--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΕΣΕΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

«Τούρκοι, Τσετσένοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Πακιστανοί και Ρώσοι,
μάννα Ελλάδα, ποιός θα σε σώσει;»
Κάποτε ΖΟΥΣΑΜΕ σε μια χώρα κοινωνικά ήρεμη. Οι εγκληματίες μετριόνταν στα δάχτυλα και οι φονιάδες ήταν σπάνιο είδος. Και ΥΣΤΕΡΑ ανοίξανε οι πύλες και η χώρα κατακλείστηκε από λαθροεισβολείς εγκληματίες και τα χειρότερα κακοποιά στοιχεία. Έγινε η Ελλάδα μας ο κάδος των απορριμμάτων και το πτυελοδοχείο της Ευρώπης

Η καθημερινότητά μας άλλαξε, ο φόβος στέριωσε στην ψυχή μας και η ζωή του Έλληνα εκτιμάται πλέον όσο ένα πεντόευρω, μιά κάμερα, μιά είσπραξη ενός βενζινάδικου ή ενός ψιλικατζίδικου. Οι γειτονιές μας έγιναν «επικίνδυνες» και ζούμε πλέον οι Έλληνες κλεισμένοι σε γκέτο χιλιόμετρα μακριά από τους «ασφαλείς» νομοθέτες μας με τους 146 νεοεκλεγέντες Βουλευτές που θα αφοπλίσουν και θα διαλύσουν τελείως τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και την ελληνική αστυνομία, ώστε οι άοπλοι, άμαχοι Έλληνες πολίτες της βορείου, κεντρικής και νησιωτικής Ελλάδος να γενοκτονηθούν και να εκτοπιστούν από Αλβανούς ένοπλους και ασιάτες ισλαμιστές χατζαροφόρους από Πακιστάν, Αφγανιστάν κ.λ.π που θα μας επιβάλουν τον πολιτισμό τους. Και μιά ολόκληρη κυβέρνηση, τώρα στέκεται αδιάφορη απέναντι στις καθημερινές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών.
ΕΧΟΥΜΕ και την Αστυνομία που ο καθένας μας την θέλει στα μέτρα του. Κατά τις αντιλήψεις και την «ιδεολογία» του. Και, βέβαια, εδώ δεν μιλάμε γιά την βαρβαρότητα των Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ), δεν μιλάμε γιά τους φύλακες των πολιτικών και για τα πόστα της λούφας. Εδώ μιλάμε γιά τους αστυνομικούς της δράσης που στέκονται απέναντι σε αδίσταχτους κακοποιούς που έχουν την οργάνωση ταγμάτων θανάτου. Εδώ μιλάμε γιά τους αστυνομικούς του δρόμου που, στην κυριολεξία ΑΟΠΛΟΙ ενάντια σε πάνοπλες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών, ρίχνονται στο κατόπι ληστών και δολοφόνων.
Έλληνες!!! Χαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε!!!
ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΙ οι πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, αδίστακτοι, αιμοσταγείς Αλβανοί κακοποιοί και τα καλάσνικοφ πήραν φωτιά. Γάζωσαν το αστυνομικό όχημα και σφαίρα χτύπησε τον γεμιστήρα του MP-5 του άτυχου αστυνομικού, εξοστρακίστηκε και διαπέρασε τον μηρό του, κόβοντας τη μηριαία αρτηρία. Ο θάνατος επήλθε εντός ολίγων λεπτών, προτού οι συνάδελφοι του Γιώργου προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. «Σήμερα 17-06-2013 και περίπου την 02.00 ώρα, στο Δίστομο Βοιωτίας, άγνωστος δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 37χρονο Υπαρχιφύλακα, του Τμήματος Ασφάλειας Λειβαδιάς, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης ελέγχου ατόμων», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Αστυνομίας, λές και ο 37χρονος Υπαρχιφύλακας Γεώργιος Ανδριτσόπουλος, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από Αλβανούς εγκληματίες, δεν είχε όνομα, ήταν απλώς ο 37χρονος Υπαρχιφύλακας που πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι.
Νεκρό το παλικάρι της ΕΛ.ΑΣ. Τα ξημερώματα 17-06-2013 ο οικογενειάρχης αστυνομικός Γεώργιος Ανδριτσόπουλος, πατέρας δύο παιδιών, ενώ σε σύντομο χρόνο η σύζυγός του θα γεννήσει το τρίτο τους παιδί, έπεσε πάνω στο καθήκον την ώρα που κυνηγούσε τους επικίνδυνους κακοποιούς. Άφαντοι οι δειλοί και άνανδροι δραπέτες. Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ και μιά Ελλάδα να κλαίει άλλη μια φορά, ωστόσο, μόνο το κλάμα των γονιών είναι θρήνος πραγματικός και διαρκείας. Και όταν σβήσουν τα φώτα κι όλα κρυφτούνε στη λήθη, το κοιλάρφανο θα συναντάει τον κόσμο περίτρομο και τη μάνα να θρηνεί ως τα στερνά της. Και στα παιδιά του άτυχου αυτού αστυνομικού τι θα πούμε; Θα έρθει η ανάλγητη και απούσα πολιτεία αρωγός στο δράμα άλλης μιάς οικογένειας; Θα σταθεί στο πλάϊ της η ηγεσία όπως ποτέ δεν αγκάλιασε τις χήρες γυναίκες και τα ορφανά παιδιά, τις μάνες που έχασαν τα παιδιά τους;
Ο «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς του ηρωϊκού Αστυνομικού και προτείνει από τούδε και στο εξής την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των Ελλήνων πολιτών που απεβίωσαν χάριν της Πατρίδος ή του κοινωνικού συνόλου.
Και αν ο ηρωϊκός αστυνομικός πυροβολούσε πρώτος τον δολοφόνο; Αν άρπαζε κι αυτός ένα καλάσνικοφ; Θα είχε να κάνει με τους «αντιρατσιστές» αντιρρησίες κομμάτων, παρατάξεων και «ιδεολογιών» που το παίζουν ευαίσθητοι, αλλά με ξένο αίμα. Θα είχε να κάνει με τους «αντιφασίστες» ψευτοκουλτουριάρηδες του διεθνιστικού τόξου.
          Όταν όλοι σιωπούν, συναινούν και είναι συνυπεύθυνοι για την συγκάλυψη που συντελείται από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και τους εντός και εκτός κοινοβουλίου εκφραστές του, τότε αναλαμβάνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να πολεμήσουν το κατοχικό καθεστώς και να διαφυλάξουν την Ελλάδα και την κοινωνία, την Εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία των παιδιών μας από την διεθνώς οργανωμένη και εγκληματική γενοκτονία των Ελλήνων.
Οι μεμονωμένες βέβαια και οργισμένες αντιδράσεις πολιτών δεν φέρουν αποτέλεσμα και δεν συνετίζουν αυτούς τους άθλιους που μας έχουν φέρει σε αυτή την δεινή κατάσταση. Για τούτο χρειάζεται συλλογική οργή και αντίδραση για να τους αναγκάσουμε να το βάλουν στα πόδια.
Ο «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας» παραπέμποντας στην ρήση του Αριστοτέλη: «Οι μη οργιζόμενοι εφ’ οις δει, ηλίθιοι δοκούντες  είναι», στην νεοελληνική: «Αυτοί που δεν οργίζονται για αυτά που πρέπει, είναι ηλίθιοι», καλεί ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες πολίτες να αφυπνιστούν και να κινητοποιηθούν ενάντια στην μεθοδευμένη και οργανωμένη αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από εντεταλμένες δωσίλογες κυβερνήσεις που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα.
Το ΖΗΤΗΜΑ είναι ΕΘΝΙΚΟ και αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες και αφού ο εχθρός είναι εντός των πυλών, προς τούτο ο «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας» διακηρύττει ότι αφού πλέον δεν υπάρχει άλλη λύσης: «Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!»
Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου
Δικηγόρος Αθηνών
ΓΓ/ΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου