--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ

 Ένα ακόμα δείγμα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί και να σέρνει την ήδη κατεστραμμένη  Ελληνική κοινωνία  στην πολιτική και Εθνική αφάνεια, είναι ο ''χορός'' εκατομμυρίων ευρώ  των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που μας οδήγησε στα μνημόνια.Η μαύρη τρύπα του ταμειακού αποθέματος του ΠΑΣΟΚ, με έξοδα τα οποία δεν δικαιολογούνται από παραστατικά αποδεκτά από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, αλλά και το χρηματικό ύψος των εξόδων, προκαλούν το λιγότερο αγανάκτηση και οργή.
Την ώρα που οι πολιτικοί ....ογκόλιθοι του «ύψους» του Γεωργίου Παπανδρέου και της παρέας του οδηγούσαν την Ελλάδα στα αντισυνταγματικά μνημόνια  και γίνονταν φερέφωνα ξένων οικονομικών και μη οίκων, την ίδια ώρα αυτοί οι ίδιοι διαχειρίζονταν εκατομμύρια ευρώ κατά το δοκούν.
Τον Ελληνικό λαό δεν τον απασχολεί ποιος και γιατί διέταξε τον διαχειριστικό αυτό έλεγχο, ούτε τον ενδιαφέρουν τα διάφορα εσωκομματικά παιχνίδια εξουσίας.
Ο ΣΕΕ κατακρίνει και επικρίνει όλους  εκείνους  που  σήμερα επικαλούνται ...άγνοια και ..πέφτουν από τα σύννεφα ως νέοι Πόντιοι Πιλάτοι.
Που ήταν τόσα χρόνια; Δεν λειτουργούσαν μέσα σε αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα;
Δεδομένου ότι τα χρήματα αυτά, είναι προϊόν κρατικών επιχορηγήσεων, δηλαδή χρήματα του Ελληνικού λαού, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ρωτά κάθε αρμόδιο: 
-Η απουσία νόμιμων παραστατικών δεν επισύρει την επέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα;
-Και έκτακτη ανάγκη υπάρχει μόνο για συνεχή  ''κουρέματα''' μισθών και συντάξεων και δεν υπάρχει για τα έξοδα των κομματικών μηχανισμών;
Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην περάσει από το μυαλό τους να προβούν σε κρατήσεις των επόμενων δεκαετιών από μισθούς και συντάξεις του ευαίσθητου τμήματος του Ελληνικού λαού, των ανδρών και γυναικών των ΕΔ - ΣΑ, προκειμένου να καλύψουν την ανικανότητα τους και την «αγάπη» που τρέφουν προς το δημόσιο χρήμα.Ο υπεύθυνος Τύπου

Θεόδωρος Διαμάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου