και φιλά τον καστανά, και στη συνέχεια στέκεται ευθυτενής μπροστά στον ήρωα, φέρνει το δεξί χέρι στην άκρη του γείσου του πηλίκιού του και τον χαιρετά στρατιωτικά. Του απονέμει <> που δεν μπόρεσε εκείνος τυπικά να αποδώσει στη σημαία μας, γιατί της χάρισε τα δύο πόδια του στα βορειοηπειρώτικα βουνά μας, για να μπορεί να κυματίζει σήμερα ψηλά η κυανόλευκη σημαία μας, σε λεύτερη πατρίδα. Και οι άλλοι, οι πολλοί να μπορούν να πηγαίνουν με γρήγορο βήμα στην ειρηνική απασχόλησή τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι περνούν μπροστά από έναν ήρωα του αλβανικού μετώπου, τον Έλληνα ήρωα πολεμιστή, όποιο επάγγελμα και να 'χει. Άλλοι δεν μιλούν, άλλοι όμως ειρωνεύονται.Γι αυτό οι νέες γενιές πρέπει να μάθουν, να διδαχθούν από την οικογένεια και από το Σχολείο για το Έπος του 1940.
    Για το καλό της Πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τα γεγονότα στις παρελάσεις αποδεικνύουν ότι το συμβόλαιο μεταξύ λαού και πολιτικής εξουσίας έχει πλέον σπάσει και αναδεικνύουν την ανάγκη των ελλήνων για ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος.Προσδοκώ ότι το κόμμα των αποστράτων θα δώσει διέξοδο και λύση στα προβλήματα που έχουν φέρει τους ελληνες σε τέτοιο σημείο ώστε να καταφεύγουν σε όλο και πιο ακραίες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για να ακουστούν. μπροστά σε μια ανάλγητη και αδίστακτη πολιτική εξουσία που κυριολεκτικά τους έχει εξαπατήσει και πουλήσει με το χειρότερο τρόπο και επιμένει μέχρι τέλους ότι ότι κάνει είναι προς το συμφέρον των πολιτών.θα ήθελα και εγώ όπως πιστεύω όλοι όσοι σας στηρίζουμε μια δήλωση για την απαράδεκτη απαγόρευση που επέβαλαν να μην παρελάσει τελικά ο στρατός στη θεσσαλονίκη.είμαι βέβαιος ότι αυτό έγινε για να μην φανεί ο στρατός μέσα στους πανηγυρισμούς του πλήθους σαν απελευθερώτης.όσο για την άθλια προπαγάνδα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος ότι ο κόσμος εμπόδισε την παρέλαση είναι πραγματικά μη αξία σχολιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φίλοι "ανωνυμοι " και λοιποί σχολιαστές, για ένα υπο ίδρυση κόμμα και μάλιστα σαν αυτό των αποστράτων ,για γεγονότα οπως τα χθεσινά ίσως η η σιωπή είναι η καλύτερη επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνη μπράβο σου. Βλέπεις καθαρά.

    Φίλε Βαγγέλη, οι πολίτες δεν επέτρεψαν στο στρατό να παρελάσει. Όχι βέβαια ότι ο στρατός το ήθελε. Όταν οι μαθητές στη Λάρισα μούτζωναν με τους επισήμους και τους στρατιωτικούς, ο κόσμος ξέσπαγε σε χειροκροτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνώ με το σχόλιο του 27 Οκτωβρίου 2011 7:02 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ζουμε σε ενα καθεστος φοβου κ ανασφαλειας!εως ποτε?τουλαχιστον τα παιδια μας να ζησουν σε μια Ελλαδα κοινωνικης δικαιοσυνης κ ασφαλειας!πρωτα η ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζουμε σε ενα καθεστος φοβου κ ανασφαλειας!εως ποτε?τουλαχιστον τα παιδια μας να ζησουν σε μια Ελλαδα κοινωνικης δικαιοσυνης κ ασφαλειας!πρωτα η ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή