--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23 ΟΚΤ 2011 ΟΜΙΛΙΑ Π.ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ


Κυρίες και κύριοι
Π. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Θα προσπαθήσω συνοπτικά και μέσα στον περιορισμένο χρόνο να σας παρουσιάσω τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος για να βγεί η Πατρίδα από την ηθική, πολιτιστική, οικονομική κρίση για μια νέα κοινωνία που υπάρχει αλληλοσεβασμός, ελευθερία και αξιοκρατία.

Το κλίμα της μιζέριας και της κακομοιριάς, αυτή η εθνική κατάθλιψη πρέπει να τελειώσει. Η λύση είναι στα χέρια μας. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στη χώρα. Ας τις αναδείξουμε. Να γκρεμίσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Να στείλουμε τους κλέφτες στη φυλακή. Να αντισταθούμε στην ανομία. Να καταδικάσουμε την παρανομία. Να τιμωρήσουμε τον φοροφυγά. Να επιβραβεύσουμε τον τίμιο, τον σωστό, τον νομοταγή επαγγελματία. Να στηρίξουμε τα Ελληνικά προϊόντα μας. Μα, πάνω απ' όλα να κάνουμε καλύτερο τον εαυτό μας, τους γύρω μας την Πατρίδα μας.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο δεν μπορεί να ευδοκιμήσει αν δεν κλείσουν οι λογαριασμοί των Ελλήνων με το παρελθόν.
Δικαστική διερεύνηση της διαχείρισης του δημόσιου χρέους της χώρας από το 1974 μέχρι σήμερα και για το πώς η χώρα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο, για να μάθει ο λαός ποιοι τον έφεραν μέχρι εδώ και να αποδοθούν ιστορικές, πολιτικές και ποινικές ευθύνες.
Δικαστική έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία και τον τρόπο απόκτησης τους από όλους τους εμπλεκόμενους στο πολιτικό σύστημα. Για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη.
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
Είναι αναγκαία η ανοικοδόμηση της δημοκρατίας και της κοινωνίας να ξεκινήσει από αλλαγές στους θεσμούς του πολιτεύματος, αλλά και στη λειτουργία αυτών.
Ενίσχυση του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για να σταματήσει η εξάρτηση του από τα κόμματα.
Ασυμβίβαστο υπουργού  βουλευτή ώστε οι υπουργοί να μη σκέπτονται τη συλλογή ψήφων και οι βουλευτές να μην συμβιβάζονται με την ελπίδα της υπουργοποίησης.  
Εκλογή βουλευτών κατ’ ανώτερο για 2 θητείες. Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών Κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης και προσμέτρηση του εκλόγιμου χρόνου ως συντάξιμου στο ταμείο εκάστου.
    Εκλογικό κώλυμα η συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις. για να πάψουν να υπάρχουν πουλημένοι συνδικαλιστές.
Τροποποίηση νόμων για την ίδρυση και λειτουργία των Πολιτικών Κομμάτων με έμφαση στη οικονομική διαφάνεια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η προσπάθεια πρέπει να έχει στόχο τον επανέλεγχο για μείωση του εξωτερικού χρέους, και αναθεώρηση του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος με στόχο την διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας και την ανάπτυξη. Τρείς βασικοί άξονες
α.     Ανάπτυξη – Αύξηση του ΑΕΠ
                    Η παραγωγή πρέπει να υποστηριχθεί και να γίνει η ατμομηχανή της οικονομίας. Αναδιάρθρωση καλλιεργειών για να επιλεγούν προϊόντα στα οποία η χώρα έχει πλεονέκτημα. Έμφαση στην παραγωγή προϊόντων έτοιμων για κατανάλωση για να πάψουμε να εξάγουμε χύμα προϊόν και να το εισαγάγουμε ξανά τυποποιημένο σε υψηλότερη τιμή. Προώθηση με όμοιο τρόπο της κτηνοτροφίας με ανάπτυξη ολοκληρωμένων παραγωγικών κτηνοτροφικών μονάδων. Προώθηση των ιχθυοκαλλιεργειών. Το εμπορικό ισοζύγιο πρέπει να κλείσει με αύξηση των εξαγωγών και περιορισμό εισαγωγών με την προώθηση των ελληνικών προϊόντων.
Απαιτείται άντληση κεφαλαίων για παραγωγικές επενδύσεις με τη δημιουργία κρατικής αναπτυξιακής τράπεζας η όποια θα αντλεί κεφάλαια απ’ ευθείας από την ΕΚΤ με χαμηλό επιτόκιο. Δημιουργία επενδυτικών αμοιβαίων κεφαλαίων (Investment Funds) για, Ενέργεια, Γεωργία, Τουρισμό, Ναυτιλία. Απορρόφηση άμεσα του συνόλου των κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Διευκόλυνση νέων επενδύσεων. Προώθηση αυτοχρηματοδοτούμενων έργων. Συμψηφισμό οφειλών από και προς το Δημόσιο. Άμεση απόδοση των οφειλομένων από το κράτος προς τις ελληνικές επιχειρήσεις και πολίτες για λόγους ηθικής τάξεως αλλά και για υποστήριξη της οικονομικής δραστηριότητας. Πρώτιστη προτεραιότητα είναι η παραμονή στη χώρα των νέων επιστημόνων που μεταναστεύουν σε ανησυχητικό ρυθμό.  
          Εκμετάλλευση των μεγάλων φυσικών πόρων της χώρας με πρώτο βήμα τον καθορισμό ΑΟΖ, έναρξη έρευνας και εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων, εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας. Προώθηση των ανανεώσιμων πηγών και λοιπών πηγών παραγωγής ενέργειας. Άνοιγμα της ενεργειακής αγοράς.
 Υποστήριξη της επιχειρηματικότητας Σταθερό, δίκαιο και απλό φορολογικό σύστημα, με μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων. Μείωση των εργοδοτικών εισφορών για καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και μείωση του μη μισθολογικού κόστους, παράλληλα αυστηρές ποινές για εισφοροδιαφυγή. Θέσπιση φορολογικών και λοιπών κινήτρων για ανάπτυξη στη περιφέρεια. Προώθηση της επιχειρηματικότητας των νέων. Άνοιγμα όλων των επαγγελμάτων. Αντικατάσταση του επιδόματος ανεργίας με επιδότηση της εργασίας με σκοπό τη δημιουργία θέσεων εργασίας και στήριξη των επιχειρήσεων.
          Επανίδρυση του υπουργείου τουρισμού, ανάπτυξη έργων υποδομής για προσέλκυση ποιοτικού 12μηνου τουρισμού (μαρίνες, συνεδριακά κέντρα, θεματικά πάρκα, γήπεδα γκολφ κλπ)
          Επανίδρυση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και επανένταξη σε αυτό του ΛΣ. Δημιουργία μεγάλου ναυτιλιακού – επιχειρηματικού πάρκου για εγκατάσταση της έδρας μεγάλων ναυτιλιακών εταιριών και προσέλκυση του εφοπλιστικού κεφαλαίου.
β.     Μείωση των δαπανών του κράτους
Επανέλεγχος του δημοσίου χρέους της χώρας για καθορισμό του επαχθούς χρέους για τη διαγραφή του. Εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το γεγονός ότι το 90% του εξωτερικού χρέους υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο. Διεκδίκηση της εξόφλησης του αναγκαστικού κατοχικού δανείου από την Γερμανία.
          Αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα με στόχο την βελτίωση της απόδοσης του και όχι απλά την οριζόντια μείωση του προσωπικού. Νέα οργάνωση με την λογική του ελάχιστου απαραιτήτου και ορθά κατανεμημένου προσωπικού. Ενιαίο μισθολόγιο για τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ, καταπολέμηση της γραφειοκρατίας με μηχανοργάνωση του δημόσιου και αξιοποίηση του διαδικτύου, κατάργηση όλων των μη παραγωγικών οργανισμών και συγχώνευση συναφών υπηρεσιών,  συνεχής αξιολόγηση των κρατικών υπάλληλων. Δραστική μείωση του κόστους διοίκησης (περιορισμός των μελών των διοικητικών συμβουλίων, του αριθμού των ειδικών συμβούλων, των ενοικίων κλπ.) Κατάργηση όλων των καταχρηστικών συντεχνιακών προνομίων. Κατάρτιση των προϋπολογισμών λειτουργικών εξόδων από μηδενική βάση. Καθιέρωση της ποινικής ευθύνης των διοικήσεων.
Σεβασμός και απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του κράτους. Οι λαμβάνοντες κρατική χρηματοδότηση φορείς να υποχρεούνται να αποδίδουν ανά χρήση πλήρως αιτιολογημένο απολογισμό. Κεντρικός Έλεγχος των Προμηθειών του Δημόσιου. Αυστηρά κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΚΟ. Επανεξέταση του συνόλου των αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων και των συντάξεων των αλλοδαπών. Εν τέλει νοικοκύρεμα
γ.     Αύξηση των δημοσίων εσόδων
          Αναδιοργάνωση φορολογικών υπηρεσιών. Μόνιμος υφυπουργός προερχόμενος από την υπαλληλική ιεραρχία. Υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου για πάταξη της διαφθοράς. Μηχανοργάνωση και μείωση των ΔΟΥ. Εκπαίδευση εφοριακών υπαλλήλων. Εξάλειψη της επαφής ελεγχόμενου και ελέγχοντος.
Περιορισμός της φοροδιαφυγής με καθιέρωση συστήματος κινήτρων και αντικινήτρων. Σταδιακή μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών και αυστηρές ποινές για τους φοροφυγάδες. Εκλογίκευση συντελεστών ΦΠΑ και εξάλειψη της μη απόδοσης του ΦΠΑ με απευθείας είσπραξη του. Πόθεν έσχες για όλους. Καθιέρωση αποτελεσματικού συστήματος αντικειμενικών κριτηρίων. Επανεξέταση του συνόλου των φοροαπαλλαγών. Μέγιστο όριο το ένα έτος για εκδίκαση φορολογικών διαφορών. Άμεση είσπραξη βεβαιωμένων οφειλών. Φορολόγηση των κερδών του παράνομου τζόγου μέσω τραπεζικών λογαριασμών ή πιστωτικών καρτών. Έλεγχος της κινήσεως κεφαλαίων προς το εξωτερικό για απόδοση των οφειλομένων φόρων τόκων και δικαιολόγηση της προέλευσης των κεφαλαίων αυτών. Εξάλειψη του παραεμπορίου-Μαύρης Εργασίας. Φορολόγηση των κερδών από πώληση μετοχών.
          Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του κράτους με παροχή δικαιωμάτων εκμετάλλευσης και όχι κατ’ ανάγκη πώληση. Αποκρατικοποιήσεις χωρίς να απολεσθεί ο έλεγχος στρατηγικών τομέων της οικονομίας.
Πάγωμα και κατασχέσεις μη δηλωμένων καταθέσεων στο εξωτερικό πολιτικών και ανωτάτων δημοσίων υπαλλήλων
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ- ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Η εθνική εξωτερική πολιτική θα πρέπει να είναι σταθερή, πολυδιάστατη, και μακροπρόθεσμη. Για την  υπεράσπιση των εθνικών θέσεων στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας, χωρίς ενδοτισμό και υποχωρητικότητα.
Σθεναρή στάση έναντι της τουρκικής επιθετικότητας  και τήρηση ενεργητικής  προληπτικής στάσης, ενεργοποίηση της υποστήριξης της ΕΕ σύμφωνα με τη συνθήκη της Λισσαβόνας άρθρο 28.
Σθεναρή στάση έναντι των Σκοπίων και μη αποδοχή της πλαστογράφησης της ιστορίας.
Ανάπτυξη κοινής Ελληνοκυπριακής μακρόπνοης εθνικής πολιτικής για την αναχαίτιση της τουρκικής επιθετικότητας με συνεργασία των κρατών της περιοχής που όπως αποδείχθηκε είναι πολύ αποτελεσματική.
Υποστήριξη και συνεργασία με την απανταχού Ελληνική ομογένεια για προώθηση των εθνικών θέσεων.
Υποστήριξη των Ελληνικών μειονοτήτων όπου υφίστανται και του οικουμενικού Πατριαρχείου. Δυναμική αντίδραση στην προσπάθεια δημιουργίας μειονοτήτων από γειτονικές χώρες στη χώρα μας.
Ανάπτυξη και διατήρηση σύγχρονων ισχυρών ενόπλων δυνάμεων, με νέα οικονομικότερη δομή, με βάση την αξιοκρατία και υποστηριζόμενες από ισχυρή εθνική αμυντική βιομηχανία με απόλυτη διαφάνεια στον τομέα των εξοπλισμών.
ΠΑΙΔΕΙΑ
Η παιδεία είναι το θεμέλιο του έθνους δημιουργεί την ποιοτική διαφορά και αυξάνει την ανταγωνιστικότητα της χώρας.
Ενεργοποίηση της Ακαδημίας.
Δημόσια ποιοτική Παιδεία. Αναθεώρηση του διδακτικού υλικού για παροχή ελληνικής παιδείας. Όριο αλλοδαπών μαθητών στις τάξεις. Ολοήμερο σχολείο που θα εξασφαλίζει, αθλητικές - πολιτιστικές δραστηριότητες και ενισχυτική διδασκαλία για καταπολέμηση της παραπαιδείας.
          Αναδιοργάνωση του δικτύου πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με παράλληλη μείωση των λειτουργικών εξόδων. Συνεχής αξιολόγηση των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων. Φοιτητικές εστίες για κάθε Πανεπιστήμιο-ΤΕΙ.
Δημιουργία διεθνών κέντρων κλασσικών σπουδών με αξιοποίηση των Μουσείων ως εκπαιδευτικών μονάδων. Ιδιωτικά Πανεπιστήμια που θα πληρούν σειρά ακαδημαϊκών κριτηρίων.
Κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου όσον αφορά στα ποινικά θέματα και ενίσχυση του όσον αφορά στην διακίνηση των ιδεών. Όχι στην κομματικοποίηση του χώρου της παιδείας
ΥΓΕΙΑ
Ο δημόσιος χαρακτήρας της υγείας η ποιότητα των υπηρεσιών και η πάταξη της διαφθοράς και της σπατάλης είναι αδιαπραγμάτευτες.
Οργάνωση πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας για αποσυμφόρηση των νοσοκομείων.
Διασφάλιση της λειτουργίας του ΕΣΥ για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και πάταξη των φαινομένων  διαφθοράς με εξοντωτικές ποινές. Αναδιοργάνωση με συγχώνευση υπηρεσιών και μονάδων για την βελτίωση των παροχών και συμπίεση του κόστους υγείας. Πλήρης επάνδρωση των νοσοκομείων της περιφέρειας με μετακίνηση ή και πρόσληψη προσωπικού. Κεντρικός έλεγχος προμηθειών. Έλεγχος των φαρμακευτικών δαπανών.
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
        Η χώρα πνίγεται από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών. Η απάντηση είναι το ευνοϊκό νομικό γι αυτούς πλαίσιο και οι περιορισμοί  της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που τους εγκλωβίζει στην χώρα μας.
Κατάργηση της υφιστάμενης νομοθεσίας και ψήφιση αυστηρότερου νόμου.
Επιδίωξη κοινής ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για την ανάληψη του κόστους διαμονής, περίθαλψης και επαναπροώθησης τους από τις χώρες της ΕΕ που επωφελούνται από τη συνθήκη. Σε περίπτωση μη ικανοποιητικής λύσης χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων για την διακίνηση τους σε άλλες χώρες.
Έλεγχος των οικονομικών μεταναστών με μέτρα που θα προϋποθέτουν την ύπαρξη εργασίας, κατοικίας και απαίτηση ορισμένου αριθμού ενσήμων για ανανέωση της άδειας παραμονής, με στόχο την κατάργηση της μαύρης εργασίας και την συμμετοχή τους στο κόστος των κοινωνικών παροχών.
Ενίσχυση της αστυνόμευσης των κατοικημένων τόπων και της υπαίθρου. Ιδιαίτερη βαρύτητα στο κέντρο της Αθήνας και άλλων περιοχών με ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαντλητικούς ελέγχους αλλά και μέτρα για αποφυγή γκετοποίησης περιοχών (έλεγχος ενοικιαστηρίων-πρακτικών υποβάθμισης αξίας ακινήτων κλπ). Βελτίωση της ποιότητας - Ορθολογική κατανομή του προσωπικού των ΣΑ. Αναδιοργάνωση  Αρχηγείου ΕΛΑΣ των Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας .
Κυρίες και κύριοι
Το κλίμα της μιζέριας και της κακομοιριάς, αυτή η εθνική κατάθλιψη πρέπει να τελειώσει. Η λύση είναι στα χέρια μας. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στη χώρα. Ας τις αναδείξουμε. Να γκρεμίσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Να στείλουμε τους κλέφτες στη φυλακή. Να αντισταθούμε στην ανομία. Να καταδικάσουμε την παρανομία. Να τιμωρήσουμε τον φοροφυγά. Να επιβραβεύσουμε τον τίμιο, τον σωστό, τον νομοταγή επαγγελματία. Να στηρίξουμε τα Ελληνικά προϊόντα μας. Μα, πάνω απ' όλα να κάνουμε καλύτερο τον εαυτό μας, τους γύρω μας την Πατρίδα μας.
         

89 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι, τα λόγια τελείωσαν, εάν θέλετε να αλλάξουμε την καταδίκη μας, ας αντιδράσουμε, αλλιώς θα σαπίσουμε εκεί που είμαστε. Αγαπητοί φίλοι, ο Ελληνισμός είναι το αιωρούμενο εκκρεμές της ανθρώπινης ιστορίας, μπορεί συχνά να έχει βρεθεί σε ελεύθερη πτώση, αλλά έχει το άπατο και, ενώ όλα δείχνουν χαμένα, παθαίνει αναλαμπή και ξανά προς την δόξα τραβά. Αυτή είναι η μοίρα μας και η ιστορική καταγραφή μας.
    Μην χάνετε την πίστη σας. Δεν είμαστε από τις χειρότερες γενιές που πέρασαν, μπορεί να είμαστε από τις πιο μπερδεμένες, αλλά όχι οι χειρότερες. Όσοι νιώθετε πραγματικά την Ελληνική φυλή να βιώνει μέσα σας, να μεταφέρεται στο αίμα σας, βρείτε την Ελληνική ψυχή σας και αντισταθείτε στην παρακμή.
    Αυτή η Πατρίδα, δεν έχει κληρονόμους τους ανθέλληνες φράγκο-φορεμένους εντολοδόχους της Νέας Τάξης και τους λαθρομετανάστες εισβολείς. Κληρονόμοι και υπερασπιστές είμαστε όλοι εμείς που την αγαπάμε και την βάζουμε πάνω από την ίδια την ζωή μας.
    Φτάνει πια, ήρθε η ώρα εμείς οι Πατριώτες να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Όσοι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε, σωπάστε. Τώρα χρειάζονται "οι ιαχές πολέμου" και όχι τα μοιρολόγια.
    Προχωράμε όλοι μαζί συνέλληνες μαζί με την Διοικούσα Επιτροπής για μια Ελλάδα περήφανη , ευημερούσα και Εθνικώς Ανεξάρτητη.

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!!!


    ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΡΟΥΜΑΣ

    ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Δ

    Ιδρυτικό μέλος της κινήσεως αποστράτων για την δημιουργία πολιτικού φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την λαθρομετανάστευση οι θέσεις δεν είναι καθαρές.Ακροβατούν ανάμεσα στις θέσεις των κομμάτων παρακμής.
    Επίσης το πάγωμα και η κατάσχεση καταθέσεων ασφαλώς και πρέπει να αφορά όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες-φοροφυγάδες που δεν μπορούν να τις δικαιολογήσουν και όχι μόνο τους πολιτικούς και τους ανώτατους Δ.Υ.
    GM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 50%; ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ; ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ; Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο θα ηταν να αφησετε την κοινωνια κ την διαχειριση αυτης σε πιο καταλληλους ανθρωπους που εχουν σχεση με κοινωνικες κ ανθρωπιστικες επιστημες . εσεις με ποιο εκπαιδευτικο "background" θα μπορεσετε να εφαρμοσετε τις απαραιτητες για την κοινωνια ρυθμισεις? δεν ειναι στρατωνας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 2.43. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ; ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΛΟ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΣΗΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ; Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ; ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΑΥΤΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ: Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ Η ΝΙΚΗ....

    ΠΑΥΛΟΣ Γ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
    ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΑΥΛΟ!!!! ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ Κ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΓΝΩΣΤΕΣ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝΑ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ? ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΟΡΜΙΑ,ΤΑ ΛΙΜΑΝΙ ΚΛΠ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ? ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ? ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για ποιο λογο το σχολιο μου λογοκριθηκε αγαπητε διαχηριστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητε των 2.43 σε ποιους να την αφησουμε στην Πεμυ Ζουνη και στον Βουρο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδη φιλε του2.43 ποιους ενοεις την Πεμυ Ζουνη και τον Γιαννη Βουρο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεκαθαρίστε με τους λαθρομετανάστες δεν θα τους κάνουμε ¨Ελληνες όπως είπε ο κ, Λυμπερόπουλος. Αλλο οι μετανάστες και άλλο οι λαθρομετανάστες κ, Λυμπερόπουλε. Έλληνας δεν γίνεσαι γεννιέσαι κ, Λυμπερόπουλε, και τις προσωπικές σας θέσεις να μην τις εκφράζεται δημόσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΤΗΣ ΜΟΜΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κου ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΛΕΞΗ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ...) ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΛΕΞΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ...)ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ( ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ή ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ , ΚΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ. ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ), ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΒΟΤ, ΒΟΟ, BLOT, PPP)ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΟΖ(Αποκλειστική Οικονομικη Ζώνη). ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΠΑΥΛΟΣ Γ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
    ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ απόλυτα με τον Στάθη Χρόνη.
    Προέχει η σωτηρία της Πατρίδας,όλα τα άλλα έπονται.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την επόμενη φορά οι παρουσιαστές να είναι πιο ζωηροί. Ενώ το κείμενό ήταν παρα πολύ ενδειαφέρον και συμφωνώ απόλυτα με αυτό! η παρουσίαση ήταν νωχελική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπόν, έχουμε τον σχολιαστή στις 2.43. Τί εκφράζει ο κύριος αυτός, ποιά επιχειρήματα έχει; Μας αποκαλεί άπειρους και αγράμματους!!
    Θα σου δώσω λοιπόν πολύ απλές και σύντομες απαντήσεις:

    1) Εάν χρειάζεται πείρα για να κατστρέψει κάποιος την Χώρα, έχεις δίκαιο, εμείς οι Αξιωματικοί τέτοιου είδους πείρα δεν έχουμε! Έχουμε όμως κάποιο άλλο είδος εμπειρίας να αντιπαρατάξουμε στην "πείρα" των πολιτικών που δυστυχώς σήμερα κουμαντάρουν την Πατρίδα : Αίσθημα Ευθύνης, Τιμιότητα, Οργανωτικότητα, Εργατικότητα, Αγάπη προς τον Συνάνθρωπο και τόσα άλλα που τίποτα από αυτά δεν έχει ούτε ένας πολιτικός, όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος. Αυτοί περιχαρακώνονται πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και της ατιμωρησίας! Εγώ θα ντρεπόμουν στη θέση τους.

    2) Οι περισσότεροι από εμάς έχουν από 2 μέχρι και 5 - 6 μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού ή της ημεδαπής. Πόσοι άραγε από τους 300 μπορούν να συγκριθούν και σε αυτόν τον τομέα με μένα και τους συναδέλφους μου; Ξέρεις πολλούς; Μήπως οι κάθε λογής τηλεβιβλιοπώλες, οι φυγόστρατοι, οι κλώνοι της οικογενειοκρατίας, οι τριτοκλασάτοι ηθοποιοί, οι άβουλοι αφισοκολλητές; Ποιοί τέλος πάντων;

    Εάν δεν κατάλαβες τα αυτονόητα, εγώ δεν μπορώ να κάτι παραπάνω, με συγχωρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ επί της αρχής των προτάσεων. Πρέπει να γίνουν γνωστά μεσω των ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10:33 ο 2:43 ιδέα δεν έχει απο στρατό και εκπαίδευση στελεχών των ΕΔ , αλλά δυστυχώς και πολλοί άλλοι!! Αυτά θα τα ακούτε απο αυτούς που θα θέλουν μα σας μειώσουν, μην τους απαντάτε αγνοήστε τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φίλε των 10:33,
    η αμορφωσιά και η προχειρότητα φαίνεται στις ομιλίες. Μην αφήνετε στους άσχετους να γράφουν ομιλίες στο πόδι, το μόνο που κάνετε είναι να εκτίθεστε .
    Προς τον 11:10,
    εκτός άλλων κολλημάτων....και για τον παραπάνω λόγο που εξηγώ, η προβολή των ομιλιών και των θέσεων στα σοβαρά ΜΜΕ είναι ανέφικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αγαπητε ανωνυμε (10:33 μμ) προφανως εδω απαντατε σε οσα κρινετε εσεις οτι μπορειτε να απαντησετε ! το δευτερο μου σχολιο λογοκριθηκε γιατι ηταν πολιτικο!!!! οσα μεταπτυχιακα κ να χεις δεν σημαινει οτι εχεις παιδεια! εσεις που γραφετε ενα μη πολιτκο κειμενο με πολιτικες θεσεις λιγο πιο ευπρεπεις απο αυτε της χρυσης αυγης δεν χρειαζεστε ! πιστεψε οτι επειδη την ζωη εκτος στρατωνα δεν την ξερεις κ αυτο επειδη δεν θελησες να την μαθεις, υπαρχουν παιδια με τα μισα σου χρονια που εχουν περισσοτερα μεταπτυχιακα αλλα κ διδακτορικα απο σενα!!! οποτε μην επικαλεισε πτυχια που πληρωσαμε εμεις για να αποδειξεις την παιδεια...εμεις προτειμαμε ανθρωπους που σπουδαζανε κ δουλευαν σε καφετερια κ σε οικοδομη! Η ιστορια σας εφτυσε μια φορα κ εσεις την αναμασατε....το κειμενο που αναρτησατε εδω ειναι αισχρο ως πολιτικη ιδεα αν καποιος ανθρωπος με παραπανω φαντασια επιχειρησει να το δει ετσι!!!


    Αργυρος Παναγιωτης
    Καθηγητης θεολογιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς τι τοση επιθετικοτητα φιλε συνελληνα 12:06 ; το να μη συμφωνεις η να επιφυλασσεσαι η να εχεις αντιρησεις το καταλαβαινω,τετοια απαξιωση ομως χωρις λογο,γιατι;κοινη αγωνια για τη σωτηρια μας εχουμε και γι'αυτο παλευουμε.Εσυ τι ακριβως κανεις και τι επιδιωκεις;για ποιο πραγμα ακριβως αγωνιζεσαι;Καλλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ κ. Αργυρέ είμαι ο "ανώνυμος 10.33μμ".

    Κατ' αρχήν σου διευκρινίζω ότι δεν έχω κάποια σχέση με την διοικούσα επιτροπή, τους διαχειριστές του blog και τους συγγραφείς των κειμένων της Πρωτοβουλίας, άρα δεν μοπρώ να σου απαντήσω και για το μήνυμά σου που δεν δημοσιεύτηκε. Τί να πω...

    Επί της ουσίας τώρα: Πτυχία που πλήρωσες εσύ; Με ποόν τρόπο; Μαζί ξενυχτούσαμε άπειρα βράδυα και το πρωϊ στις 7.00 στο γραφείο άϋπνος, αλλά άμεμπτος στα καθήκοντά μου για να, μεταξύ άλλων, εξασφαλίσω και για εσένα ή τα αδέλφια σου τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης;

    Αφού προτιμάς ανθρώπους που "σπουδάζανε κ δούλευαν σε καφετέρια κ σε οικοδομή", μάλλον δεν θα τους βρεις στους πολιτικούς της σήμερον,
    μάλλον πλάκα μας κάνεις !! Τί σαθρά επιχειρήματα παρουσιάζεις; Ρώτησε τον γεράκο που του φάγανε τη σύνταξη, θα έχει φράγκα για πετρέλαιο, θα επιζήσει αυτόν τον χειμώνα από το κρύο;

    Για την ταμπακέρα όμως, τσιμουδιά κύριε καθηγητά!!! Ποιός ευθύνεται για τα σημερινά χάλια, ποιός; Δεν ξέρεις; Για αυτό να μας πεις τη γνώμη σου, και άσε τις τεχνικές προσεγγίσεις στα κείμενα και τα υπόλοιπα.

    Ασχοληθείτε με την ουσία κύριε και χρωματίστε το κείμενό σας με τόνους, αυτά διδάσκεται στα παιδιά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

    Αγαπητοί συνομιλητές,

    Είμαι απόστρατος Αξιωματικός του Στρατού από το 1994. Παραιτήθηκα αηδιασμένος από την άθλια επέμβαση του κομματικού κράτους στο στράτευμα και τις συνεχείς διώξεις αυτού εναντίον μου (δυσμενείς μεταθέσεις, 2 φορές αποκλεισμός μου από προβλεπόμενη εκπαίδευση στο εξωτερικό παρά το γεγονός ότι επρώτευσα και κυρίως προσβολή της προσωπικότητας μου για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους) . Και όλα αυτά επειδή σε κάποια δεδομένη στιγμή απαντώντας στα διλήμματα πού μού ετέθησαν αποφάσισα να πράξω το καθήκον μου δηλαδή να εφαρμόσω τους κανονισμούς πιστός στον όρκο πού έδωσα. Έφυγα χωρίς σύνταξη και από τότε εργάζομαι σκληρά αλλά τίμια για να ζήσω την οικογένειά μου. Με την ιδιότητα αυτή δηλαδή του Αξιωματικού και μη Αξιωματικού επιτρέψτε μου να εκπροσωπήσω και τις δύο πλευρές της διαφωνίας και να σας πω λίγα λόγια. Αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας υπάρχουν μόνο ερείπια. Το έργο πού απαιτείται για να αλλάξει αυτή η εικόνα είναι κολοσσιαίο. Οι εργάτες πού μπορούν να φέρουν εις πέρας αυτό το έργο δεν είναι μόνο οι στολές με τα πτυχία, δεν είναι μόνο τα πτυχία, δεν είναι μόνο ο εργάτης της οικοδομής ή μόνο ο σερβιτόρος της καφετέριας. Οι εργάτες είναι όλοι μαζί οι Έλληνες πού θα προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μία προϋπόθεση. Να καταλάβουν όλοι ότι η μόνη λύση για την σωτηρία της Πατρίδας είναι η επανένωση όλων των Ελλήνων. ¨Ας παραμερίσουμε τους εγωισμούς και τις προκαταλήψεις και ας βρούμε αυτά πού μας ενώνουν γιατί το μέλλον της Πατρίδας και των παιδιών μας είναι ΚΟΙΝΟ. Με αυτό το πνεύμα εκλήθην από τους συμμαθητές μου και συμμετέχω στην Πρωτοβουλία τους. Τρέφω την ίδια εκτίμηση και για τις στολές και για τα πτυχία. Αυτές τις ώρες όμως η «στολή» των Αποστράτων και η αγνή φιλοπατρία πού κρύβεται πίσω από αυτήν είναι η μόνη δύναμη πού μπορεί να ΕΝΩΣΕΙ τους Έλληνες για να μπορέσει ο καθένας να προσφέρει αυτό πού μπορεί για την σωτηρία της Πατρίδας. Αν γνωρίζετε κάτι άλλο πού μπορεί να φέρει το ζητούμενο αποτέλεσμα είμαι πρόθυμος να σας ακολουθήσω.

    ΧΑΡ. ΣΑΡΡΗΣ
    Αξιωματικός Στρατού ε.α.
    Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
    MBA in Finance. (Cass Business School) London

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε φίλε (7:18),
    ο κύριος Αργυρός(2:43) είπε απλώς να αφήσετε την κοινωνία και την διαχείριση αυτής στους πιο κατάλληλους ανθρώπους με την κατάλληλη γνώση , όχι να καταργήσετε το κόμμα ή να μην κάνετε κόμμα. Μάθετε να διαβάζετε Ελληνικά επιτέλους!! Και αφήστε την στρατιωτική αλαζονεία σας εκτός κόμματος, γιατί βλέπω οι πολίτες να σας γυρνάνε τη πλάτη. Από την άλλη, με συναισθηματισμούς και πατριωτικές εξάρσεις δεν παράγουμε πραγματική πολιτική, αλλά οδηγούμαστε σε λεωνταριστικές και ανορθολογικές πρακτικές. Ξέρω, πάλι θα μου πεις για τους πολιτικούς που δεν κυβερνούν σωστά επίσης. Άρα μάλλον είναι μάταιο να συζητά κανείς μαζί σας...αφού επιμένετε στα λάθη σας επειδή και οι άλλοι κάνουν λάθη. Όπου σταματά η Λογική ξεκινάει ο στρατός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καταρχας η τοση επιθετικοτητα πηγαζει απο το παραπανω κειμενο το οποιο καποιοι νομιζουν οτι ειναι πολιτικη μομφη! το αν θα βρω πολιτικο "τη σημερον " (με τοσα μεταπτυχιακα θα πρεπε να ξερεις οτι ή μιλας καθαρευουσα ή νεα οχι κ τα δυο μαζι) ειναι δικο μου θεμα κ στην δικη μου κριση ! εσυ νομιζεις οτι επειδη το πρωι διεταζες φανταρακια κ το βραδυ διαβαζες, οτι εγινες διδακτωρ !! τι διαφορετικο εκανες απο αυτον που δουλευε σε μια καφετερια (;), περαν του οτι αυτος δουλευε! κ αν ειναι αυτο σαθρο επιχειρημα ασε να το αποφασισουν οσοι διαβαζουν τα σχολια! διοικουσα επιτροπη δεν οριζει πολιτικο φορεα σημερινης εποχης να συμπληρωσω! τουλαχιστον αφου δεν ειστε γνωστες της κοινωνιας ας γινεται μια στοιχειωδους πολιτικης ορολογιας, κ αν καταφερετε συγχρονης! οι λαικισμοι περι συνταξης κ πετρελαιου δε σε κανουν πρωτοτυπο εχω να σου πω oti κ ο λαζοπουλος τα ιδια λεει! το κειμενο που εχει συνταξει καποιος γιος ή εγγονος σας παραπανω δεν προστατευει ουτε συνταξεις ουτε πετρελαια αν αυτο θες να μου πεις! ο γερακος επισης που του εκοψαν την συνταξη ειναι ο πατερας μου κ ξερω τι συμβαινει! σε προλαβαινω πριν μου πεις οτι προφανως ειμαι καποιος βολεψακιας! απλα δεν θελω ανθρωπους που μιλουν για "ελληνικη φυλη", αλλαγες πολιτευματος, οριο στον αριθμο αλλοδαπων κ αλλες τετοιες βδελυρες σκεψεις που περνανε μεσα απο απαιδευτα μυαλα!

    Αργυρος Παναγιωτης
    Καθηγητης θεολογιας (αυτος ειμαι εγω..εσυ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριε Αργυρε γίνατε απόλυτα κατανοητός.
    Είμαστε αγράμματοι, απαίδευτοι, λαικιστές, ολίγον ίσως διεφθαρμένοι, μπορεί φασιστικής ιδεολογίας, δεν γνωρίζουμε όπως εσείς την πολιτική και την κοινωνία και πρέπει εν ολίγοις να καθήσουμε στο σπίτι μας, να περιμένουμε πότε θα πεθάνουμε.
    Θα το συζητήσουμε μεταξύ μας και θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.
    Ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε να μας βελτιώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι είναι αυτό πάλι κύριε (4:15);
    Δηλαδή να μη σας κάνει κανείς μια παρατήρηση;. Στο τέλος και για τελευταία φορά, επαναλαμβάνω, δεν σας είπε κανείς ούτε σας προέτρεψε, ούτε σας απέτρεψε , ούτε σας συμβούλεψε να καθίσετε στο σπίτι σας. Απλά σας είπε να δώσετε χώρο σε κάποιους που γνωρίζουν καλύτερα από εσάς, για να κάνουν αυτό που εσείς λανθασμένα προσπαθείτε ( δεν είμαι ο Πάγκαλος, ούτε κανείς ανταγωνιστής σας, απλώς ενδιαφέρομαι για τα κοινά). Για το καλό όλων μας, και για την επιτυχία του εγχειρήματος που κάνετε, θα γίνονται και κριτικές. Αλλιώς κλείστε μας το στόμα. Προφανώς το ότι κάποιοι κάνουν αρνητική κριτική σε εσάς, το θεωρείτε σαν κακόβουλη ενέργεια. Το λάθος όμως, είναι και πάλι δικό σας. Η προσπάθεια κάποιου να σας βελτιώσει δεν αποτελεί εχθρική ενέργεια. Εχθρικός είναι μόνον ο τρόπος που αντιμετωπίζετε εσείς κάθε τέτοια απόπειρα. Η παραδοχή και η διόρθωση των λαθών, είναι απαιτούμενη διαδικασία σε μια πολυμελή συλλογική προσπάθεια. Μου κάνει εντύπωση που αντί να παραδεχτείτε τα λάθη σας, και να ζητήσετε τη βοήθεια αυτών που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν, εσείς σαν τους ήδη υπάρχοντες πολιτικούς, δεν δέχεστε με τίποτα κάποιος άλλος να σας κάνει υποδείξεις. Επομένως το αν είστε ιδιοτελείς ή διεφθαρμένοι ή απλά την ψωνίσατε, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. με παρεξηγησατε ξερω οτι δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα!
    ακομα ομως το ονομα σας δεν μας το πατε...

    ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απορώ γιατί απαντάτε σε ανθρώπους προκατελλειμένους με το στράτευμα και τα σώματα ασφαλείας ( φένονται απο το είδος των σχολίων τους), μην πεφτετε στο επίπεδό τους, αφήστε τους να λένε ότ θέλουν είναι η μειοψηφία. Ο κόσμος σας εμπιστεύεται και σας θέλει. Προχωτάτε και ο λαός είναι μαζί σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τραγικος απλα!!! το ονομα σας γιατι δεν γραφετε ομως!!!!?

    αργυρος! βαρεθηκα να το λεω!!!
    οσο για την προκαταληψη ...ελα τωρα ολοι πηγαμε στρατο κ σας ζησαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανωνυμε (5:42) προφανώς εσείς είστε προκατειλημμένος με το στράτευμα και τα σώματα ασφαλείας. Εμείς δεν βγάλαμε ντουντούκα για να πούμε το επάγγελμα μας. Το ότι είναι βλαβερό για το κόμμα το γεγονός ότι διακατέχεστε από στρατιωτική νοοτροπία, δεν είναι από δική μας προκατάληψη . Αν ήσασταν φούρναρης και κουβαλούσατε την νοοτροπία του φούρνου θα ήταν επίσης βλαβερό για το κόμμα. Δεν έχουμε κάτι εναντίον σας, ούτε εναντίον του επαγγέλματος σας. Απλώς φαίνεται ότι η όλη προσπάθεια γίνεται με μπακαλίστικο τρόπο, και δυστυχώς για όλους μας, δεν εμπνέει σοβαρότητα, ούτε προϊδεάζει για κάτι σημαντικό.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί το να αναφέρει κανείς μια διαφορετική άποψη από την δική σας(υπό μορφή συμβουλής), δηλώνει χαμηλό επίπεδο. Δεν είπαμε σε κανέναν να μην προχωρήσει μπροστά, είπαμε απλώς να προσέχει που πατάει για να μην αποτύχει η προσπάθεια του. Εσείς που αλόγιστα ενθαρρύνετε τους συναδέλφους σας σε οποιασδήποτε μορφής κινητοποίηση, ακόμα και κακοσχεδιασμένης, ποία συμφέροντα υπερασπίζετε; Αυτών που θέλουν την αποτυχία σας; Πάλι σκέφτεστε μόνοι, δίχως τη γνώμη των γύρω σας. Αν δεν κινητοποιηθείτε όμως σωστά κύριοι, ο κόσμος ήδη έχει αρχίσει να πιστεύει ότι και εσείς προτίθεστε εκμεταλλευτείτε την επερχόμενη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος προκειμένου να λάβετε μέρος στο πολιτικό πλιάτσικο που θα ακολουθήσει. Δεν είναι σοβαρό σε οποιαδήποτε προσπάθεια κάνετε για να πείσετε, να προβάλλετε τα λάθη των άλλων. Αυτό γίνονταν κατεξοχήν μέχρι σήμερα από τα δύο πολιτικά κόμματα της εξουσίας. Αλλοίμονο αν και εσείς βασιστείτε στο ίδιο σκεπτικό. Εμείς, οι χαμηλού επιπέδου, είμαστε πάντως επιφυλακτικοί. Παρακαλώ, την διαχείριση του Μπλοκ, να δημοσιεύσει τα πλήρη στοιχεία και τα βιογραφικά των μελών της ΔΕ ώστε να αποκτήσουμε γνώση του υψηλού επιπέδου σας.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητοί αναγνώστες και σχολιαστές, θα μου επιτρέψετε να καταθέσω μερικές προσωπικές μου απόψεις στη συζήτηση που διεξάγεται.
    Η σημασία του επαγγέλματος όσων συμμετέχουν ακόμη και επικριτικά στην προσπάθεια μας, θεωρώ ότι είναι πολύ μικρή. Είναι βέβαια φυσιολογικό να διακατεχόμαστε από μία μικρή ή και μεγάλη συναδελφική αλληλεγγύη, την οποία θα έπρεπε ένα κλασσικό κόμμα να είχε απαλείψει. Και είναι λέω φυσιολογικό λόγω μη επαφής μας με αντίστοιχες πρωτόγνωρες για εμάς διαδικασίες.
    Παρακολουθώντας τώρα τις ηλεκτρονικές συνομιλίες των σχολιαστών, νομίζω όμως ότι τα, σε πρώτη ανάγνωση, επικριτικά σχόλια του κου Αργυρού και του ανώνυμου των 6.56, είναι απόψεις που κατά κύριο λόγο προσπαθούν να βοηθήσουν τις μη επαγγελματικές προσπάθειες μας για την ίδρυση του κόμματος.
    Διαβλέπω στις θέσεις τους προτάσεις επ ωφελεία της κίνησης μας και δεν θεωρώ ότι πρέπει να καταδικασθούν χωρίς δεύτερη ανάγνωση.
    Υπάρχει απόλυτο δίκιο στο ότι δεν φθάνει να καταγγέλλουμε απλώς τα εγκληματικά λάθη των πολιτικών, αλλά να καταθέσουμε και τις προτάσεις μας για την απάλειψη αυτών, αν θέλουμε να δούμε στο πλάι μας το σύνολο του Ελληνικού Λαού.
    Είναι βέβαια φυσιολογικό να επεξεργαζόμαστε ακόμη, με όποια λάθη, αυτές τις προτάσεις μας, τις οποίες δεν θα διστάσουμε να καταθέσουμε, ακόμη και αν δεν χαϊδεύουν αυτιά, κάτι μη συνηθισμένο στην πρακτική του πολιτικού δημόσιου βίου μέχρι τώρα.
    Δεν υπάρχουν για εμάς, που μέσα στους χώρους που υπηρετήσαμε, γνωρίσαμε το σύνολο του δυναμικού της χώρας και έχουμε διαμορφώσει άποψη για το ποιοι είναι περισσότερο χρήσιμοι στη χώρα, διαχωρισμοί σε χαμηλού-μεσαίου και υψηλού επιπέδου Έλληνες, ούτε ζητάμε βιογραφικά για ανθρώπους, που σκεπτόμενοι ανιδιοτελώς θέλουν να προσφέρουν όσο μπορούν , μέσα από τον υπό ίδρυση φορέα μας.
    Εξάλλου η δική μας προσπάθεια έχει σαν μία συνιστώσα, την ανάσυρση στην επιφάνεια του αναγκαίου για την εποχή μας ηγέτη και δεν έχει χαρακτηριστικά κλειστού κλαμπ, με στόχο την ικανοποίηση συντεχνιακών μας αιτημάτων.
    Βεβαίως αυτή η προσπάθεια θα συνεχισθεί, άσχετα αν επιτύχουμε ή όχι στην διαμόρφωση των συνιστωσών, αφού μπροστά μας είναι η κυρία συνισταμένη όλων, που δεν είναι άλλη από το κλείσιμο των πολιτικών βιβλίων της χώρας και το άνοιγμα νέων λευκών σελίδων.
    Η καλοπροαίρετη βοήθεια λοιπόν είναι καλοδεχούμενη και μπορεί να αποτελέσει και εφαλτήριο για την προώθηση του φορέα ώστε να καταστεί το μοναδικό και αναγκαίο εργαλείο στα χέρια του Ελληνικού λαού, για τη χάραξη μιας νέας, ορθής κατά το δυνατόν και υγιούς πορείας της χώρας μας.
    Το αίτημα του φίλου για βιογραφικά των μελών της ΔΕ, δεν είναι δυνατό να ικανοποιηθεί για τον απλούστατο λόγο ότι τα μέλη της προσωρινής πάντα ΔΕ, ορίσθηκαν να επιτελέσουν συγκεκριμένο έργο και δεν είναι κατ ανάγκη άτομα με πολιτικές ή άλλες φιλοδοξίες.
    Εγώ προσωπικά χαίρομαι γιατί παρακολουθώ έναν εποικοδομητικό στο μεγαλύτερο μέρος του διάλογο, κάτι που με κάνει αισιόδοξο για την απήχηση που θα βρούμε στο σύνολο των καλοπροαίρετων Ελλήνων πολιτών.
    Θα χαρώ να απαντήσω και προσωπικά σε φίλους ή έστω και απλά περίεργους, σε όλα όσα μπορώ μέσω του e-mail μου, που μπορείτε να ζητήσετε μέσω του e-mail του blog μας.
    Βασίλειος Πανταζής
    Αξκός ε.α.
    Πολιτικός Μηχκός ΕΜΠ
    Αντιπρόεδρος προσωρινής ΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αν κ προσωρινη "διοικουσα επιτροπη" μη θεμιτος ορος ξαναλεω.. θα πρεπει να ειναι γνωστη εχουν δεν εχουν σκοπο να πολιτευθουν εχουν υπογραψει το κειμενο.


    αργυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ καλή πρωτοβουλία ! Μπράβο. Είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.ΚΙΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προχωράτε είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΩΤΩ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ Η ΑΠΛΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ...
    Η ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ. ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ; ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κύριε Αργυρέ,

    Είμαι ο 10.33 και μόλις διάβασα ότι ζητάς να αποκαλύψω το όνομά μου, δημιουργώντας εντυπώσεις ότι δήθεν κρύβομαι και άλλα φαιδρά.

    Πριν σου απαντήσω, οφείλω να σε συγχαρώ που βρήκες κάτι να ασχοληθείς και να προσπαθείς να φανείς ισότιμος συνομιλητής κάποιων που αγωνιούν να δουν την Πατρίδα τους (και εσένα μαζί) αλώβητη και αξιοπρεπή. Σε φαντάζομαι μπροστά στην οθόνη σου να καραδοκείς όλο το 24ωρο μήπως αναφερθεί κάποιος σε εσένα για να του "δώσεις την πρέπουσα απάντηση"! Αφού η προσωπικότητά σου δεν σου επιτρέπει να δεις με θετική ματιά τα πράγματα [δεν θα πρέπει να σε έπαιζαν τα άλλα παιδιά, και σου έμεινε, υποθέτω μήπως...], προσπαθείς να παίξεις τον ρόλο του δήθεν-μου-τάχα-μου κριτή των άλλων!!! Ανέξοδος ρόλος, σαν τα βαμπίρ των μεσημεριανών εκπομπών που ασχολούνται με τις συμπεριφορές των άλλων. Πόσους τέτοιους ανούσιους εξυπνάκηδες συνάντησα στη ζωή μου...

    Το εάν πράγματι ενδιαφέρεσαι για εμάς, θα το αποδεχόμουν αν δεν σου ξέφευγαν εκφράσεις του τύπου "στρατιώτες διατάζατε" κλπ. Τί ήθελες να διατάζoυμε, παπαδάκια κύριε θεολόγε; Το δικό σου το επάγγελμα τί περισσότερο προσφέρει από το δικό μου; Μη με πιάσουν τα γέλια...

    Για την ταμπακέρα ακόμη να απαντήσεις, μπες σε παρακαλώ στην ουσία του προβλήματος, πες μας τις δικές σου προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος, και άσε την κριτική στο τί λέω εγώ και οι άλλοι. Εσύ τί προτείνεις; Πες μας έστω και αυτά που πιστεύουν στο κόμμα σου και θα είναι σεβαστά.

    Άντε γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι με σαχλαμάρες.

    Το όνομά μου είναι Λεωνίδας, Μέγας Αλέξανδρος, Διγενής Ακρίτας, Παλαιολόγος, Κολοκοτρώνης, Μακρυγιάννης, Παύλος Μελάς, Έλληνας. Ένας από αυτούς και όλοι μαζί ταυτόχρονα. Όπως θα έπρεπε να είναι και το δικός σου όνομα. Και του καθενός μας. (Φυσικά και δεν θα θέλεις να καταλάβεις την απάντηση, το ξέρω)

    Καληνύχτα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δυστυχώς, αδυνατώ λόγω ιδιότητας να δημοσιεύσω όνομα και σπουδές, καθώς είμαι ακόμα εν ενεργεία. Λυπάμαι διότι ακούνται θέσεις κατ' ελάχιστον στερούμενες λογικής.
    Κύριε καθηγητά. Εμμέσως πλην σαφώς, υποδεικνύεται ότι ένας απόφοιτος πολιτικών επιστημών, ο οποίος έχει εργαστεί ως σερβιτόρος ή χτίστης, είναι ικανότερος να ασκήσει δημόσια διοίκηση, από κάποιον κάτοχο αντίστοιχου πτυχίου, που εργάστηκε ως διοικητής διμοιρίας - λόχου - τάγματος -ταξιαρχίας.
    Ως γιος εκπαιδευτικού, εκλίποντος από ετών, γνωρίζω ότι ο διευθυντής ενός σχολείου έχει πολλές ευθύνες. Οργανωτικές, διαπαιδαγωγικές και παράλληλα πρέπει να είναι άριστος γνώστης των υφιστάμενων νόμων. Αν κύριε καθηγητά, έχετε φτάσει το κλιμάκιο του διευθυντή γνωρίζετε τι εννοώ.
    Θεωρείτε λοιπόν λογικό, ο διοικητής μίας μονάδος να περιορίζεται στο να "διατάζει το πρωί φανταράκια", όπως γράφεται;
    Λυπάμαι για την έλλειψη εκτίμησης που έχετε για το έργο μας. Ελπίζω να μην σας κούρασα. Απλά ένιωσα την ανάγκη να εκφραστώ.
    Τελειώνοντας, σας βεβαιώνω ότι, ουδεμία σχέση έχω με την πρωτοβουλία, και λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας, δεν πρόκειται να αποκτήσω.
    Με σεβασμό,
    ΓΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συγχαρητήρια κύριε Πανταζή. Η απάντηση σας μας καλύπτει απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κύριε ένστολε (10:59), το να διοικείς ένα στρατόπεδο με το να διοικείς ένα ιδιωτικό καφενείο, απέχει όσο η μέρα με τη νύχτα. Στο στρατόπεδο, σας τα παρέχουν όλα, δεν ψάχνετε για πόρους, δεν κάνετε έρευνα και ανάπτυξη, δεν πουλάτε, δεν προσαρμόζεστε, δεν εξαρτάστε και δεν αξιολογείστε με βάση την ποιότητα των πραγματικών υπηρεσιών που προσφέρετε , αλλά με βάση τα χρόνια που είστε στην υπηρεσία. Στον ιδιωτικό τομέα, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Στον κρατικό, ακόμα πιο δύσκολα. Μην αυταπατάστε νομίζοντας ότι κατέχετε γνώση ούτε πείρα. Αν δεν έχετε δουλέψει ούτε μια μέρα στην ιδιωτική οικονομία για να δείτε πως κερδίζεται το ψωμί, τότε δεν μπορείτε να γνωρίζετε.
    Κύριε γνωστέ άγνωστε (10:33) εσείς μπορεί να γελάτε με την χρησιμότητα του επαγγέλματος των παπάδων, αλλά πολύ θα θέλατε να μπορούσατε να εκφέρετε άποψη σαν αυτή του Μητροπολίτου Μεσογαίας , πολύ δε περισσότερο, θα θέλατε να είχατε στο πλευρό σας το παπαδαριό, που παρεμπιπτόντως σας φτύνει.
    Κύριε Πανταζή, το να σας ζητάει κανείς το βιογραφικό σας, και εσείς να αρνείστε με το σκεπτικό ότι ίσως να μην συμμετέχετε στην πολιτική δεν είναι ώριμη πράξη. Ποίος αναλαμβάνει τότε την ευθύνη αυτών των προτάσεων που διακηρύξατε στις ομιλίες σας;Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που παρασύρεται από αυτές τις δηλώσεις. Υπάρχει όμως ανάμεσα σας κάποιος που έχει μελετήσει σε βάθος και παίρνει όρκο και αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτές τις θέσεις που διακηρύξατε; Γνωρίζετε τι λέτε;
    Το να μιλάτε γενικά και αόριστα, δεν είναι πρωτότυπο. Ούτε υπεύθυνο, ούτε έντιμο, ούτε δείχνει ότι υπάρχει οργάνωση, ούτε ότι γίνεται σωστή δουλειά, ούτε τεκμηριώνεται η αγάπη σας προς τον συνάνθρωπο. Φαίνεται τελικά ότι πράττετε εντελώς ενάντια σε αυτά που ο κύριος (10:33) ισχυρίστηκε ότι κατέχετε ως αρετές(δηλαδή Αίσθημα Ευθύνης, Τιμιότητα, Οργανωτικότητα, Εργατικότητα, Αγάπη προς τον Συνάνθρωπο). Αν προσθέσω και την ομολογία του περί απειρίας σας, τότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τελικώς δεν διαθέτετε ούτε ένα προσόν.

    Τέλος, και ελπίζω να είναι πραγματικά η τελευταία φορά που αναγκάζομαι να σχολιάσω εδώ μέσα, θέλω να πω ξανά στον (10:33) ότι θα προτιμούσα αντί να είχε όλα αυτά τα ονόματα που είπε ότι έχει , θα προτιμούσα να είχε έστω μόνο ένα από τα παρακάτω ονόματα : Σωκράτης, Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Αρχιμήδης, Επίκτητος , Αριστοτέλης ....για να μπορούμε να συζητούμε σε λογική βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ή ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ...???
    ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ" ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΚΡΟΑΤΕΣ, ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΤΛ...!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚ.. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ...!!!
    ΛΕΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ "ΑΔΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ" ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ..???
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ...!!!
    ΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ "ΩΦΕΛΗ" ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ)...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλά όλα αυτά. Δε βλέπω όμως τον ηγέτη που θα μας βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση.
    Νομίζεται οτι με "χαρτιά", "επιστολές" και "παρεμβάσεις", ή ακόμα και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (χωρίς να κλείνουμε τους δρόμους και καταδικάζοντας τους συναδέλφους που "μπούκαραν" στο πεντάγωνο), θα τους αποτρέψουμε από τη συνέχιση του ξεπουλήματος οχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της ίδιας μας της Αξιοπρέπειας;
    Ολοι μας περιμένουμε τη σπίθα, αλλά που είναι ο ηγέτης που θα την ανάψει; Ποιός θα σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης;
    Μήπως να αφήσουμε τις κλάψες, τα μεγάλα λόγια και τις προσδοκίες και να πιούμε το τσαγάκι μας στον καναπέ ακούγοντας ειδήσεις και κλέγοντας για τα ιδανικά και τις αξίες που υπηρετήσαμε τόσα χρόνια ;
    Μήπως μας αξίζει πλέον να αναφωνήσουμε: "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. αγαπητε 1:39 θα συμφωνησω με οσα ειπες! εχοντας βεβαια να συμπληρωσω οτι αξια στην εργασια δεν παρεχει ο τιτλος σπουδων αλλα κ η θεση που εχει στην κοινωνια!
    κυριε 10:33 προφανως εισαι εν ενεργεια κ δεν μπορεις να αποκαλυψεις ποιος εισαι κ δικαιολογημενα...αλλα δεν λες ουτε αυτο! το αν χρειαζονται ή οχι τα παπαδαρια θα πρεπε να το ξερεις γιατι εσυ εισαι αυτος που υπερασπιζεται κ ορκιζεται σε πατριδα θρησκεια κ οικογενεια! εγω ειμαι θεολογος κ μελεταω κ διδασκω θρησκειες δεν ειμαι παπας!
    τωρα βεβαια νομιζω οτι δεν χρειαζεται να πουμε στην σημερινη κοινωνια ποιος ειναι ο πιο χρησιμος! ουτε σε αυτο θα τα βρουμε!
    τελος εννοειται οτι δεν θα απαντησω σε οτι επι προσωπικου ειπες...οσο κ αν ηθελες απο μικρος να γινεις ψυχολογος!
    κυριε 10:59 ΓΤ χαιρομαι που υπαρχουν κ ανθρωποι που μπορουν να εχουν λογικες απαντησεις στον κλαδο σου...δυστυχως ομως η ελλειψη εκτιμησης σε αυτον υπαρχει στο μεγαλυτερο κομματι της κοινωνιας!κανε την διαφορα!

    αργυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Διαφαίνεται σοβαρή προσπάθεια μελών του ΛΑΟΣ, να ανακόψουν την προσπάθεια. Μην ακούτε κανένα. Είμαστε μαζί σας. Οσοι σαλτιμπάγκοι αφού υπέγραψαν μνημόνια έρχονται να γίνουν κατήγοροι θα πάρουν ότι τους αξίζει.
    Αυτοί που μιλάνε για ιδιωτική οικονομία, ας μας πουν το όνο μα τους και το δικό τους βιογραφικό, για να δούμε αν μπορούν να παρουσιάζονται ως τιμητές ή σαν κοράκια που περιμένουν να φάνε από τα ψίχουλα του τραπεζιού των αφεντικών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μπράβο στην νέα αυτή πρωτοβουλία . Είστε ένα από τα λίγα εναπομείναντα καθαρά στοιχεία στην Ελληνική επικράτεια . Αν και είναι λογικό να ακούγονται διαφορετικές απόψεις καλύτερα να μην επηρεαστείτε από κάποια προκατειλημμένα η προβοκατόρικα άτομα . Πάντα και παντού θα υπάρχουν . Τους είδαμε και τους σωτήρες μας , ακόμα μας σώζουν. Και όσο θα μας σώζουν όλο και περισσότερο μας στέλνουν στα τάρταρα. Περιμένω με αγωνία τις επόμενες κινήσεις σας και πρωτοβουλίες σας. Πιστεύω το σύνολο της κοινωνίας σας βλέπει θετικά.
    Η.Κ.
    Καθηγητής Φιλόλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μην δίνετε σημασία σε προβοκάτορες με διατεταγμένη υπηρεσία. Βλέπουν τη δύναμη σας και φοβούνται σαν σκυλιά. Προχωράτε να ξεβρωμίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παρακαλώ πολύ, όπως τα σχόλια που αποστέλλετε προς ανάρτηση, να είναι ευπρεπή.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Παρακαλώ πολύ, όπως τα σχόλια που αποστέλλετε προς ανάρτηση, να είναι ευπρεπή.


    Συγνώμη για την επαναδημοσίευση αλλά κρίνεται αναγκαία.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κατόπιν των ευπρεπώς διατυπωμένων σχολίων που απέστειλα 3 φορές, κρίνω πλέον αναγκαίο να σχολιάσω ότι τελικώς με δικαιώνετε. Είμαι ο 1:39 και ενώ σας ανέφερα το παράπονο μου για τους παραπάνω συνομιλητές, οι οποίοι αδίκως με υβρίζουν, και με προσβάλουν με τα σχόλια τους, ενώ σας διευκρίνισα ότι είμαι δικό σας μέλος, εσείς αρνείστε να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου , υποθέτω επειδή μαρτυρώ δυσάρεστα πράγματα για εσάς, για τον τρόπο που λειτουργείτε, και γενικότερα για το ποιόν των στρατιωτικών που σχολιάζουν απρεπώς και ανέντιμα, και οι οποίοι θα πρέπει να απομακρυνθούν από το κόμμα ταχέως για να μην μας προξενήσουν ζημιά. Επί λέξη, είπα, να γυρίσουν στην Χρυσή Αυγή και όπου αλλού ήταν πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. (Προς τον κύριο Αργυρό και τον κύριο του σχολίου της 26 Οκτωβρίου 2011 1:39 μ.μ. )
    Κύριε Καθηγητά,
    σε προσωπικό επίπεδο, κατά την άσκηση των καθηκόντων μου, κρίνομαι καθημερινώς εκ των υφισταμένων μου. Όταν αυτοί επανέρχονται στην πολιτική ιδιότητα, ζητώ την άποψη και τις συμβουλές τους. Άρα, κρινόμενος από αυτών κάνω ή μη την διαφορά.

    Κύριε του σχολίου της 26 Οκτωβρίου 2011 1:39 μ.μ.
    Ο σκοπός της νέας αναρτήσεως αφορά ένα λάθος που εκφράσατε λόγω άγνοιας. Γράφετε : "Στο στρατόπεδο, σας τα παρέχουν όλα, δεν ψάχνετε για πόρους, δεν κάνετε έρευνα και ανάπτυξη, δεν πουλάτε, δεν προσαρμόζεστε, δεν εξαρτάστε και δεν αξιολογείστε με βάση την ποιότητα των πραγματικών υπηρεσιών που προσφέρετε , αλλά με βάση τα χρόνια που είστε στην υπηρεσία."
    Κύριε, κάθε μονάδα είναι ΝΠΔΔ, και τέτοιο καταρτίζει νομικές πράξεις, όπως συμβάσεις προμηθειών, που διέπονται από τους ίδιους Νόμους που ισχύουν για όλα τα ΝΠΔΔ. Η οργάνωση και διοίκηση του στρατοπέδου, περιλαμβάνει οικονομικές, διαχειριστικές λειτουργίες, αναζήτηση προμηθευτών και συνεργατών, εξασφάλιση πιστώσεων απόδοση λογαργιασμών, υποστήριξη παροχών υγείας, διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, συνεργασία με άλλες δημόσιες υπηρεσίες και παράλληλα την οργάνωση της εκπαιδεύσεως και προετοιμασίας της μονάδος για την εκτέλεση της αποστολής της.
    Αυτές είναι κάποιες από τις ενέργειες που καλούνται να φέρουν εις πέρας, οι αξιωματικοί, που όπως έχει γραφτεί, δεν χαίρουν της εκτίμησης.
    Όσο για το αν έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, ναι κύριε, τα καλοκαίρια της εποχής που ήμουν γυμνάσιο - λύκειο, έκανα μεροκάματα για να μαζεύω χρήματα, επειδή η οικογένειά μου αδυνατούσε να μου παρέχει "χαρτζηλίκι". Δεν είμαι "γαλαζοαίματος", ούτε ντρέπομαι για ότι είμαι διότι έφτασα με κόπο και πολυετή προσπάθεια στην θέση μου, χωρίς βοήθεια.

    Με εκτίμηση,
    ΓΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ωστε κε ΑΡΓΥΡΕ η έλλειψη εκτίμησης στον κλάδο μας υπάρχει στο μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας.
    Είναι γνωστό από δεκάδες δημοσκοπήσεις οτι οι Ε.Δ χαίρουν της εκτιμήσεως του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ σε ποσοστά μη συγκρίσημα καν με τους λοιπούς θεσμούς.
    Αρα προς τι λοιπόν αυτή η εμπάθεια προς τον "κλάδο"μας εκ μέρους σας;
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...η ΑΡΓΥΡΕΟΙ έτσι που το πάτε.
    GM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΑΓΕ Ή ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΞ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ Ή ΑΠΛΑ ΘΥΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ (ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ);
    ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ (Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ)ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ;
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠ.ΟΠ., ΕΜΘ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ (ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ)ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ "ΚΑΡΙΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ" (ΕΊΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΥΡΙΕ 1:39 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ -ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ?-ΘΑΤΟΧΑΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μια από τις διαφορές μας κύριε ΓΤ είναι ότι εμένα δεν μπορούν να με κρίνουν οι υφιστάμενοι σας.
    Να είστε σίγουρος ότι δεν είπατε τίποτα καινούριο περί των λειτουργιών των στρατοπέδων που δεν μου είναι γνωστό. Αυτά που περιγράψατε εσείς ο ίδιος ότι γίνονται σε ένα στρατόπεδο, δεν καταρρίπτουν κανένα από τα λεγόμενα μου. Αυτά όλα που περιγράψατε εκτός από την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, θα μπορούσε να τα κάνει ένας φοιτητής της ΑΣΟΕ. Καταλαβαίνω πως αυτή η αστοχία οφείλεται στην ελλιπή γνώση σας σχετικά με την λειτουργία των δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών και πιο γενικά των αγορών που δεν είναι στρατόπεδα. Συνεπώς κρίνω ότι δεν εννοήσατε σωστά αυτά που έγραψα και απαντάτε σε άλλα που δεν έχω γράψει.
    Όπως και να έχει αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η συζήτηση μεταξύ μας, είναι μάλλον αδιέξοδη.
    Δεν έχω διάθεση να σας υποτιμήσω, αλλά δεν είναι μερικά καλοκαιρινά μεροκάματα αρκετά για να πείσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε την διακυβέρνηση της χώρας. Δεν το λέω για εσάς προσωπικά που έτσι και αλλιώς είστε εν ενεργεία και δεν ασχολείστε με την πολιτική, αλλά για εκείνους τους συναδέλφους που έχουν την ίδια αντίληψη με εσάς και νομίζουν πως μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΓΑΠΗΤΕ 10,55 ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΞΚΩΝ-ΥΠΑΞΚΩΝ ΚΤΛΠ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΧ ΑΝΕΑΕΔ-ΑΚΙΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟ ΥΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ,ΔΕΚΤΕ ΜΕΛΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΧ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΤΛΠ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΠΕΡΙΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κύριε 11:23 υπάρχουν "δημόσια" καφενεία, σε κάθε δημόσια επιχείρηση στον επάνω ή στον κάτω όροφο. Υπάρχουν επίσης και τα δημοτικά καφενεία. Επίσης υπάρχουν και τα ΚΨΜ αν γνωρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κύριε Αργυρέ,
    Τελικά για την "ταμπακέρα" που σας ρώτησε ο 10,33 δεν μπήκατε στον κόπο να του απαντήσετε και φαίνεται ότι τον δικαιώνετε με τον τρόπο σας.
    Μόνο κριτική μου είστε. Δίνετε την εντύπωση ότι είστε βαλτός από κάποιο πολιτικό χώρο που προσπαθεί να μειώσει την κίνηση των αξιωματικών. Πείτε μας τις θέσεις σας επιτέλους και αφήστε τις συζητήσεις τύπου φοιτητικής συνέλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΥΡΙΕ 12:17 ΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ Κ.Ψ.Μ (ΟΡΑ Γ.Ε.Σ)ΠΡΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΞΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ -ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΑΝΤΑ-Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΟΠΑΔΟΣ...
    ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. διαχειριστη μην δινεις χωρο να ακουγεται καθε προβοκατορας. κοβε τα σχολια που δεν εχουν σχεση με το θεμα και δημιουργούν κόντρες και σύγχιση μεταξύ των σχολιαστών . οτι θελουν να πουν να το πουν αλλου.

    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΚΛΗ 12:09..
    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ)ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ...
    ΕΚΑΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ Ή ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ... ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΝΑΥΑΡΧΟΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ (ΚΑΙ Τ'ΑΡΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ)...!
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ...
    Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΕ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ...
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΛΙΓΟΙ" ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΛΟΥΣ"...
    ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΦΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ "ΜΕΛΩΝ" ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κύριε 12:46 οι παραχωρήσεις των δημόσιων καφενείων στους ιδιώτες είναι γνωστές και μη προσπαθείτε να μου κάνετε μάθημα πραγμάτων που γνωρίζω καλύτερα από εσάς. Για αυτό ανέφερα τη λέξη "δημόσια" εντός εισαγωγικών. Η ουσιώδης διαφορά των καφενείων αυτών με τα "ιδιωτικά" βρίσκεται αλλού, και δεν επιθυμώ να συνεχίσω την κουβέντα μαζί σας, καθώς αντιλαμβάνομαι πως δεν είστε σε θέση να αντιληφθείτε βασικές έννοιες που χωρίς αυτές δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.
    Ελπίζω, ούτε βεβαίως να συνεχίσουμε τη κουβέντα περί ποδοσφαίρου, όχι μόνο γιατί δεν έχω πρόθεση να ρίξω το επίπεδο αυτού του ιστότοπου εκεί που το οδηγείτε με τα σχόλια σας, αλλά επειδή ο οπαδισμός δεν υπήρξε ποτέ ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στην πολιτική αγαπημένο σπορ μου. Όπως καταλαβαίνετε (αν καταλαβαίνετε) δεν έχω χρόνο αλλά ούτε και την απαραίτητη "νοημοσύνη" να ασχολούμαι με ομάδες και με ποδόσφαιρα.
    φιλικά,
    Ο ανώνυμος (1:39)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 10:36... οταν θα δω προτασεις θα αναλυσω προτασεις το κειμενο ειναι γεματο γενικοτητες που δεν ειναι αξιες σχολιασμου! οσον αφορα την γενικη συνελευση θα ηταν τιμη σου αν ειχες παρε μερος ποτε σου! (γνωστε)

    αργυρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αγαπητέ παντογνώστα 9:52 εκτός από χρόνο είναι πλεόν βέβαιο ότι δεν διαθέτετε και επιχειρήματα και φυσικά και χιούμορ.
    Η υψηλή σας νοημοσύνη όντως ας ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα απτα "καφενεία" και τα "ποδόσφαιρα"και είναι βέβαιο ότι σε συνδυασμό με την εμπάθεια σας θα μεγαλουργήσει.
    Φιλικά και δεν θα επανέλθω γιατί εδώ έχετε όντως δίκαιο ότι ρίχνω -ουμε το επίπεδο του ιστοτόπου.
    Ο ΚΨΜιτζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ποίος σου είπε κύριε ΚΨΜιτζή (3:54) ότι δεν έχω χιούμορ; Έχω γελάσει πολύ με τις ομιλίες των απόστρατων.

    Τα επιχειρήματα είναι για εκείνους που καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.. Ή ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...???


    ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ή ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ...???
    ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ" ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΚΡΟΑΤΕΣ, ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΤΛ...!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚ.. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ...!!!
    ΛΕΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ "ΑΔΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ" ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ..???
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ...!!!
    ΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ "ΩΦΕΛΗ" ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ)...???
    26 Οκτωβρίου 2011 1:51 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 4:25 ΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΑΠΟ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΣΥ ΕΙΠΑΣ.Καλλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πότε θα σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου κύριε 11:44; Κατάλαβε το, δεν μπορείς.

    Αν σου αρέσει να κρίνεις,υπάρχει μπόλικο υλικό εκεί μέσα στο κόμμα σου, γύρω σου, ακόμα και τις ίδιες τις ομιλίες. Άσε εμένα. Εχω φύγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ. ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ολο φεύγεις και όλο εδώ είσαι.
    Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις?
    Αφού το κόμμα μας δεν είναι του επιπέδου σου, γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι και δεν προσπαθείς να βοηθήσεις το δικό σου κόμμα, που σίγουρα είναι του επιπέδου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μια ιστορία που δημοσιεύεται στο τεύχος του Οκτωβρίου της Ναυτικής Ελλάδος.

    Ήμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν οπόταν ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε. Εκείνη τη στιγμή έπεφτε ο ήλιος και θα γνωρίζετε ότι με τη δύση του, γίνεται υποστολή της σημαίας. Τότε το Υπουργείο Ναυτικού ήταν εκεί και η σημαία κυμάτιζε ακόμα στο κτήριο. Σήμερα είναι άλλες υπηρεσίες του Ναυτικού.
      Τότε πάντα κάθε πρωί, θα θυμούνται οι παλιοί, γινόταν έπαρση σημαίας και σταματούσαν τα πάντα, όπως και στη δύση του ηλίου γινόταν υποστολή. Ήταν στιγμές ωραίες , απίθανες που ζούσαν τότε οι άνθρωποι. Το άγημα αποδόσεως τίμων στο χώρο του, και ακούμε το σαλπιγκτή να δίνει το σύνθημα για την υποστολή της σημαίας. Το άγημα παρουσιάζει όπλα. Ο αξιωματικός χαιρετά και παίζεται ο Θούριος. ¨Ολοι οι παριστάμενοι εκεί και οι περαστικοί, όπως και εγώ σταθήκαμε σε στάση προσοχής. Αποδίδεις με αυτό τον τρόπο την τιμή στο ιερό μας σύμβολο, στη γαλανόλευκη σημαία. Τη στιγμή που ο αρμόδιος αξιωματικός χαιρετά, η ματιά του πέφτει λοξά και βλέπει κάτι παράξενο, και η ψυχή του ταράζεται, μ' αυτό που θα σας πω παρακάτω. Τελειώνοντας η διαδικασία της υποστολής της σημαίας, οι διαβάτες συνεχίζουν τον δρόμο τους, ενώ εγώ από παρέμεινα από συνήθεια λίγο ακόμα. Τότε βλέπω τον νεαρό αξιωματικό να κατευθύνεται θυμωμένος πρός έναν γεροδεμένο πλανόδιο καστανά. Βλέπετε τότε η πλατεία ήταν κενή και στις γωνίες ήταν πάντα στιλβωτές ( λούστροι ) και καστανάδες, που μας λείπουν τώρα. Και του είπε : <>. Ο άνθρωπος έμεινε βουβός, ενώ εγώ παρακολούθησα έντρομος και φοβερά συγκλονισμένος το τι έγινε. Μετά βλέπω τον καστανά ότι έγινε κατακόκκινος και ότι άρχισε να τρέμει. Ήθελε να φωνάξει, αλλά τον είδα με έκπληξη να συγκρατείται, σκύβοντας το κεφάλι του και να αρχίσει να κλαίει με λυγμούς. Όμως συνήλθε γρήγορα, σκούπισε τα δάκρυά του και με τη δύναμη των χεριών του ( που ήταν γερά) στύλωσε το σώμα του δυνατά, έσπρωξε τον πάγκο με τα κάστανα μπροστά και φώναξε με όλη την ψυχη του στον νεαρό αξιωματικό δυνατά <>. Και σηκώνοντας τα μπατζάκια του παντελονιού, φάνηκαν δύο πόδια, κομμένα πάνω από το γόνατα. Και ξανάρχισε να κλαίει. Ο κόσμος όπως και εγώ γύρω του έκλαιγε και χειροκροτούσε, όμως περισσότερο απο όλους έκλαιγε ο νεαρός αξιωματικός.
     Έχουν περάσει περίπου 60 χρόνια. Ποιος ξέρει τι να γίνεται. Εκείνη τη στιγμή πάντως έγινε κάτι το αλησμόνητο, μια φοβερή σκηνή. Ο αξιωματικός σκύβει και αγκαλιάζει και φιλά τον καστανά, και στη συνέχεια στέκεται ευθυτενής μπροστά στον ήρωα, φέρνει το δεξί χέρι στην άκρη του γείσου του πηλίκιού του και τον χαιρετά στρατιωτικά. Του απονέμει <> που δεν μπόρεσε εκείνος τυπικά να αποδώσει στη σημαία μας, γιατί της χάρισε τα δύο πόδια του στα βορειοηπειρώτικα βουνά μας, για να μπορεί να κυματίζει σήμερα ψηλά η κυανόλευκη σημαία μας, σε λεύτερη πατρίδα. Και οι άλλοι, οι πολλοί να μπορούν να πηγαίνουν με γρήγορο βήμα στην ειρηνική απασχόλησή τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι περνούν μπροστά από έναν ήρωα του αλβανικού μετώπου, τον Έλληνα ήρωα πολεμιστή, όποιο επάγγελμα και να 'χει. Άλλοι δεν μιλούν, άλλοι όμως ειρωνεύονται.Γι αυτό οι νέες γενιές πρέπει να μάθουν, να διδαχθούν από την οικογένεια και από το Σχολείο για το Έπος του 1940.
    Για το καλό της Πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...!!! ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, Ή ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ... ΑΛΛΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗ...!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ...!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ "ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ" ΚΑΙ "ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΜΕ" ΚΟΣΜΟ...!!!

    Καλά όλα αυτά. Δε βλέπω όμως τον ηγέτη που θα μας βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση.
    Νομίζεται οτι με "χαρτιά", "επιστολές" και "παρεμβάσεις", ή ακόμα και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (χωρίς να κλείνουμε τους δρόμους και καταδικάζοντας τους συναδέλφους που "μπούκαραν" στο πεντάγωνο), θα τους αποτρέψουμε από τη συνέχιση του ξεπουλήματος οχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της ίδιας μας της Αξιοπρέπειας;
    Ολοι μας περιμένουμε τη σπίθα, αλλά που είναι ο ηγέτης που θα την ανάψει; Ποιός θα σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης;
    Μήπως να αφήσουμε τις κλάψες, τα μεγάλα λόγια και τις προσδοκίες και να πιούμε το τσαγάκι μας στον καναπέ ακούγοντας ειδήσεις και κλέγοντας για τα ιδανικά και τις αξίες που υπηρετήσαμε τόσα χρόνια ;
    Μήπως μας αξίζει πλέον να αναφωνήσουμε: "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καληνύχτα δεν δικαιούμαστε να πούμε. Δεν έχουμε ορκισθεί για να πίνουμε τσαγάκια. Μεγάλες είναι οι ευθύνες μας και πρέπει να τις αναλάβουμε αυτήν την περίοδο. Οσοι φοβούνται, ας σκεπαστούν με τις κουβέρτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μπράβο σας!! Ελπίζω να έχετε μαζί σας ικανούς και έμπειρους αξιωματικούς. Να δημιουργηθεί ένα αρχικό μέτωπο χιλιάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα που να εξηγήσουν στο κόσμο τι υποστηρίζετε. Προσέξτε, δουλέψτε, οργανωθείτε, έχετε ιστορική ευθύνη. Και μια συμβουλή. Αφού οργανωθείτε καλά πάρτε στο κόμμα και μη απόστρατους αξιόλογους και σοβαρούς ανθρώπους. Εχετε την ευκαιρία να συγκεντρώσετε το καλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Κρατήστε το επίπεδο ψηλά και μη παρασύρεστε από σειρήνες, media και συζητήσεις σαν μερικές εδώ μέσα απο περίεργους και σκοτεινούς. Ο κόσμος σας περιμένει ως πολιτικούς μιας διαφορετικής ποιότητας, συμπεριφοράς και ηθικού επιπέδου.
    Με τις ευχές μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΓΑΠΗΤΕ 6,25 ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΒΟΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΥΡΑΝ ΤΑ ΕΞ΄ΑΜΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΛΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ Ν΄ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ
    ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝΕ ΣΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ.
    ΣΣ.ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!

    ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
    ΑΞΚΟΣ ΣΞ ΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Περικλή τα γεγονότα και οι εικόνες μιλάνε μόνα τους. Αν ο κόσμος ήθελε να γίνει η παρέλαση, τότε απλώς θα γινότανε. Αλλά; ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!

    Κάτι λοκατζήδες που προσπάθησαν να παρελάσουν , έφαγαν φάπες. Ο κόσμος τους έσπρωξε και έφυγαν. Μόνο δυο οδηγοί τζιπ πρόλαβαν να μπουν αναμεσα στον κόσμο και αυτούς τους άφησε ο κόσμος επειδή τους λυπήθηκε.

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ....ΣΤΟ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΟΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΗΤΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ,ΤΑ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ ΟΝΤΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΑ!
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΕΖΕ ΤΟ ΥΠΤΓΟ (Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.ΑΛΛΑ ΥΠΌΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ! ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ! ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

    ΠΕΡΙΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 828 δες αυτο! να δεις και το βίντεο! και μετα μας λες, άσχετε

    http://www.antinews.gr/2011/10/30/130539/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ναι παιδιά , με πείσατε και εσείς, όσο με έπεισε και ο Παπούλιας ότι ήταν μια μειοψηφία του Συριζα και χάλασε τη παρέλαση!!! Το ΓΕΓΟΝΟΣ ειναι ότι δεν έγινε παρέλαση. Καταλάβατε;
    Ο στρατός την κοπάνησε από το μέρος. Είστε περήφανοι για αυτό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΦΊΛΕ 10:40 ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.
    ΔΕΣ ΕΔΩ : http://www.youtube.com/watch?v=8pU8HK4DbGs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ''ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ''ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΚΗ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ..ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΥΠΡ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!ΕΠΙΣΗΣ Ν ΑΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΙΧΟΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΥΠΑΞΚΩΝ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΥΑΣ,ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ(ΣΚΟΠΙΑΝΟ- ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ-ΑΟΖ) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ "ΧΩΡΑΕΙ" ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ,ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΥΡΙΟΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΑΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΔΝΤ,ΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΠΕΧΘΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑΝ "ΚΟΡΕΑ" ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ?
    ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ.
    ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ,ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΤΛ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΠΛΕΟΝ.
    'Η ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,'Η ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπαρχουν 3 διακριτες εξουσιες.
    Αναφερατε στις "θεσεις" σας την αναμορφωση και τις αρμοδιοτητες της Εκτελεστικης και Νομοθετικης.
    Της Δικαστικης ;;
    Το ΜΕΙΖΟΝ προβλημα της σημερινης Πολιτειας μας ειναι η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΓΧΟΥ. Ολα τα αλλα εγιναν για ΑΥΤΟ ή ειναι αποτελεσματα ΑΥΤΟΥ.
    ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
    - ΕΛΕΓΧΟΣ / ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    - ΠΑΙΔΕΙΑ / ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
    - ΕΘΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ / ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ (απο τα παθηματα του παρελθοντος).
    Ενας φιλος απο Πλατεια Βαθης.
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κοντογιωργης..!!
    http://www.youtube.com/watch?v=8pU8HK4DbGs

    ΑπάντησηΔιαγραφή