--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 3 : ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ


Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η προκλητικότητα της Άγκυρας, αφού πέραν των μαχητικών, πλέον στον «χορό» των παραβιάσεων και των προκλητικών ενεργειών αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας μπαίνουν και τα ελικόπτερα! Συγκεκριμένα, ελικόπτερο τύπου S-70 Sikorsky πραγματοποίησε διέλευση υπεράνω της νήσου Ρω, μια νήσο μεγάλης σημασίας για την
Ελλάδα, αφού παρότι δεν είναι πολύ γνωστή, έχει οικονομική δραστηριότητα, άρα κατοχυρώνει για λογαριασμό της χώρας συγκεκριμένα κυριαρχικά δικαιώματαΗ υπέρπτηση πραγματοποιήθηκε στις 15:24 στα 200 πόδια, ενώ εξήλθε του FIR Αθηνών στις 15:30.
Ζεύγος μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας έσπευσε στην περιοχή προς αποκατάσταση της τάξης. Ακόμα πιο εξοργιστικό είναι το ότι σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το τουρκικό ελικόπτερο έμπαινε και έβγαινε στο ελληνικό FIR επί δύο ώρες πραγματοποιώντας σωρεία παραβιάσεων.
Από την κυβέρνηση  Παπαδήμου, φυσικά, και τους υποστηρικτές της δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Πολλάκις έχουν δώσει εξετάσεις σε πληθώρα ζητημάτων και έχουν αποτύχει παταγωδώς, με τις συνέπειες που όλη η ελληνική κοινωνία βιώνει σήμερα. Και ρωτάμε : Γιατί κύριοι δεν καθορίζεται επιτέλους την ελληνική ΑΟΖ; Γιατί δεν ενημερώνετε τον λαό για τα πολλαπλά οφέλη - και οικονομικά-  μιας τέτοιας κίνησης; Ως πότε θα τρέμετε τους Τούρκους κουμπάρους και συνχορευτές σας;  Είστε επιτέλους αποφασισμένοι να υπερασπίσετε τα εθνικά συμφέροντα; Αν όχι αφήστε τους Έλληνες να αποφασίσουν για τον τόπο μας.

ΕΠΙΣΗΜΟ SITE : http://www.syndesmosee.gr/

 ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου