--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο ΣΕΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ Ε.Ε ΚΑΙ Ε.Α ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΩΝ Σ.Α ΤΗΣ 9ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα, πραγματοποιείται μεγάλη συγκέντρωση ε.ε και ε.α στελεχών των Ε.Δ και των Σ.Α με σκοπό την εκδήλωση σαφούς και χωρίς δισταγμούς έκφρασης βαθειάς δυσαρέσκειας προς την κυβερνητική αναλγησία απέναντι σε χιλιάδες έλληνες και ελληνίδες που είτε φόρεσαν είτε φορούν στολή και προσέφεραν με θυσίες υπηρεσίες προς το Ελληνικό Κράτος.


Ο ΣΕΕ πάντοτε υποστήριξε όλες τις πρωτοβουλίες και τολμηρές προσπάθειες που κατακρήμνιζαν συμπλέγματα και αντιστάσεις δεκαετιών. Η Πατρίδα μας διέρχεται στιγμές μεγίστων εθνικών κινδύνων και το χθες δεν είναι ίδιο με το σήμερα. Τα στερεότυπα και οι παραδεδεγμένες συμπεριφορές του παρελθόντος αποτελούν σήμερα ξεπερασμένο αναχρονισμό και συγκαλύπτουν τη θλιβερή φοβία. Είναι επιβεβλημένο και καθολικό πατριωτικό καθήκον η έγερση κάθε τίμιου και ανιδιοτελούς πολίτη στον τόπο μας. Η πολιτική που μεταφέρει αδιακρίτως όλα τα βάρη στο Λαό καταστρέφοντας την κοινωνία και το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να μας βρεί ουσιαστικούς συνεργούς με την αδιαφορία , την απάθεια ή την ατολμία. Όσοι πολίτες επιλέγουν αυτή τη στάση είναι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι χωρίς καμία δικαιολογία.

Ο ΣΕΕ καλεί τα μέλη του, τους φίλους του καθώς και κάθε καλοπροαίρετο και συνειδητοποιημένο πολίτη να συμμετάσχει στην εκδήλωση του Σαββάτου και να ενώσει τη φωνή του με κάθε συνάδελφό του και κάθε συμπολίτη του που αγωνιά για τον τόπο του.


Το μήνυμα του ΣΕΕ είναι :

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΟ ΕΝΟΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ .

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ.

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου