--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΕ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΣΑΡΗΠΑΠΑ ΕΠΙ ΤΗ ΑΝΑΛΗΨΕΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ

Φίλες και φίλοι του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος.

Με ομόφωνη απόφαση του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου ορίσθηκα νέος Πρόεδρος του κόμματος προκειμένου να το οδηγήσω σε Έκτακτο Συνέδριο εντός τριμήνου, όπως το Καταστατικό μας ορίζει.            

 

 

Η παμψηφεί εκλογή μου από το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για μένα και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη για την πορεία του κόμματος,

Το κόμμα πιο ισχυρό από ποτέ, θα συνεχίσει την  αταλάντευτη προσπάθειά του με σκοπό την προετοιμασία καθόδου στις επερχόμενες Ευρωπαϊκές και Δημοτικές εκλογές και με στόχο να ανατρέψουμε το διεφθαρμένο και φαύλο πολιτικό σύστημα, που με γεωμετρική πρόοδο συνεχίζει να εξαθλιώνει τους συμπατριώτες μας, αλλά και να υπονομεύει το μέλλον της πατρίδος και των παιδιών μας με την πλήρη υποταγή του στους δανειστές και εταίρους του.

Στα πλαίσια αυτά προετοιμάζουμε σταδιακή εξόρμηση σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσουμε και πάλι φίλους αλλά και εχθρούς ότι είμαστε ΕΔΩ, ενωμένοι, δυνατοί πιστοί στις αρχές και τις ιδέες μας προκειμένου να πείσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες να ενταχθούν στις τάξεις μας, διότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και άλλος τρόπος, πέραν της ΨΗΦΟΥ μας προς άφθαρτους, αγνούς, τίμιους και καθαρούς Έλληνες, ώστε να απαλλαγούμε από τους επαγγελματίες πολιτικούς και τα δεινά στα οποία αυτοί μας οδήγησαν.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους όσους ανησυχούν για το μέλλον του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ότι θα είμαστε παρόντες στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις του τόπου, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, διότι αυτό που αντιπροσωπεύει ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητος είναι ο αγνός ρομαντικός πατριωτισμός, οι καθαρές πολιτικές θέσεις και η υποστήριξη των αδικουμένων Ελλήνων έναντι της αδικίας.

Μιας αδικίας που επεβλήθη από τα πολιτικά κόμματα και τις κυβερνήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου, όπου οι αδικούντες Έλληνες έγιναν ισχυρότεροι ενώ οι αδικούμενοι συμπατριώτες μας σπρώχνονται καθημερινά στην ανέχεια και υφίστανται σημαντική ηθική και κοινωνική εξαθλίωση.

Δεσμεύομαι ότι με την βοήθεια του Θεού και την συνεργασία όλων των θεσμικών οργάνων, των στελεχών, των μελών, αλλά και των φίλων του κόμματός μας, θα εργασθώ ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης, μέσα σε ένα ενωτικό πνεύμα  για την σωτηρία της Πατρίδος που κινδυνεύει. Πρώτιστο μέλημά μας είναι, η μέσα από δημοκρατικούς αλλά σκληρούς αγώνες σε όλα τα επίπεδα, αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας, της ευημερίας του Ελληνικού Λαού και της κοινωνικής γαλήνης.

Στους αγώνες μας αυτούς είναι όλοι απαραίτητοι και δεν περισσεύει κανείς. Σας καλώ όλους σε συστράτευση στον κοινό αγώνα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Ανάργυρος Σαρήπαπας.
Πρόεδρος ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου