--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

1ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Tην Κυριακή στις 4 Μαρτίου , θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο "President" (Κηφισίας 43, αίθουσα ΑΤΛΑΣ) το 1ο Τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος,
Στο συνέδριο καλούνται να συμμετάσχουν με δικαίωμα ψήφου όλα τα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη . Επίσης σύμφωνα με το καταστατικό, τις εργασίες του συνεδρίου μπορούν να παρακολουθήσουν και οι φίλοι του κόμματος.
Το συνέδριο πραγματοποιείται την παρούσα περίοδο, με συνέπεια προς στις εξαγγελίες των ιδρυτών, με γνώμονα τις δημοκρατικές αρχές και το  νέο ήθος και ύφος που πρεσβεύει ο νέος πολιτικός φορέας.
Ο σκοπός του συνεδρίου, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, είναι:
α. H εκλογή του Προέδρου του κόμματος.
β. Η εκλογή των 11 μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου
γ. Η εκλογή 50 μελών για την Κεντρική επιτροπή και 20 αναπληρωματικών.
δ. Ο καθορισμός της ιδεολογίας του κόμματος.

ε. Ή έγκριση των προτεινομένων τροποποιήσεων του καταστατικού.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν στις 09:00 και θα λήξουν στις 21:00 της ίδιας ημέρας.  Λεπτομέρειες επί του προγράμματος, των διαδικασιών, των υποψηφιοτήτων και των ομιλιών θα αναρτηθούν  στην ιστοσελίδα του κόμματος.
Υποψηφιότητες για όλα τα υπό εκλογή όργανα του κόμματος, καθώς και επιθυμίες ομιλίας, θα είναι αποδεκτές μέχρι την 12:00 της 29ης Φεβρουαρίου 2012 σύμφωνα με τις οδηγίες της επιτροπής διεξαγωγής του συνεδρίου.
Με συνέπεια στο λόγο μας, όραμα και πίστη στην Πατρίδα, το Σύνταγμα και τις επιδιώξεις του κόμματος, σας περιμένουμε με δυναμισμό και ελπίδα για να διαμορφώσουμε το μέλλον της χώρας μας.

Γεώργιος Γερούλης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

6 σχόλια:

 1. ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ PRESIDENT ΜΕ ΛΙΒΥΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ

  Άγριο ξύλο 3 ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο President. Λίβυοι αντικαθεστωτικοί που συνηθίζουν να προκαλούν και να δημιουργούν προβλήματα σε χώρους φιλοξενίας τους από το ελληνικό κράτος, άρχισαν να σπάζουν και να προκαλούν φθορές γκρεμίζοντας τα πάντα στο πέρασμα τους.
  Ειστε σιγουροι για την επιλογη του συγκεκριμενου ξενοδοχειου για το συνεδριο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΜΕΣΑ δελτιο τυπου για το θαψιμο απο τις εφημεριδες πλην ΕΘΝΟΥΣ του ποσοστου του ΣΕΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ψυχραιμία.Ἀγνωῶ τά συμβάντα μά λογικά,τό ξενοδοχεῖο παραμένει ξενοδοχεῖο καίτό θάψιμο τῶν(ὑποθετικῶν) ποσοστῶν δέν χρειάζεται νά μᾶς ἀγχώνει.Τή δουλειά μας ἐμεῖς-ἱεράν Ἑλλάδα ῤυσόμενοι....
  Καλλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τι ποσοστο εδειξε το Εθνος?
  και γιατι ισχυριζεσαι οτι οι αλλες εφημεριδες το εθαψαν? ποσο ηταν?

  αληθεια, μπορει καποιος απο τον ΣΕΕ να μας πει τι ποσοστο βλεππουν να εχουν απο τις διαφορες δημοσκοπησεις που γινονται?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. και τι ποσοστο εδειχνε η δηομοσκοπηση του Εθνους?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. θα μας πει καποιος τι ποσοστο δειχνουν οι δημοσκοπησεις?........
  καλα τα λεμε εμεις αλλα ποσοι μας ακουνε? ποσοι ακολουθουν? αυτο μετραει....
  μπορει εστω καποιος απο την επιτροπη να μας πει? μπορει η Διοικουσα επιτροπη να αναρτησει κατι στο site?

  ΑπάντησηΔιαγραφή