--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Tο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο αίθουσες του Ξενοδοχείου President και το πρόγραμμα εργασιών έχει ως παρακάτω:

Αίθουσα ΕΥΡΩΠΗ
9:00 Έναρξη εγγραφής ψηφοφόρων (τακτικών μελών) - παραλαβή ψηφοδελτίων. Οικονομική τακτοποίηση μελών που έχουν εγγραφεί μέχρι την 21 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:00 για να έχουν το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Eγγραφή νέων μελών (χωρίς δικαίωμα ψήφου).

11:00
 Έναρξη ψηφοφορίας τακτικών μελών για εκλογή: Προέδρου, Μελών Α.Π.Σ., Μελών Κ.Ε.

17:00
 Πέρας εγγραφής ψηφοφόρων (τακτικών μελών) και νέων μελών. Πέρας ψηφοφορίας.

18:00
 Πέρας εργασιών εφορευτικών επιτροπών, σύνταξη πρακτικού, επίδοση αποτελεσμάτων στο πρόεδρο της επιτροπής του συνεδρίου.

Αίθουσα ΑΤΛΑΣ
10:00 Έναρξη εργασιών συνεδρίου – Χαιρετισμός – Ενημέρωση επί του προγράμματος και των διαδικασιών από τον πρόεδρο και μέλη της επιτροπής διεξαγωγής του 1ου Τακτικού Συνέδριο. Παροχή έγκρισης, από τους Συνέδρους , δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι μελών που έχουν εγγραφεί μέχρι την 21 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:00.

Θέματα Συνεδρίου - Υποψηφιότητες

Το 1ο Τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας , που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04 Μαρτίου 2012  στην Αθήνα, με ώρα έναρξης την 09:00, στο Ξενοδοχείο President επι της οδού Κηφισίας 43, έχει ως σκοπό σύμφωνα με το καταστατικό και την σχετική εκδοθείσα ανακοίνωση  την : 


1. Εκλογή του Προέδρου του κόμματος.

Δικαίωμα υποβολής Υποψηφιότητας
Τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:00 τα οποία είναι οικονομικώς τακτοποιημένα και παρόντα στο συνέδριο.
Δυνατότητα οικονομικής τακτοποίησης θα παρέχεται και την ημέρα του Συνεδρίου.
Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα ως υπόδειγμα το οποίο υπάρχει ΕΔΩ
Υπεύθυνη Δήλωση η οποία υπάρχει ΕΔΩ
Υποβολή σχεδίου ομιλίας μεγίστης διάρκειας 10 λεπτών

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

1ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Tην Κυριακή στις 4 Μαρτίου , θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο "President" (Κηφισίας 43, αίθουσα ΑΤΛΑΣ) το 1ο Τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος,
Στο συνέδριο καλούνται να συμμετάσχουν με δικαίωμα ψήφου όλα τα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη . Επίσης σύμφωνα με το καταστατικό, τις εργασίες του συνεδρίου μπορούν να παρακολουθήσουν και οι φίλοι του κόμματος.
Το συνέδριο πραγματοποιείται την παρούσα περίοδο, με συνέπεια προς στις εξαγγελίες των ιδρυτών, με γνώμονα τις δημοκρατικές αρχές και το  νέο ήθος και ύφος που πρεσβεύει ο νέος πολιτικός φορέας.
Ο σκοπός του συνεδρίου, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, είναι:
α. H εκλογή του Προέδρου του κόμματος.
β. Η εκλογή των 11 μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου
γ. Η εκλογή 50 μελών για την Κεντρική επιτροπή και 20 αναπληρωματικών.
δ. Ο καθορισμός της ιδεολογίας του κόμματος.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Ιδεολογική τοποθέτηση

Οι μετανάστες αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα των δυτικών κοινωνιών και διακρίνονται στους νόμιμους (άδεια εισόδου, εργασίας, κλπ) και στους παράνομους (λαθρομετανάστες).
Για τους νόμιμους η παραμονή στη χώρα θεωρείται αποδεκτή, υπό προϋποθέσεις. Για τους παράνομους όμως επιβάλλεται η άμεση επιστροφή στη χώρα τους προς προστασία της πληθυσμιακής σύνθεσης της πατρίδας μας, έλεγχο της εγκληματικότητας, της ανεργίας, των ασθενειών και αποφυγή της οικονομικής επιβάρυνσης, (διαμονή – περίθαλψη, κλπ).

Βασικές αρχές

Το Ελληνικό Κράτος δεν ανέχεται παράνομους αλλοδαπούς και τους απελαύνει διεκδικώντας την οικονομική επιβάρυνση που υφίσταται.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 10 & 11

Δελτίο Τύπου Νο 11 : Η Προδοσία δεν έχει όρια
Δεν επαρκούν τα προτεινόμενα, απάνθρωπα μέτρα που έχει ρίξει στο τραπέζι η τρόικα, προκειμένου το ελληνικό χρέος να μειωθεί στο 120% ως το 2020, ανακοίνωσε ο απίθανος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε βουλευτές του κόμματός του, σύμφωνα το πρακτορείο Reuters. Όπως αναφέρει το πρακτορείο, κατά την σημερινή ενημέρωση των κομμάτων που συμμετέχουν στον γερμανικό κυβερνητικό συνασπισμό, ο Σόιμπλε είπε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται θα μειώσουν το ελληνικό χρέος μόνο στο 136%, συνεπώς θα χρειαστούν επιπλέον μέτρα 20 δισεκατομμυρίων!!! 
Εξάλλου, το νέο μνημόνιο αναφέρει ρητά ότι θα ληφθούν νέα μέτρα, πιθανόν τον Ιούνιο. Την ίδια ώρα οι ανύπαρκτοι πολιτικοί ταγοί της Ελλάδας πανηγυρίζουν ότι έσωσαν τις επικουρικές συντάξεις και τον 13ο και 14ο μισθό, την ώρα που οι εργαζόμενοι χάνουν τρεις μισθούς και το χειρότερο, το ελληνικό χρέος υπάγεται πλέον στο βρετανικό δίκαιο. Η προδοσία δεν έχει φαίνεται πλέον ορια .
Οι Πολιτικοί Αρχηγοί ,ας αναλογιστούν επιτέλους ,τις συνέπειες των όσων πράττουν και να αλλάξουν τακτική , μπροστάρηδες μαζί με τον λαό να ανακτήσουμε πάλι την υπερηφάνεια μας και την Εθνική μας Κυριαρχία , αντί να κάνουν δηλώσεις στα συνεργαζόμενα ΜΜΕ άνευ ουσίας και περιεχόμενου και να παριστάνουν εαυτούς ''μαχητές ''και ''σκληρούς διαπραγματευτές ''περιμένοντας να τους επαινέσουμε κιόλας.
Ποιος τους πιστεύει; Ούτε τα αφεντικά τους.
Ο ΣΕΕ καταγγέλλει αυτό το σκηνικό προδοσίας και εκβίασης .
Θα σταθεί εμπόδιο ,με όσες δυνάμεις διαθέτει ,στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωση του λαού της ,οι δε υπεύθυνοι ,όσο ψηλά και αν ευρίσκονται ,όσο ''μαχητές'' και να καυχώνται ότι είναι θα λογοδοτήσουν .

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
 

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτικές Θέσεις: Έλεγχος Υπευθύνων

Ιδεολογική τοποθέτηση : Στις σύγχρονες κοινωνίες η πολιτική διαφθορά αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο. Τα σοβαρά δημοκρατικά πολιτεύματα διαθέτουν όμως αξιόπιστους μηχανισμούς ελέγχου προς προστασία της Δημοκρατίας και του δημοσίου χρήματος.
Στην Πατρίδα μας τα τελευταία 30 χρόνια η διαφθορά αποτέλεσε κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του πολιτικού συστήματος εξουσίας. Διαφθορά η οποία όμως καλύφθηκε από την συστηματική ατιμωρησία. Όχι μόνο εξαιτίας της απροθυμίας των ηγετών και όλων των πολιτικών κομμάτων να αναζητήσουν και να ελέγξουν υπευθύνους, αλλά και της νομοθετημένης διαφθοράς και ατιμωρησίας.
Η Ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να συνεχίσει το βίο της αν στο κράτος και στην πολιτική δεν καθιερωθεί ο έλεγχος και η εκτέλεση ποινών προς τους ενόχους.
Βασικές αρχές

Διαρκής έλεγχος υπευθύνων σε όλα τα επίπεδα των κυβερνητικών παραγόντων , της κρατικής λειτουργίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης και άσκηση διοικητικών και ποινικών κυρώσεων .
Προώθηση στη δικαιοσύνη, άσκηση δίωξης και επιβολή αυστηρών ποινών σε όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και σε όσους με ενέργειές τους έβλαψαν το δημόσιο ή το εθνικό συμφέρον.
Επιστροφή των χρημάτων που αποκτηθήκαν παράνομα.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, ως νέος αυθόρμητος πολιτικός σχηματισμός στην Πατρίδα μας προερχόμενος από γνήσιες πατριωτικές και λαϊκές δυνάμεις, έχει στόχο να παρέμβει δημοκρατικά στην πολιτική ζωή της Χώρας μας, με σκοπό:

• Να ανασύρει την Πατρίδα από το γενικευμένο τέλμα και την παρακμή που την οδήγησαν οι ανάξιες και καταστρεπτικές πολιτικές δυνάμεις στην διάρκεια της μεταπολιτευτικής περιόδου και να αναστηλώσει το ηθικό και την αξιοπρέπεια του λαού μας.

• Να δημιουργήσει τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες ώστε ο Λαός μας να ξεπεράσει τα οπισθοδρομικά συμπλέγματα και γρήγορα να εισέλθει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του 21ο αιώνα.

Οι επιδιώξεις του Συνδέσμου, που στο σύνολό τους αποτελούν καθολικά αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας, είναι:

• Η αναζήτηση και ο έλεγχος των υπευθύνων που άσκησαν την πολιτική εξουσία και οδήγησαν τον Ελληνικό Λαό στην υποδούλωση του μνημονίου. Δεν θα ανεχθούμε την ατιμωρησία. Δεν θα περάσουν ανεξέλεγκτοι και ατιμώρητοι αυτοί οι οποίοι φόρτωσαν τα υπέρογκα δάνεια στις πλάτες της Πατρίδος. Θα προκαλέσουμε τη ψήφιση ειδικών νόμων για τη διερεύνηση των αιτίων της εξαθλίωσης των δημοσιονομικών. Οι ένοχοι θα βρεθούν και θα πληρώσουν. Δεν θα κρυφτούν πίσω από τις αισχρές παραγραφές. Δεν υπάρχει αύριο για τον Ελληνικό Λαό αν προηγουμένως δεν εκκαθαρίσει τους ανοικτούς λογαριασμούς του με τους υπευθύνους.