--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Δεν είμαστε έτσι...έτσι μας κατάντησαν.

Picture

Οταν η διαφθορά γκρεμίζει παιδικές ψυχές και μετατρέπει τη ζωή τους σε όλεθρο θα πρέπει η ποινή των όποιων αποδεδειγμένα υπευθύνων να είναι η εσχάτη.

Η δικαιολογημένη ανησυχία-φόβος του κάθε φορολογούμενου φιλήσυχου οικογενειάρχη για το παιδί του στο σχολειό, στη παιδική χαρά, ξεκινά από την καθημερινά με κάποιο τρόπο αποδεικνυόμενη ανικανότητα του κράτους να του προσφέρει στοιχειωδώς τα απαραίτητα για την ασφαλή επιβίωση της οικογένειάς του.
Στην υγεία η προσφορά είναι από μηδενική εως ελάχιστη παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες του μεγαλυτέρου τμήματος των λειτουργών της.

Στην παιδεία η αμαρτωλή προσπάθεια των κομμάτων και ο επιμελώς καθοδηγούμενος συντεχνιακός συνδικαλισμός έσπειρε την αμάθεια
ή την ημιμάθεια στα νιάτα της Ελλάδας και αλλοίωσε το πνεύμα του παλιού "δάσκαλου" αυτού που σμίλευε ψυχές και έδινε στην Ελλάδα
ακέραιους ανθρώπους.

Στην άμυνα της πατρίδος τα από την πολιτική ηγεσία τεκταινόμενα τις τελευταίες δεκαετίες γεννούν απορίες , θλίψη, απογοήτευση,οργή.

Στην οικονομία -ακανθώδες ζήτημα...- με πολλούς ατιμώρητους αποδέκτες..

Στο δικαίωμα στην αγορά εργασίας η άτακτη φυγή των νέων στην αλλοδαπή συμβάλλει αρνητικά στο δημογραφικό και στερεί την Ελλάδα απ τη συνέχειά της.

Η οικονομική ανέχεια απαγορεύει τη χαρά των παιδιών σε όσους τολμούν να παντρευτούν .

Οι Ελληνες μειωνόμαστε επικίνδυνα.

Οι Ελληνες χασαμε τον μπούσουλα , δεν γνωρίζουμε που πάμε,
που θέλουν να μας πάνε .
Δεν είμαστε έτσι .
Μας κατάντησαν έτσι.


Πρέπει όμως.
Πρέπει κάπως να τινάξουμε από πάνω μας την μοιρολατρική αυτή
ανημπόρια και να περάσουμε σε πρακτικές που θα μας κάνουν
να ελπίσουμε στο όραμα της καλύτερης Ελλάδος.

Της Ελλάδος που πρέπει στους Ελληνες.


Νικόλαος Καρακώστας
Μέλος ΑΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου