--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 109 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν στη Θεσσαλονίκη και στον Λαγκαδά την Κυριακή 20 Οκτ 13 τα 109 χρόνια από την έναρξη του Μακεδονικού αγώνα και της ηρωικής θυσίας του Παύλου Μελά.
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων του Γ’ Σώματος Στρατού, παρουσία των θρησκευτικών ,στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της Θεσσαλονίκης.

Από πλευράς ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συμμετείχε ο πρόεδρος του κόμματος Ανάργυρος Σαρήπαπας, συνοδευόμενος από το μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου Νικόλαο Καρακώστα, τον πρόεδρο της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Βενέτη, τον υπεύθυνο της Οργάνωσης της Περιφ. Ενότητας Θεσσαλονίκης Δημήτριο Βαλασίδη και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Θεσσαλονίκης Θανάση Μανουσάκη.
Επισημαίνεται ότι κανένα άλλο κόμμα δεν είχε εκπροσώπηση σε τόσο υψηλό επίπεδο και τέτοιο αριθμό προσώπων.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υπεύθυνος Θεσσαλονίκης παρέστη στην απονομή μεταλλίων στους νικητές των ιστιοδρομικών και κωπηλατικών αγώνων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Βότσεια 2013».

Στον Λαγκαδά, μετά την τέλεση της επίσημης Δοξολογίας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο χώρο προτομής των Μακεδονομάχων στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, παρουσία του Δημάρχου της πόλεως και πολλών επισήμων. Από πλευράς  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ παρέστη ο Πολιτευτής του κόμματος Καβαρλής Δημήτριος.

 
Θεσσαλονίκη, Αντιπροσωπεία ΣΕΕ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου