--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ Δρα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΥ


ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ (ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΟΜΜΑ) ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΔΕΚΑ ΓΙΑΤΙ  ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

1)ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ-ΧΩΡΟΥΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΑΠΟΥΣΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΚΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…


2)ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΕΧΕΙΑΣ-ΠΤΩΣΗΣ-ΠΑΡΑΚΜΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ-ΝΟΣΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΛΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗΣ ΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ…ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝ ΑΠΡΑΞΙΑ Ή ΜΕ  ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.

3)ΓΙΑΤΙ-ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΜΗΣ  ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ-ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ-ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ.

4)ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ  ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

5)ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ-ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ -ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΩΝ  , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

6)ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΑΧΘΟΦΟΡΟΙ  ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΨΙΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΟΓΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

7)ΓΙΑΤΙ –ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΤΜΟΝΤ ΜΠΟΥΡΚ- «ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ , ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ». ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΓΟΣ.

8)ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ «ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΣΑΝ  ΤΟΥ 1909», ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΜΑΧΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ  ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

9)ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΝ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΑΝ. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ-ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ.

10)ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ(ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ/ΤΑΞΗΣ 49Α ΤΗΣ ΣΣΕ), ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΙΚΕΙΟ ΧΩΡΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ-ΔΙΑΛΕΚΤΗ-ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΟ. ΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.

20 ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ/ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΟΜΜΑ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 18-9-2011.

ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ .Ε .ΔΡΟΥΓΟΣ
ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

1)ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ(ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ), ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ-ΥΠΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΕ ΗΘΙΚΟ-ΜΕΣΑ-ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ. ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

2)ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ FYROM ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

3)ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΛΙΣΕ ΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ. Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

4)ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η ΧΑΓΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΔΙΜΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ Η ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ. ΟΣΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ.

5) Η ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ.

6) ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.

7)ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «ΖΗΤΗΜΑ» ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

8)ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ  ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ(ΠΛΗΝ ΣΚΟΠΙΩΝ), ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ.

9)ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ . Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

10)ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ  ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

11)ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ/ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

12)ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ/ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ . ΠΧ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ/ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΛΠ.

13)Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.

14)ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

15)ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ…

16)ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

17)ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

18)ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ. Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

19)ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ/ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ/ΚΑ.

20)Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ  ΧΑΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΒΑΣΕΙ  ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ-ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

25 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΕ ΔΡΟΥΓΟ. ΑΝ ΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να βρεθουν και αλλοι σαν τον Δρουγο.Χρειαζομαστε πολιτες που εχουν προσοντα και αγαπανε τον Στρατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι καλή επιτυχία είμαι σίγουρος ότι θα είναι μεγάλη και δεδομένη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΟ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑ Κ ΔΡΟΥΓΟ:

    5) Η ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ.
    13)Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και επομένως ανηκει και στην τρόικα το μνημόνιο το ΔΝΤ το Σόιμπλε την Ντόιτσε μπανκ κλπ κλπ.
    Μπραβο παιδια τρίξτε τους τα δόντια από τώρα που είνε αρχή να μη σας πάρουν τον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΦΧΑΝΙΣΤΑΝ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ... ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ. Δρούγο,
    Στα «Γιατί» δεν είπατε «ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜΟΥ». Εάν μου απαντήσετε «τεκμαίρεται», θα σας πω ότι η γυναίκα σας ήθελε να το ακούσει και όχι να το τεκμαίρει.

    Είπατε «…¨ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ»
    Ερώτηση: Τι πήρε η Ελλάς συμμετέχουσα σε τέτοιες αποστολές οι οποίες ασφαλώς εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν άλλων συμφέροντα; Εγώ γνωρίζω τίποτα. Κάνω λάθος; Εάν δεν κάνω λάθος τότε κακώς συμμετέχουμε, διότι και κάνουμε την δουλειά τους και μας λένε και
    μα...κες. Αυτό δεν είναι εξωτερική πολιτική, κάπως αλλιώς λέγεται.

    Είπατε: «….ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ(ΠΛΗΝ ΣΚΟΠΙΩΝ), ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ»
    Ερώτηση: Δηλαδή να μπει η Τουρκία στην Ε.Ε. για να κατακλύσουν οι τούρκοι όλα τα νησιά του Αιγαίου μας, και όχι μόνον, για να τα πάρουν από την πίσω πόρτα. Έτσι ε:
    Αυτό δεν είναι εξωτερική πολιτική, κάπως αλλιώς λέγεται.

    Είπατε: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ»
    Ερώτηση: Με τι ανταλλάγματα;

    Είπατε: «.Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΧΑΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ-ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ».
    Ερώτηση: Είναι αυτή πολιτική:Πρώτα να λαμβάνουν χώρα οι εξελίξεις και μετά να παίρνουμε μέτρα; Αυτό δεν είναι εξωτερική πολιτική, κάπως αλλιώς λέγεται.

    Σταματάω εδώ. Ευχαριστώ δια την φιλοξενία σας.
    T.T.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ:ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ.
    ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΣΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗ
    ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κόμματα με αυτές τις ιδέες έχουμε.Τί κάνουμε μία απο τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι δυνατόν, ο κατά τα άλλα συμπαθής κ. Αθ. Δρούγος, να προβάλει τις απόψεις του ως το πολιτικό μανιφέστο, του υπό ίδρυση κόμματος. Πέραν από τις φιλίες, η κίνηση είναι καταδικασμένενη να αποτύχει, αν βασισθεί σε τέτοιου είδους απόψεις. Ναι, όλοι οι καλοί έλληνες χωρούν, όχι όμως να καπελωθούν οι γνήσιες και αγνές φωνές από εκφραστές του καθεστηκυίου κατεστημένου. Δεν λέω ότι θα πρέπει να απορριφθούν οι απόψεις λόγω του προσώπου, αλλά να δυϊλισθούν και να κρατηθούν αυτές που ταιριάζουν με τις αρχές της πρωτοβουλίας και εν γένει όλων ημών που πιστεύουν σε διηνεκείς αρχές και αξίες της φυλής μας. Προσοχή λοιπόν στα βήματα που γίνονται. "Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δε αλήθεια (η Πατρίδα θα προτιμούσα)".
    Τέλος, θα πρέπει κάποιος από την Διοικούσα Επιτροπή να πει δύο λόγια για τις ανησυχίες των υπολοίπων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όπως εξήγησε ο κ Δρούγος, όσα είπε αφορούν τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ του θέσεις, άρα δεν είναι κατ'ανάγκη και θέσεις της κίνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι, φίλε ανώνυμε, αλλά εμείς πρέπει να ξέρουμε, εάν είναι ή όχι θέσεις του κόμματος οι θέσεις Δρούγου. Συμφωνείς:
    Τ.Τ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια για την κίνηση κε καθηγητά, έχετε την υποστήριξή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. T.T.T. λίγη υπομονή μέχρι την εξαγγελία των πολιτικών θέσεων. Εκεί θα λυθούν όλες οι απορίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντιστρατηγος εα Β.Γ21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 7:41 μ.μ.

    "Η κίνηση των αξιωματικών εα δείχνει λεβεντιά, και η παρουσία του ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΟΥΓΟΥ ήδη έχει ενισχύσει κατά πολύ την κίνηση, από ότι μαθαίνω. ΕΊΜΑΙ απόστρατος και ήρθα να δω τον γιο μου που σπουδάζει στην ΑΥΣΤΡΙΑ.Ενημερώνομαι συνέχεια. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ δεν έχει ανάγκη να δείξει την αγάπη του προς την πατρίδα, αφού επειδή γνώριζα για 10 χρόνια τον μακαρίτη τον πατέρα του, που είχε πολεμήσει το 1949 σε ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ και τιμήθηκε με Χρυσά Αριστεία Ανδρείας -Πολεμικούς Σταυρούς και προτάσεις επ Ανδραγαθεία που απειροελάχιστοι έχουν''. Ο Θάνάσης Δρούγος επειδή τον φιλοξένησα ως διοικητής μεραρχίας(ομιλητής)και μετά σε Σώμα Στρατού δεν απαντά ποτέ και ειδικά σε ανώνυμους. Έχω να τον δω δυο χρόνια.Θα επιδιώξω να τον δω μόλις επιστρέψω από Βιέννη την άλλη εβδομάδα.Πάντα θεωρεί ότι η κριτική τον ενισχύει συνολικά. Τολμά και κάνει προτάσεις , ενίοτε προκλητικές, ενώ όλοι οι άλλοι λόγια...και κακίες. Άλλοι να βγούνε από την ανωνυμία τους και να κάνουν προτάσεις και υγιείς τοποθετήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντιστράτηγε κ ΒΓ αντιπαρέρχομαι την παραδοξότητα του ότι καταδικάζεις ανώνυμα την ανωνυμία και σου υπενθυμίζω οτι το εκολλαπτόμενο κόμμα δεν απευθύνεται επώνυμα στους πολίτες και το σαιτ επίσης δεν απαιτεί στοιχεία ταυτότητας για να δημοσιοποιήσει τις απαντήσεις.
    Επομένως μην ασχολείσαι με το ποιος το γράφει (πως θα το διαπιστώσεις άλλωστε) αλλά τι γράφει.
    Ο κ. Δρούγος και όποιος αλλος εκτίθεται πολιτικά και ζητά ψήφο, πρέπει να υποστεί τη βασανο της κριτικής.
    Επειδή όμως ο καθένας δείχνει την αγάπη του προς την πατρίδα με ... δικό του τρόπο καλό είναι να εχουμε και το νου μας σε όποιον επιδιώκει εντολή.
    Ο πατριωτισμός δεν είναι πάντα κληρονομικό χαρακτηριστικό.

    Για Γράμμο Βίτσι κλπ άστα καλύτερα ουτε ο Κολοτούμπας δεν τα αναφέρει πια.
    Αν αρχισετε αυτά τα μνημόσυνα στο τέλος το0 πολύ πολύ να νεκραναστήσετε μια γελοία καρικατούρα της αλήστου μνήμης εθνικής παραταξης.
    Σήμερα αλλα περιμένει ο λαός απο εσας, όχι μνημόσυνα και λεονταρισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στρατηγέ, δεν μας τα λες καλά. Εσύ γιατί δεν βγαίνεις από την ανωνυμία σου; Και εγώ ήξερα τον Φράγκο Φραγκούλη (Α/ΓΕΣ), όμως η κόρη του Ευτυχία ξέρεις με τι ασχολείται; Δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=FkpG2i4dkRY
    Το τι είναι ο πατέρας είναι άσχετο με το τι πρεσβεύει ο κανακάρης του. Και για τον κ. Αθ. Δρούγο γνωρίζω προς τα που κλείνει. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι θέσεις του, ειδάλως θα επέλεγα άλλο κόμμα (π.χ. ΝΔ, ΔΗΣΥ) που ταυτίζονται με αυτές τις θέσεις, για να εκπροσωπηθώ και δεν θα κοιτούσα την παρούσα κίνηση.
    Και δυο πράγματα τελευταία. Ως απόστρατος είτε στρατηγός είτε στρατιώτης στην ίδια σειρά θα καθίσεις. Το λέω αυτό για να τονίσω ότι ο βαθμός δεν δίνει την βαρύτητα στα λόγια κάποιου, αλλά το πρόσωπο. Όλοι έχουμε ίσες δυνατότητες ομιλίας αλλά και κριτικής. Επιπλέον θα έλεγα ότι εσύ μάλλον καλά βολεύτηκες τόσα χρόνια με το σύστημα, που σε ανέδειξε στα υψηλότερα αξιώματα. Τόσα χρόνια δεν άκουσα όμως καμμία πρωτοβουλία για πολιτική διέξοδο από κάποιον Αντιστράτηγο με αρχικά Β.Γ., ούτε είδα κάποια κίνηση αντίδρασης (π.χ. παραίτηση για λόγους ευθιξίας) στη σάπια κομματική ολιγαρχία. Μετά Χριστόν, πας προφήτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. (Παρόραμα) Στην προηγούμενη ανάρτησή μου η σωστή διεύθυνση στο Youtube είναι: http://www.youtube.com/watch?v=5Tfhpxa20ek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Στρατηγός Β.Γ και η ΑΥΣΤΡΙΑ φανερώνει το ποιός είναι. Το διαμέρισμα στο Παγκράτι φανερώνει τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ-ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2011
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/2011.html

    Β΄ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ [COSMIC ETNA]
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/cosmic-etna.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν μπορει να υπαρξει πραγματικη συστρατευση, σε ενα ενιαιο πλαισιο, με παλαιομοδιτικους εξωραισμους, που εχουν σαν σημειο αναφορας ΕΕ και ΝΑΤΟ.Για να υπαρξει πραγματικη προοδος, σε ολους τους τομεις της κοινωνιας, θα πρεπει να υπαρχει σαν οδηγος, το οραμα της πραγματικης εθνικης ανεξαρτησιας.Αυτο θα συσπειρωσει ολους τους Ελληνες, για να βαλουν πλατη στο καινουργιο, να βοηθησουν πραγματικα.Επιτελους, ας αφησουμε στην ακρη τον ραγιαδισμο, που διεκρινε απο τον καιρο της ανεξαρτησιας μεχρι σημερα, την εξωτερικη μας πολιτικη.Οταν τελειωσουμε με τους ξενους και ντοπιους κοτζαμπασηδες, τοτε η πατριδα θα αναστηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή