--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Οι «300» και ο Εφιάλτης ή οι «300» Εφιάλτες

Ιστορία.... Η Μάχη των Θερμοπυλών! Οι «300» του Λεωνίδα. Γράφτηκαν και γράφονται μελέτες. Γυρίστηκαν και γυρίζονται ταινίες. Όλα εξυμνούν τους «300» του Λεωνίδα. Κάπου σε κάποια παράγραφο ή σε ολιγόλεπτο μέρος της ταινίας, ο «Εφιάλτης»! Η απόδοση στα κείμενα, η χείριστη. Στην οθόνη, ότι πιο αποκρουστικό.

Σήμερα, η λέξη Εφιάλτης, αποδίδεται
σε ένα κακό όνειρο. Ένα κακό όνειρο, που μας κάνει, να ξυπνάμε ταραγμένοι από τον ύπνο μας. Να ανησυχούμε και από το πόσο προληπτικοί είμαστε, να το συζητάμε, ερμηνεύουμε και τέλος να φυλαγόμαστε.

Αποδίδεται επίσης σε ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο ζήσαμε ή ζούμε, στη καθημερινότητά μας.

Αποδίδεται όμως και για ένα απειλητικό γεγονός, που αρχίζει και διαφαίνεται στο εγγύς μέλλον. Και πάλι ανησυχούμε, αναπροσαρμόζουμε τα τυχόν σχέδιά μας, επαναπροσδιορίζουμε τη στάση μας και τέλος, αυτοασφαλιζόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την αντιμετώπιση του επερχόμενου Εφιάλτη. Στον ένα και μοναδικό Εφιάλτη!

Τι γίνεται όμως όταν πρόκειται για «300» Εφιάλτες ταυτόχρονα?

Αν μιλήσουμε για 300 εφιαλτικά όνειρα ταυτόχρονα, σίγουρα η κράση μας, μπορεί να μην είναι ιδανική, να ανταπεξέλθει και ίσως το ξύπνημά μας, να συνοδευτεί πλέον και από ιατροφαρμακευτική αγωγή. Αν....ξυπνήσουμε τελικά, γιατί, μπορεί....και όχι.

Αν πάλι, αναφερθούμε για 300 εφιάλτες που ζούμε καθημερινά ή που βλέπουμε να έρχονται τότε τα πράγματα, ίσως να περιπλέκονται.

Περιπλέκονται γιατί είσαι, μόνος και έχεις να αντιμετωπίσεις 300 Εφιάλτες.

Εφιάλτες όπως να βλέπεις τον δίπλα σου να αυτοκτονεί ή να αυτοπυρπολείται και να νοιώθεις ότι έρχεται η σειρά σου.

Εφιάλτες όπως να βαδίζεις και να βλέπεις πρόσωπα σκυθρωπά χωρίς χαμόγελο, απελπισμένα και να σκέφτεσαι ότι σε λίγο θα είσαι και εσύ έτσι.

Εφιάλτες όπως να βλέπεις την Νεολαία χωρίς ΣΤΟΧΟ, ΕΛΠΙΔΑ και να ανησυχείς, για τα δικά σου παιδιά.

Εφιάλτες όπως να κυνηγάνε τους συνανθρώπους σου οι Τράπεζες, να του παίρνουν τη περιουσία του. Να του διαλύουν την οικογένειά του και να βλέπεις ότι πλησιάζει και η δική σου ώρα.

Εφιάλτες όπως να βλέπεις να σου ξεπουλάνε τα τρία κύρια στοιχεία που καθορίζουν την Ελευθερία σου, την Εθνική σου Κυριαρχία. Τη Γη τον Αέρα και τη Θάλασσα.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι λάθος. Δεν υπάρχουν «300» Εφιάλτες. Είναι δημιούργημα δικό σου. Κοιτάξου στο καθρέπτη....

Εσύ είσαι ο Εφιάλτης. Και αφού το συνειδητοποιείς, ξέρεις ότι μπορείς να ξυπνήσεις.

Να ξυπνήσεις και να το αλλάξεις.

Μπορείς.

Συνταγματάρχης (ε.α) Αθανασιάδης Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου