--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Εθνική Ευθύνη η λειτουργία της ΕΡΤ

 Η χθεσινή απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ, του κρατικού φορέα που ενώ αποτελεί παράλληλα και πηγή παραγωγής πολιτισμού, είναι απαραίτητος όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας, για την ενημέρωση των ακριτών συμπολιτών μας οι οποίοι πλέον είναι αναγκασμένοι να ενημερώνονται από ξένα κανάλια και των ομογενών μας για τους οποίους η ΕΡΤ ήταν η κύρια σύνδεση με την Πατρίδα τους, αλλά και για την κρατική ασφάλεια και την διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας, βρίσκει απόλυτα αντίθετο τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας.

Οι απόστρατοι των ΕΔ και των ΣΑ αλλά και οι απλοί πολίτες μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ όχι μόνο είμαστε ενάντιοι στην απόφαση αυτή, αλλά θέτουμε προ των Εθνικών ευθυνών τους όλους τους εμπλεκομένους πολιτικούς και κυβερνητικούς φορείς που με την στάση ή τις ενέργειές τους συνέβαλλαν ενεργητικά ή παθητικά στην κατάληξη αυτή. Επίσης τους καθιστούμε υπεύθυνους για την ακεραιότητα του ανά την επικράτεια υφιστάμενου τηλεπικοινωνιακού υλικού, εγκαταστάσεων και υποδομών αλλά και του ψηφιακού αρχείου της ΕΡΤ που ο Ελληνικός λαός έχει ακριβοπληρώσει και του ανήκει.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από την πρώτη στιγμή
δήλωσε δια του προέδρου του ότι η ύπαρξη Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού φορέα, δημοκρατικού, διαφανούς, ακομμάτιστου και αξιοκρατικού, είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη σε ένα σοβαρό κράτος.
Και με βάση αυτήν τη δήλωση θα αγωνισθούμε όλοι ενωμένοι για να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ ως υγιής κρατικός φορέας ελεγχόμενος από Έλληνες ώστε να υπηρετεί αποκλειστικά τα Ελληνικά συμφέροντα.
EK TOY ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου