--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ετοιμότητας Προχωράει Δυνατός και Ενωμένος ΔΤ 68

Ο ΣΕΕ από ιδρύσεώς του έχει προβλέψει συγκεκριμένη διαδικασία λήψεως αποφάσεων, η οποία συνίσταται αφ΄ενός στην κατά πλειοψηφία λήψη αποφάσεων από το 12μελές Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο και αφ' ετέρου στην εισαγωγή των αποφάσεών του στην Κεντρική Επιτροπή προς έγκριση.

Η ύπαρξη συλλογικού οργάνου στην ηγεσία του κόμματος, όπου ο πρόεδρος είναι πρώτος μεταξύ ίσων μελών του ΑΠΣ σαφώς και καταργεί την προσωποπαγή πολιτική νοοτροπία των υπολοίπων κομμάτων, όπου ο Αρχηγός του κόμματος δίδει τις εντολές.

Η ως ανωτέρω περιγραφομένη διαδικασία αποτελεί τη βάση του νέου ύφους που πρεσβεύει ο ΣΕΕ στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Μέσα από αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, όπως είναι φυσικό, θα υπάρχει η πλειοψηφία και η μειοψηφία, όταν οι αποφάσεις του ΑΠΣ δεν είναι ομόφωνες. Εν προκειμένω και σε μια σειρά αποφάσεων που ελήφθησαν, πάντοτε ως αποτέλεσμα δημοκρατικού διαλόγου μέσα στο ΑΠΣ, η ομάς των μειοψηφισάντων, συνεπικουρούμενη από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος σύμφωνα με το ανώτατο θεσμικό κείμενο του κόμματός μας, που είναι το Καταστατικό, ελέγχεται για τις πράξεις του από το ΑΠΣ, απεφάσισε να εγκαταλείψει το κόμμα, αφού όχι μόνον δεν κατόρθωσε να πείσει με επιχειρήματα για την ορθότητα των απόψεων, των επιλογών και προσδοκιών της, αλλά είχε προβεί σε σειρά μυστικών συναντήσεων και συμφωνιών με κόμματα και κινήματα (πχ ΕΠΑΜ), για τις οποίες το υπόλοιπο ΑΠΣ ουδέν εγνώριζε.

Αυτό σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το κόμμα δεν αναγνωρίζει το έργο και δεν τιμά τους αγώνες που έδωσαν τα μέλη του ΑΠΣ που αποχώρησαν και τους ευχαριστεί δημοσίως γι' αυτό.

 Όμως το νέο ήθος και ύφος που πρεσβεύει το κόμμα μας στο πολιτικό γίγνεσθαι, απαιτεί θυσίες με υπέρτατη την υποταγή του ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ, που ως τελικώς απεδείχθη ήταν μεγάλο φορτίο για τους αποχωρήσαντες.

Τα υπόλοιπα κακόβουλα και κατευθυνόμενα σχόλια περί ωθήσεως του ΣΕΕ προς τη ΝΔ και τη ΧΑ αποκαλύπτουν πλέον την πολεμική που διεξάγεται από συγκεκριμένους κύκλους, προκειμένου να κτυπηθεί το κόμμα εν όψει των Ευρωεκλογών, όπου ο ΣΕΕ δηλώνει τη σθεναρή του απόφαση να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού, αγκαλιάζοντας όλους τους αδικούμενους Έλληνες, ασχέτως προηγούμενης κομματικής προέλευσής τους.

Ο ΣΕΕ συνεχίζει την πολιτική του πορεία δυνατός και ενωμένος και προς απογοήτευση όλων όσων επιδιώκουν την διάλυσή του, όχι διότι φοβούνται το μέγεθός του, αλλά αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύει και τη μέχρι τώρα αταλάντευτη στάση του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου