--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Βαθύτατα συλλυπητήρια του ΣΕΕ στην οικογένεια του εκλιπόντος αστυνομικού

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες θλιβερού περιστατικού, της αφαίρεσης της ζωής αστυνομικού στο Δίστομο, την ώρα της εκτέλεσης του καθήκοντος, από στυγνούς εγκληματίες δραπέτες των φυλακών.
Όσες ανακοινώσεις συμπαράστασης και θλίψης και αν εκδώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσες δηλώσεις και να κάνει περί «συντριβής και οδύνης του» και «όσες διαβεβαιώσεις περί τιμωρίας των ενόχων» και να δώσει, δεν θα μπορέσει ποτέ να απαντήσει στον πόνο της συζύγου και μάνας ούτε να εξηγήσει στα παιδιά του τον άδικο χαμό του πατέρα τους.

Η απαξίωση των οργάνων της Τάξης στην κοινωνία, η οικονομική τους εξαθλίωση, η πτώση του ηθικού τους από τα βεβαρυμένα ωράρια και τις αυξημένες υποχρεώσεις, η πλημμελής εκπαίδευσή τους, η έλλειψη των μέσων και η αδιαφορία της πολιτείας, σε συνδυασμό με την έκρηξη της εγκληματικότητας δημιουργούν τις προϋποθέσεις για θρήνο και οδύνη.

Η άρνηση των κυβερνήσεων να δημιουργήσουν ένα ισχυρό νομικό πλαίσιο, που να κατοχυρώνει και προστατεύει  τους αστυνομικούς από τυχόν νομικές συνέπειες, κατά την ώρα εκτέλεσης του καθήκοντός τους, σε ακραίες καταστάσεις, όπου έχουν να αντιμετωπίσουν πολλαπλάσιους και καλύτερα εξοπλισμένους κακοποιούς, είναι η βασική αιτία απώλειας του πλεονεκτήματος του νόμου έναντι της παρανομίας.

Ο  «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» αναγνωρίζοντας τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι φύλακες της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του  στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου