--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Χαράτσι


        Στον καιρό της τουρκικής κατοχής της πατρίδας μας υπήρχε ένας φόρος, το λεγόμενο χαράτσι, που πλήρωναν οι υπόδουλοι Έλληνες για να μην χάσουν το κεφάλι τους. Γι' αυτό ο φόρος λεγόταν και κεφαλικός. Σήμερα στην Ελλάδα της πολιτικής σαπίλας, της υπουργικής και βουλευτικής κλεψιάς, ο Ελληνικός Λαός καλείται και πάλι να πληρώσει κεφαλικό φόρο, για τη «σωτηρία» της Πατρίδας, όπως του λένε, συγκινημένοι τάχα, κάποιοι. Όπου πατρίδα για αυτούς είναι οι 4-5 μεγαλοκανάλαρχες και εργολάβοι στυλοβάτες της διαφθοράς τους, τα υψηλόμισθα κομματικά τους στελέχη ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και φυσικά οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, με τα 50 ακίνητα έκαστος, τη χλιδή του και τα ταξίδια στο εξωτερικό κάθε
σαββατοκύριακο!
Αυτοί λοιπόν οι «φωστήρες» αποφάσισαν ότι οι Έλληνες πρέπει να ξαναπληρώσουν για το σπίτι που με αίμα και ιδρώτα ο καθένας από αυτούς αγόρασε ή έφτιαξε, για να «έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι», λες και ο Παπαδήμος, ο Βενιζέλος και η παρέα τους, εντός και εκτός των τειχών, ήταν παρόντες στο χτίσιμο και κουβαλούν τούβλα. Απειλούν μάλιστα, αδιάκριτα τους Έλληνες, ακόμα και αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν το νέο χαράτσι, με διακοπή της ηλεκτροδότησης στην οικία τους, εν μέσω ενός άγριου πραγματικά χειμώνα.
Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι μικρή για να περιγράψει αυτή την κατάσταση. Το ότι βέβαια οι «φωστήρες» είναι ανάλγητοι το γνωρίζουμε. Αλλά ότι θα έφταναν στο σημείο να κόβουν το ρεύμα στον χαμηλόμισθο των 400 και 500 ευρώ, που και να θέλει, αντικειμενικά, αδυνατεί να πληρώσει, την ώρα που ο Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και τόσοι άλλοι του είδους, κυκλοφορούν ελεύθεροι, δεν είναι απλά ανήθικο. Είναι απολύτως εξοργιστικό. Είναι ο ορισμός της αδιαντροπιάς, της έλλειψης οποιουδήποτε ανθρώπινου αντανακλαστικού, του απόλυτου εξευτελισμού της ανθρώπινης φύσης. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί που πήραν αυτήν την απόφαση. Είναι άχρηστα σκουπίδια μιας κοινωνίας που τους έχει πλέον καταλάβει και σύντομα θα τους αποβάλει οριστικά από το σώμα της, όπως τους πρέπει.

5 σχόλια:

 1. Μακάρι!!!!! Αμήν και πότε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΠΩς ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.... ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΑΣΕΣΘΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΣΚΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ 11:06.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ευχης εργο! να μπει ο καθε κατεργαρης στο παγκο του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή