--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


ΝΕΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ) ΤΟΥ SITE

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

 Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012, και ώρα 11:00 
 ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ 18η 
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012,  στις 19:00, στα  Τρίκαλα  στο Ξενοδοχείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ,  με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ 19η 
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Παρασκευή  13 Ιανουαρίου 2012,  στις 20:00, στην   Καρδίτσα  στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ,  με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.



ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

        Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Σ.Ε.Ε.) έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια των Γραφείων του Κόμματος στην Κατερίνη, επί της οδού Παν.Τσαλδάρη 4, στον 3ο όροφο, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012, και ώρα 11:00. Η παρουσία σας θα μας δώσει δύναμη για να συνεχίσουμε τον δημοκρατικό μας αγώνα κατά του φαύλου πολιτικού μας συστήματος. 

        Το πρόγραμμα της τελετής, συνοπτικά, περιλαμβάνει:
        α. Αγιασμό.
        β. Σύντομο χαιρετισμό από μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου
        γ. Σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας του Σ.Ε.Ε. και από τον πρόεδρο της Π.Ε.Πιερίας του Σ.Ε.Ε.       
        δ. Φιλοφρόνηση προς τους παρευρισκομένους (παράθεση καφέ και αναψυκτικών)

        Την εκδήλωση θα προσκληθούν να καλύψουν τα τοπικά Μ.Μ.Ε., τιμώντας με την παρουσία τους την προσπάθεια του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας να καταγράψει τη δυναμική του στον πολιτικό χάρτη της  Χώρας.






ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25η 

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012, και ώρα 17:30, θα λάβει χώρα η κοπή της πίτας του Συνδέσμου του Ν. Ημαθίας, στο Ξενοδοχείο "ΑΙΓΕΣ" (περιφερειακός Βέροιας) στη Βέροια. Παράλληλα θα παρουσιασθούν οι κύριοι πολιτικοί μας στόχοι και θα ακολουθήσει  ανταλλαγή απόψεων.
Η συμμετοχή σας θα ενδυναμώσει την προσπάθεια μας για την αναγέννηση της Πατρίδος μας.







ΕΚΔΗΛΩΣΗ 22η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012,  στις 12:00, στον  Πύργο   στο ξενοδοχείο Ionian Sea, με σκοπό το συντονισμό των περαιτέρω δράσεων, την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.
Η συμμετοχή σας θα ενδυναμώσει την προσπάθεια για την αναγέννηση της Πατρίδας μας.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ 23η 
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Τετάρτη  18 Ιανουαρίου 2012,  στις 17:30, στα   Γιαννιτσά  στην αίθουσα εκδηλώσεων του καταστήματος ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ τηλ. 23820-22301 στο Ν. ΠΕΛΛΑΣ, με σκοπό το συντονισμό των περαιτέρω δράσεων, την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.
Η συμμετοχή σας θα ενδυναμώσει την προσπάθεια για την αναγέννηση της Πατρίδας μας.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ 24η 
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012,  στις 18:30, στο   Αιγάλεω Αττικής   στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΡΙΤΣΟΣ" στο Παλαιό Δημαρχείο  , με σκοπό το συντονισμό των περαιτέρω δράσεων, την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.
Η συμμετοχή σας θα ενδυναμώσει την προσπάθεια για την αναγέννηση της Πατρίδας μας



ΕΚΔΗΛΩΣΗ 26η 
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012,  στις 18:30, στο  Δημοτικό Θέατρο "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" στη Γλυφάδα Αττικής   οδός Ανατολικής Ρωμυλίας 127, με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.
Η συμμετοχή σας θα ενδυναμώσει την προσπάθεια για την αναγέννηση της Πατρίδας μας.

4 σχόλια:

  1. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΤΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός ὁ Καμμένος μά ...εἶναι καμμένος.Ὠς πατριώτης μπορεῖ νά κάνει τά πάντα πού μπορεῖ γιά τήν πατρίδα,μά ὄχι σέ ἕνα νέο κόμμα νά φέρει τό...μίασμα μιᾶς σάπιας καί ἐπάρατης πολιτικῆς.
    'Φωτιά νά ἀνάψει πρῶτα στό μέγαρο'καθώς λέει ὁ Ὀδυσσέας στήν Εὐρίκλεια ὅταν κραυγές χαρᾶς πάει νά βγάλει ,πάνω ἀ'τά πτώματα τῶν σκοτωμένων μνηστήρων.Φωτιά ΚΑΘΑΡΜΟΥ
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

    Από Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΠΡΩΝ ΓΕΕΘΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΡΑΨΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ Ως ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή