--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 3ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


Την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών η σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με σκοπό την προετοιμασία του 1ου Εκτάκτου Συνεδρίου του κόμματος.

 Η έναρξη της συνεδρίασης έγινε την 11:00 ώρα και τηρουμένων των σύννομων και καταστατικών διαδικασιών διαπιστώθηκε η απαιτούμενη απαρτία.
Κατά τη συνεδρίαση, μέσα σε θετικό και συνεργατικό κλίμα και με αίσθηση ευθύνης για τα όσα διαδραματίζονται στην Πατρίδα μας και χωρίς να διατυπωθεί κάποια ένσταση επί της διαδικασίας, έγινε συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τη θέση του ΣΕΕ στο πολιτικό σκηνικό και τον τρόπο οργάνωσης του Συνεδρίου. Οι αποφάσεις που έλαβε η Κεντρική Επιτροπή ήταν στην πλειονότητά τους ομόφωνες. Συγκεκριμένα αποφασίσθηκαν:

1) Η διεξαγωγή του 1ου Εκτάκτου Συνεδρίου του ΣΕΕ στις 26 Μαΐου του 2013, στην Αθήνα, με σκοπό την εκλογή νέας ηγεσίας και την τροποποίηση του καταστατικού.

2) Προτάθηκαν μέλη της ΚΕ για τη σύνθεση της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου σύμφωνα με το καταστατικό.

3) Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις του ΑΠΣ σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του ΣΕΕ οι οποίες θα παρουσιασθούν και θα ψηφισθούν στο Συνέδριο.

4) Εξουσιοδοτήθηκαν τα μέλη του ΑΠΣ να προετοιμάσουν με ευθύνη τους τη διαδικασία  υποβολής των υποψηφιοτήτων, τον τρόπο εκλογής, τις λεπτομέρειες και τον γενικό τρόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή.

5) Εξουσιοδοτήθηκαν τα μέλη του ΑΠΣ να προετοιμάσουν ως εναλλακτική μέθοδο ψηφοφορίας την ηλεκτρονική ψηφοφορία, εφόσον καταστεί τεχνικά εφικτό, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε μέλη μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στις διαδικασίες της εκλογής της νέας ηγεσίας.

6) Επιπρόσθετα, η διεξαγωγή του Συνεδρίου να αναμεταδοθεί, εφόσον είναι εφικτό, σε πραγματικό χρόνο μέσω του online τηλεοπτικού καναλιού μας (web TV), προκειμένου όλα τα μέλη μας να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τις εργασίες του.

Για μια ακόμη φορά ο ΣΕΕ, με πρωτοπόρο δημοκρατικό ήθος, με σεβασμό προς τους Έλληνες πολίτες που στήριξαν τη μέχρι τώρα διαδρομή του αλλά και με την ευθύνη της μόνης αγνής, εθνικής, πατριωτικής πολιτικής επιλογής στον τόπο μας, προχωρά σε μια σημαντική δράση που υποδηλώνει την τόλμη και την αποφασιστικότητα του να συνεχίσει τον αγώνα του .

1 σχόλιο: