--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 10 & 11

Δελτίο Τύπου Νο 11 : Η Προδοσία δεν έχει όρια
Δεν επαρκούν τα προτεινόμενα, απάνθρωπα μέτρα που έχει ρίξει στο τραπέζι η τρόικα, προκειμένου το ελληνικό χρέος να μειωθεί στο 120% ως το 2020, ανακοίνωσε ο απίθανος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε βουλευτές του κόμματός του, σύμφωνα το πρακτορείο Reuters. Όπως αναφέρει το πρακτορείο, κατά την σημερινή ενημέρωση των κομμάτων που συμμετέχουν στον γερμανικό κυβερνητικό συνασπισμό, ο Σόιμπλε είπε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται θα μειώσουν το ελληνικό χρέος μόνο στο 136%, συνεπώς θα χρειαστούν επιπλέον μέτρα 20 δισεκατομμυρίων!!! 
Εξάλλου, το νέο μνημόνιο αναφέρει ρητά ότι θα ληφθούν νέα μέτρα, πιθανόν τον Ιούνιο. Την ίδια ώρα οι ανύπαρκτοι πολιτικοί ταγοί της Ελλάδας πανηγυρίζουν ότι έσωσαν τις επικουρικές συντάξεις και τον 13ο και 14ο μισθό, την ώρα που οι εργαζόμενοι χάνουν τρεις μισθούς και το χειρότερο, το ελληνικό χρέος υπάγεται πλέον στο βρετανικό δίκαιο. Η προδοσία δεν έχει φαίνεται πλέον ορια .
Οι Πολιτικοί Αρχηγοί ,ας αναλογιστούν επιτέλους ,τις συνέπειες των όσων πράττουν και να αλλάξουν τακτική , μπροστάρηδες μαζί με τον λαό να ανακτήσουμε πάλι την υπερηφάνεια μας και την Εθνική μας Κυριαρχία , αντί να κάνουν δηλώσεις στα συνεργαζόμενα ΜΜΕ άνευ ουσίας και περιεχόμενου και να παριστάνουν εαυτούς ''μαχητές ''και ''σκληρούς διαπραγματευτές ''περιμένοντας να τους επαινέσουμε κιόλας.
Ποιος τους πιστεύει; Ούτε τα αφεντικά τους.
Ο ΣΕΕ καταγγέλλει αυτό το σκηνικό προδοσίας και εκβίασης .
Θα σταθεί εμπόδιο ,με όσες δυνάμεις διαθέτει ,στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωση του λαού της ,οι δε υπεύθυνοι ,όσο ψηλά και αν ευρίσκονται ,όσο ''μαχητές'' και να καυχώνται ότι είναι θα λογοδοτήσουν .

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου