--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


    Με τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση καταρρέει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας της. Δεν πρόκειται μόνο περί των πρωτοφανών, αντιλαϊκών , αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων από μια αυτονομαζόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση, αλλά περί αποκαλύψεως του συστηματικού ψεύδους και της εξαπάτησης με τα οποία καθησυχάζει το Λαό μέχρι να καταφέρει τα κτυπήματά της.
     Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες ο Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών δεν διαβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα θιγούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Είναι ολοφάνερο ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι πλήρως αναξιόπιστοι. Οι προεκλογικές τους υποσχέσεις απέχουν πολύ πέραν των συνήθων ψευδών που είχε συνηθίσει να ανέχεται ο Λαός από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Με την καταστρεπτική πολιτική τους δεν σώζουν τη Χώρα από τη χρεοκοπία αλλά οδηγούν το Λαό στην εξαθλίωση.
     Η Κυβέρνηση απέτυχε να κυβερνήσει τον τόπο προστατεύοντας τα συμφέροντα του Λαού. Οφείλει αμέσως να παραιτηθεί και η Χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές χωρίς τη συμμετοχή των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων τα οποία άμεσα πρέπει να διαλυθούν. Ο πολιτικός τους βίος τερματίσθηκε, Αν δεν το πράξουν μόνοι τους θα το πράξει βίαια ο Λαός. Και δεν πρόκειται μόνο περί του κυβερνώντος κόμματος αλλά όλων των κομμάτων. Αν έχουν την παραμικρή αίσθηση ευθύνης πρέπει σήμερα να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα. Αλλά δεν πρόκειται γιατί είναι συνένοχοι στα εγκλήματα κατά του Λαού. Δεν τους απαλλάσσει σε τίποτα από τις ευθύνες τους επειδή δεν ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη. Έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες γιατί υπηρετούν το ίδιο ανθελληνικό και αντιλαϊκό σύστημα εξουσίας.
     Η Χώρα βαίνει προς το χάος και τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι βέβαιο πως οι βουλευτές και τα κόμματα θα εξαφανισθούν όταν θα έρθει το τέλος αφού έχουν εξασφαλίσει  τις καταθέσεις τους για τους ιδίους και τις οικογένειες τους. Αλλά ο Λαός θα τους αναζητήσει και από την οργή του δεν θα γλυτώσει κανείς. Τώρα είναι η ευκαιρία, όσοι βρίσκονται στο Κοινοβούλιο και αισθάνονται Έλληνες, να παραιτηθούν άμεσα και να ωθήσουν την ανθελληνική Κυβέρνηση στην πτώση. Άλλως είναι συνένοχοί τους.
    Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους μας, τους επισκέπτες της σελίδας μας να κινητοποιηθούν δυναμικά στους χώρους τους και να αξιώσουν την παραίτηση της Κυβέρνησης και διάλυση όλων των κομμάτων της Βουλής. Άμεση προκήρυξη εκλογών και ανάδειξη συντακτικής Βουλής για να τεθεί τέλος στην  άθλια μεταπολίτευση με την ψήφιση νέου Συντάγματος. Έλεγχος των υπευθύνων, καταδίκη και δήμευση των περιουσιών τους. Επιτέλους να σταματήσει η διαφθορά και να ανασχεθεί   η κατρακύλα του Έθνους.

55 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ'αρχήν ΣΥΜΦΩΝΏ απόλυτα, αλλά πρώτα πρέπει σ'αυτά τα μέτρα να πιστέψει και ενεργήσει  ο (αφελής) λαός μας, με δημοκρατικό τρόπο. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΔΟΥ ΟΙ ''ΕΚΛΕΚΤΟΙ'': (1.) Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! (2.) Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. (3.) Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. (4.) Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. (5.) Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!! (6.) Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. (7.) Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. (8.) Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. (9.) Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. (10.) Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο). (11.) Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. (12.) Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. (.13.) Τηλεφωνική ατέλεια. (14.) Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. (15.) Δωρεάν διόδια. (16.) Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιοι!!!Ολοι μαζι για να φυγουν οι ανικανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλλ.ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στοιχεία ΣΟΚ από τις μειώσεις συντάξεων των στρατιωτικών!

    Με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης η κυβέρνηση επέλεξε να συρρικνώσει τις συντάξεις των συνταξιούχων στρατιωτικών και να οδηγήσει, ιδιαίτερα τους νεότερους ηλικιακά, σε αδυναμία κάλυψης των αυξημένων οικογενειακών αναγκών διαβίωσης των, εξωθώντας τους τελικά σε πλήρη απαξίωση και στα όρια της εξαθλίωσης. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω σαλαμοποιήσεις:
    1. Με το Ν. 3842/2010 θεσπίσθηκαν οι νέες φορολογικές κλίμακες με την αύξηση των οποίων, μέσω της παρακράτησης επιπλέον Φόρου Εισοδήματος μείωσε τα μεσαία εισοδήματα των συνταξιούχων.
    2. Με τους Ν.3845 και 3847/2010 τα Δώρα Χριστουγέννων – Πάσχα και Επίδομα αδείας καταργήθηκαν ή και μειώθηκαν σημαντικά αντίστοιχα, καθόσον για συνταξιούχους ηλικίας κάτω των 60 ετών και μεικτής σύνταξης άνω των 2.500 € θεσπίσθηκε η κατάργησή τους, ενώ για συνταξιούχους άνω των 60 ετών και κάτω του υπόψη χρηματικού ορίου συρρικνώθηκαν σε 400, και 200 € αντίστοιχα.
    3. Με τους Ν. 3863 και 3865/2010 θεσπίσθηκε η Εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων για μεικτές συντάξεις άνω των 1.700 €, σε ποσοστά από 3 έως 10% κλιμακωτά.
    4. Με τον Ν. 3865/2010 τιμωρήθηκαν οι συνταξιούχοι που συνέχιζαν να εργάζονται για να καλύψουν τις οικογενειακές τους ανάγκες, με αναστολή ή μείωση της σύνταξής τους, δηλαδή επί της ουσίας τους στερήθηκε το βασικό συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας.
    5. Με τον Ν. 3986/2011 θεσπίσθηκε η μείωση του αφορολογήτου ορίου των 12.000 € σε 8.000 € και προστέθηκε νέο φορολογικό κλιμάκιο των 4.000 € με ποσοστό φόρου 10%.
    6. Με τον Ν. 3986/2011...
    θεσπίσθηκε η ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας και για εισοδήματα άνω των 12.000 € σε ποσοστό κλιμακωτά από 1 έως 4 %.
    7. Με τον Ν. 3896/2011 συνεχίσθηκε η μείωση που άρχισε με τους Ν. 3863 και 3865/2010, με την θέσπιση αύξησης των ποσοστών της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων από 3 έως 10% σε 6 έως 14% αναλογικά για συντάξεις άνω των 1.700 €.

    Συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...Συνέχεια

    8. Με τον Ν. 3986/2011 τιμωρήθηκαν οι στρατιωτικοί κάτω των 60 ετών που άσκησαν το νόμιμο δικαίωμα της αποστρατείας τους, με τη θέσπιση επιπλέον μηνιαίας εισφοράς για μεικτές συντάξεις άνω των 1.700 € σε ποσοστά από 6 έως 10% αναλογικά.
    9. Με απόφαση του ΔΣ του ΜΤΣ (Μετοχικού Ταμείου Στρατού) και «έγκριση» του Υπουργού Εθνικής Άμυνας μειώθηκε από 1-1-2011 το χορηγούμενο από το ΜΤΣ μέρισμα, σε ποσοστό 25% συρρικνώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τα ήδη σημαντικά περικομμένα εισοδήματα των συνταξιούχων στρατιωτικών. Μικρότερες περικοπές πραγματοποιήθηκαν και στα μερίσματα των ταμείων της Π.Α και του Π.Ν
    10. Με τον Ν. 3986/2011 θεσπίσθηκε ειδική εισφορά συνταξιούχων επικουρικής ασφάλισης για επικουρικές συντάξεις από 300 € και άνω σε ποσοστό από 3 έως 10% (αφορά συνταξιούχους πολιτικού προσωπικού του Υ.ΕΘ.Α).
    11. Αναμένεται επιπλέον η αναδρομική απί 1-1-2011 μηνιαία μείωση του επιδόματος του ΕΚΟΕΜΣ κατά 25%.
    12. Κατατέθηκε για ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο που καθιερώνει σε μόνιμη βάση το ειδικό τέλος ακινήτων που θα εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
    13. Ανακοινώθηκαν (21-09-2011) επιπρόσθετα μέτρα που αφορούν την μείωση του αφορολόγητου στα 5000Ε, την περικοπή των συντάξεων σε ποσοστό 20% στο τμήμα άνω των 1200Ε για όσους έχουν ηλικία άνω των 55 ετών και την περικοπή των συντάξεων σε ποσοστό 40% στο τμήμα άνω των 1000Ε για όσους έχουν ηλικία κάτω των 55 ετών.
    14. Έπεται συνέχεια….
    Αν αθροιστούν οι παραπάνω επιβαρύνσεις προκύπτει ότι η μείωση των εισοδημάτων ενός συνταξιούχου στρατιωτικού ηλικίας κάτω των 55 ετών με μια ιδιόκτητη κατοικία αγγίζει το 50% σε σχέση με τα προ του μνημονίου δεδομένα του έτους 2009. Αυτό απλά σημαίνει εξαθλίωση και εξόντωση των ανθρώπων αυτών και των οικογενειών τους. Είναι το ευχαριστώ της πολιτείας σε ανθρώπους που φύλαξαν Θερμοπύλες στις τέσσερεις γωνιές της πατρίδας μας μέρα νύχτα αγόγγυστα επί τουλάχιστον 25 χρόνια.
    Αιδώς Αργείοι……
    (onalert.gr)

    Οnline-press: Το κόμπλεξ και το μένος των πολιτικών (ιδιαίτερα των σοσια-ληστών) έναντι των στρατιωτικών και των αστυνομικών είναι δεδομένο και κρατάει πολλά χρόνια! Έτσι βρίσκουν εύκολο στόχο τους συνταξιούχους! Οι εν ενεργεία την γλυτώνουν ελέω αστυνομίας μιας και οι κυβερνώντες πραιτωριανοί γνωρίζουν ότι πρέπει να μην είναι δυσαρεστημένοι αυτοί που τους φυλάνε από την οργή του κόσμου.... Δυστυχώς τόσο η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και αυτή των Σωμάτων Ασφαλείας είναι πολύ λίγη για να αντιδράσει! Εδώ και πολλά χρόνια που ο κομματισμός επικράτησε στις κρίσεις στους ανώτατους βαθμούς των ενστόλων (να ναι καλά ο Ανδρέας) το δόγμα για τους περισσότερους ανώτατους αξιωματικούς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ήταν και παραμένει ένα: "Εις οιωνός άριστος.. αμύνεσθαι περί πάρτης σας μέσω πολιτικών γραφείων"

    Πηγή: http://online-pressblog.blogspot.com/2011/09/blog-post_4341.html#more

    Εμπρός συνάδελφοι να διώξουμε όλους αυτούς τους ανίκανους, τους παλιάνθρωπους, τους μισέλληνες, τους απάνθρωπους, που υποτίθεται ότι κυβερνούν με λαϊκή εντολή να ξεβρωμίσουμε την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωνσταντίνε,
    αν το κίνητρο της κίνησης των αποστράτων είναι οι μειώσεις στα εισοδήματα τους, τότε καλύτερα να μην γίνει. Ή Αλλιώς ας γίνει και ένα κόμμα για κάθε έναν από τους σκουπιδιάρηδες, τους οικοδόμους, τους σερβιτόρους και άλλους....
    Δυστυχώς διακατέχεσαι από φιλοτομαριστική νοοτροπία, και δεν "καίγεσαι" για τις άλλες επαγγελματικές ομάδες. Το θέμα δεν είναι το πόσα χρήματα παίρνουν η δεν παίρνουν κάποιοι,ή αν κάποιοι αξίζουν ή δεν αξίζουν αυτά που παίρνουν , αλλά πως θα φτιαχτεί ξανά ένα κράτος που θα έχει λεφτά για όλους ώστε να ζουν ικανοποιητικά όλοι και όχι ο ένας εις βάρος του άλλου. Αυτή τη δύσκολη στιγμή που κάποιοι συνάνθρωποι μας πεθαίνουν ψάχνοντας στα σκουπίδια για κάτι να φάνε, δεν πρέπει εσεις οι απόστρατοι να προβάλλετε τις μειώσεις ως αιτία για να αντιδράσετε, ουτε θα έπρεπε να περιμένατε να συμβεί αυτό για να αντιδράσετε. Οφείλατε να υπερασπιστείτε το δημόσιο συμφέρον και την ακεραιότητα της πατρίδας ακόμα και στη περίπτωση που τα ειδοδήματα σας έμεναν ανεπηρέαστα. Αλλά Αργίσατε ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοι συναναγνωστες

    Η μόνιμη τακτική των πολιτικών, ανεξαρτήτου κομματος και χρώματος, να διεξάγουν έναν ανηλεή πόλεμο απαξίωσης της ιερής πατρίδος μας, της σημαίας μας, αλλά και όλων ημών και υμών, τους ένστολους εν/εν αλλα και ε.α., τους αξξιωματικούς του Ελληνικού στρατεύματος και Σωμάτων ασφαλείας, έχει γίνει καραμέλλα που όμως πλέοςν είναι άγευστη, ανούσια και άκρως επικίνδυνη για τον τόπο και τους συνέλληνες.
    Εντέχνως, διαστρεβλώνουν, υπέρ τους, την μεγάλη διαφορά που υφίσταται ανάμεσα σε έναν αξιωματικό-υπαξιωματικό (αξιωματικός=αυτός που φέρει αξίωμα το οποίο το κέρδισε με το σπαθί του, το επιδεικνύει δε με την στολή και τα ιερά εθνικά ύμβολα που φέρει αυτή, χάνει δε το αξίωμα μόνο οταν πεθάνει) και έναν τιτλούχο ευγενείας (πρωθυπουργός, βουλευτής, υπουργός και λοιποί τίτλοι ευγενείας = όστις εκέρδισε τον τίτλο με την δύναμη της ψήφου μου/μας ή έρποντας, γλείφοντας και με τα κέρατά του).
    Με τη οήθεια του Θεού και της Παναγίας, επικροτώ την προσπάθεια αυτή των συναδέλφων συνελλήνων, τάσομαι άοκνος βοηθός αυτής και ευελπιστώ σύντομα να αλλάξει άρδην το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας μου/μας και των συνελλήνων

    Σμχος ε.α.
    Λεωνίδας Καίσαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε των 10:38 η πρωτοβουλία μας ξεκίνησε την 15η Αυγούστου. Εχει συγκεκριμένους σκοπούς τους οποίους μπορείς να αναγνώσεις ή να ακούσεις "ξεφυλλίζοντας" το blog. Αλλοίμονο αν ξεκινούσε η προσπάθεια μας με σκοπό τη διατήρηση του ύψους των εισοδημάτων μας. Εμείς τα διαθέτουμε όλα και για όσο καιρό χρειασθεί, εφόσον μας πείσουν οτι θα πιάσουν τόπο για τη σωτηρία της Πατρίδας. Εσύ έχεις πεισθεί οτι παλεύουν για αυτό οι κυβερνώντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Ανώνυμε 241038 ΣΕΠ 11,
    Θα ήθελα να σου διευκρινήσω τα εξής:
    1. Αναδημοσίευσα άρθρο από σχετικό μπλογκ, για να δώσω έμφαση στην αναλγησία/απατεωνιά των κυβερνώντων και στο δίκαιο του αγώνα που επιχειρείται από την πρωτοβουλία. Οι μειώσεις των συντάξεων/μισθών είναι ένα, αλλά όχι το μοναδικό, ούτε το βασικώτερο επιχείρημα. Πουθενά δεν το υπονόησα αυτό και νομίζω ότι βιάστηκες να με κρίνεις ως φιλοτομαριστή.
    2. Προσωπικά έπαψα να ψηφίζω τα 2 κόμματα εξουσίας από το 1996. Και το κριτήριο μου δεν ήταν οικονομικό, όπως μπορείς να αναλογιστείς, γιατί και οικονομικά ως εν/εν Αξκός είχα οφέλη από τις κυβερνήσεις Σημίτη/Καραμανλή. Αν τότε ή το 2000 ή το 2004 ή το 2007 ή το 2009 έλεγε κάποιος να γίνει νέο Γουδί θα τον λέγανε το λιγότερο χουντικό/πραξικοπηματία. Πως λοιπόν ένας με το μόνο όπλο που διαθέτει την ψήφο, σε μία ανύποπτη περίοδο (Μεγάλα έργα, Ολυμπιακοί Αγώνες, Ευρώ, κλπ), αποφασίζει και ψηφίζει ενάντια σε αυτόν που τον μισθοδοτεί, να διακατέχεται από φιλοτομαριστικές απόψεις;
    3. Εσύ που έσπευσες να με κρίνεις εμένα και κάθε άλλο στην παρούσα πρωτοβουλία, μήπως ανήκεις στο 80% που ψήφισαν και ανέδειξαν όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις; Μήπως είσαι εσύ που δημιούργησες το πρόβλημα (με την ψήφο σου) και τώρα ζητάς από άλλους να σου το λύσουν; Αλήθεια ενδιαφέρεσαι για την ονομασία των Σκοπίων, ή την κατευναστική πολιτική-Ίμια-ζειμπέκικα-κουμπαριές με την γείτονα; Ενδιαφέρεσαι για την αμυντική θωράκιση της χώρας; Ενδιαφέρεσαι για τους λαθραίους που γεμίσαμε; Εγώ τουλάχιστον έκανα και μια ομιλία σε στρατιωτικό περιβάλλον, όταν η λαθρολαγνεία ήταν στην κορυφή της (βλ. εργατικά χέρια). Μήπως είσαι εσύ που παρακολουθείς τις τουρκικες σειρές μετά από τα "σοβαρά" δελτία ειδήσεων των χορηγών της κατοχικής κυβέρνησης; Λοιπόν σταμάτα να υποδύεσαι τον αναμάρτητο και να με/μας κατηγορείς για φιλοτομαρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηρεμα παιδιά.Ολους μας ενώνει ο κοινός σκοπός.
    Ζήτω η πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ:ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!! ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ Ε ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι blog στο οποίο το σύνολο των επισκεπτών κρατά την ανωνυμία του. Γιατί ; Φοβάστε κάτι ; Το μόνο που καταφέρνετε είναι να αναγκάζετε και εμάς - πιθανότατα μεταδίδοντάς μας τη δειλία σας - να κάνουμε το ίδιο.

    Επιτρέψτε μου να ρωτήσω το συντάκτη της ανακοίνωσης κάποια πρακτικά πράγματα :
    - Γιατί τα μέτρα - που ούτε εμένα με βρίσκουν σύμφωνο αλλά για συγκεκριμένους λόγους - χαρακτηρίζονται ως ανθελληνικά ;

    - Τι σημαίνει η φράση "Αν δεν το πράξουν μόνοι τους θα το πράξει βίαια ο Λαός" ; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ερμηνεύεται η βία ; Και το ΚΚΕ για βίαιη ανατροπή μιλάει. Αυτό εννοείτε και σεις ;

    - Πως οι φίλοι και τα μέλη σας θα κινηθούν "δυναμικά" ; Μήπως χρησιμοποιώντας τανκς ;

    Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κινείται βίαια ο λαός και όλοι οι φίλοι και τα μέλη της κίνησής σας παίρνουν "δυναμικά" την κατάσταση στα χέρια τους. Πόσος χρόνος χρειάζεται για όλα αυτά; Εν τω μεταξύ ποιος θα αναλάβει τα της χρεοκοπίας και πως θα πληρώνονται εν τω μεταξύ οι συντάξεις των υπερήφανων γηρατειών ;
    Απλές ερωτήσεις που χρειάζονται όμως σύνθετες απαντήσεις. θα χαρώ ιδιαίτερα αν κάποιος από τους υπεύθυνους μου απαντήσει. Θα ήταν μάλιστα ευχής έργο να υπάρξουν ηθικές και τίμιες απαντήσεις και σε μια σειρά ερωτημάτων που θα θέσω αμέσως μετα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κε μιλάτε για ανωνυμία και είστε ανώνυμος , μιλατε για τα μέτρα και ούτε εσας σας βρίσκουν σύμφωνο, Αν έχετε μείνει στα τανκς ζήστε με αυτό δεν μπορεί να γίνει τίποτα, αν από την ανακοίνωση καταλάβατε όλα τα παραπάνω τότε πρέπει με συγχωρείτε που θα το γραψω απλά ή δεν την διαβάσατε η είστε κακοπροαίρετος. Ευχαριστώ Γιάννης ΠαΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ Η ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΑς ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΛ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΠΟΥ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 67.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ημουν εκ των προτέρων σίγουρος για το ύφος που θα χρησιμοποιύσαν κάποιοι προκειμένου να με σχολιάσουν και γιαυτό δεν δίνω σημασία. Επειδή όμως απαντήσεις στα ερωτήματά μου δεν έχω πάρει ακόμη, περιμένω...

    Και αγαπητέ κύριε Γιάννη Παπ., πιστέψτε με, αν δεν είχα διαβάσει την ανακοίνωση, σίγουρα δεν θα μπορούσα να υποβάλω τις ερωτήσεις μου. Δεν είμαι ούτε κακοπροαίρετος αλλά ούτε και αφελής. Απαντήσεις ευθείες ζητώ. Αν μπορείτε να τις δώσετε τις περιμένω. Αν όχι, αφήστε κάποιον υπεύθυνο να μου απαντήσει, και μην κατεβάζετε την συζήτησή μας τόσο χαμηλά σχολιάζοντας τι κατάλαβα και τι όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλλ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ -ΕΜΕΙΣ ΔΗΛ-ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΑΓΟ.ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΙΣΩΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 'ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ' ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ!ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ;-ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΕΟ,ΛΑΟ,ΑΝΘΡΩΠΟ;ΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΗ ΦΩΤΗΣΗ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προφανώς έχει γίνει κάποια παρανόηση. Το blog δεν υπάρχει για να γίνεται συζήτηση, αλλά για να παρουσιάζονται τα νέα του υπό ίδρυση κόμματος. Όποιος έχει απορίες όπως ο παραπάνω κύριος, καλό είναι να επικοινωνήσει με την ΔΕ στο e-mail που φαίνεται πάνω αριστερά, για να λάβει εμπεριστατωμένες και υπεύθυνες απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΩΤΟΝ: ΓΡΑΦΟΥΜΕ "ΑΝΩΝΥΜΑ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΘΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.
    ΤΡΙΤΟΝ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ?? ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΕΣΥ ΔΗΛ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ?? ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?? Η ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ??
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΟΣΜΙΑ "ΑΣΤΕΙΟ" ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΟ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΡΑΚΩΜΕΝΗ ΕΛΕΕΕΟΟΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.[ΖΗΚΟΥΡΙΔΗΣ ΓΡ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κυρίες και Κύριοι σχολιογράφοι, αφήστε τα τανκς και τις αναδρομές και κοιτάξτε τί συμβαίνει σήμερα στη δόλια πατρίδα. Στην κατάσταση που βρίσκεται την έφεραν οι εσκεμμένα προδοτικές ενέργειες πολιτικών και πεμπτοφαλαγγιτών συνεργατών ή συνοδοιπόρων τους. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Πρέπει οι πολιτικοί της λεγόμενης γενιάς του πολυτεχνείου και οι εξ αυτών γαλουχηθέντες νεώτεροι να αποχωρήσουν από την πολιτική σκηνή. Αυτό δεν γίνεται με ευχολόγια ούτε με ανούσιες συζητήσεις στα κοσμικά σαλόνια. Απαιτείται ενεργή και δυναμική παρουσία όλων των πολιτών ώστε να γίνει απαιτητή η παραίτηση της πιο εγκληματικής κυβέρνησης που εμφανίστηκε παγκοσμίως. Αν δεν κινηθούμε έγκαιρα το αυριο μας θα είναι μαύρο. Ήδη οι αιμορουφύχτρες, πρωτοστατούντος του κακόψυχου ΥΠΟΙΚ, ετοιμάζονται να επιπέσουν επί των υπολοιμάτων των συντάξεών μας και να μας καταντήσουν μετανάστες στον τόπο μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει φιλότιμο σε κανένα βουλευτή να αυτοκτονήσει και έτσι όλοι προβατοειδώς θα ψηφίσουν μεθαύριο τα νέα εγκληματικά μέτρα κατά του Ελληνικού λαού. Συμπολίτες απαιτείται συμμετοχή και ενεργοποίηση για αντιμετώπιση των μέτρων καταστροφής μας. Να γίνουμε υπεύθυνοι για τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας. Επειδή κατά πως φαίνεται οι κυβέρνηση δεν υπολογίζει τους συνταξιούχους και τους γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, συνιστώ κυρίως στους δημοσίους υπαλλήλους των υπουργείων, να αφήσουν κατά μέρος τις κομψές διαμαρτυρίες και να μπουκάρουν στα γραφεία των υπουργών για να τους δείξουν έμπρακτα τα σέβη τους. Είθε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 24 Σεπτεμβρίου 2011 10:59 μ.μ.

    Γιατί τα μέτρα - που ούτε εμένα με βρίσκουν σύμφωνο αλλά για συγκεκριμένους λόγους - χαρακτηρίζονται ως ανθελληνικά ;

    Γιατί ακόμη και κατά τον το ΓΑΠ πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και το μεγαλύτερο μέρος τις αντιπολίτευσης στηρίζονται στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

    Τι σημαίνει η φράση "Αν δεν το πράξουν μόνοι τους θα το πράξει βίαια ο Λαός" ; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ερμηνεύεται η βία ; Και το ΚΚΕ για βίαιη ανατροπή μιλάει. Αυτό εννοείτε και σεις ;

    Σημαίνει ΠΧ οτι στο τέλος (οσονούπω δηλαδη) θα μαζευτούν ένα ή δύο εκατομύρια στο σύνταγμα και θα αναγκαστούν να ξεκουμπιστούν δια βοής και γιουχα αφου δεν καταλαβαίνουν ότι με το 10% που τος απέμεινε δεν μπορούν να παίρνουν μέτρα αντίθετα με τα όσα υποσχέθηκαν στο λαό χωρίς να κάνουν δημοψήφισμα.

    Πως οι φίλοι και τα μέλη σας θα κινηθούν "δυναμικά" ; Μήπως χρησιμοποιώντας τανκς ;

    Σιγά τα αίματα.
    Δε χρειάζονται τανκς.
    Ετσι ετοιμόροποι που είναι (θυμάσαι την πρόσφατη παραίτηση του ΓΑΠ) με λίγα γιαούρτια και καμιά ντομάτούλα θα κριθεί απο τους δανειστές η θητεία τους λήξασα και θα ξαναπαραιτηθούν χωρίς ανάκληση αυτή τη φορά.
    Ηδη ο παγκαλος λάου λάου άρχισε να την κάνει γυριστή
    Τόση εμπιστοσύνη εχει στην κυβερνηση της οποίας είναι αντιπρόεδρος.

    Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κινείται βίαια ο λαός και όλοι οι φίλοι και τα μέλη της κίνησής σας παίρνουν "δυναμικά" την κατάσταση στα χέρια τους. Πόσος χρόνος χρειάζεται για όλα αυτά; Εν τω μεταξύ ποιος θα αναλάβει τα της χρεοκοπίας και πως θα πληρώνονται εν τω μεταξύ οι συντάξεις των υπερήφανων γηρατειών ;

    Καλέ μου φίλε αυτό που προέχει τώρα είναι να πάρει όπως λες ο λαός την τύχη του στά χέρια του
    Μετά πιστεύω ότι ανάμεσα σε όλους τους έλληνες θα βρει μερικούς καλύτερους από το ΓΑΠ την νταλαρα το μπιρμπίλι ή τον παγκαλο να τον εκπροσωπίσουν.
    Που να τους εμπιστεύεται δηλαδη.
    Που να μη λένε αλλα το πρωί και άλλα το βράδυ.
    Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή η ΓΑΠοπαρέα έχει καταντήσει συμορία ψευτών που υφάρπασαν την ψήφο των ελλήνων.
    Αν δεν το πιστεύεις βγες στο δρόμο και ρώτα.

    Για τις συντάξεις των περήφανων γηρατειών:
    Ειλικρινά δεν ήξερα ότι τις πληρώνει η οικογένεια παπανδρεου ο ακης ο ροκο κλπ από την τσέπη τους.
    Αντίθετα μέχρι τώρα νόμιζα ότι με πρόφαση τις συντάξεις των περήφανων γηρατειών (και όχι μόνο) το πασοκ άρπαζε και εξακολουθεί να αρπάζει (;) μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ μου κύριε είστε ... σαφέστατος.
    Πιστεύω ότι αν οι υπεύθυνοι της κίνησής σας έχουν τις ίδιες απόψεις με σας, τότε προσπαθήστε να σωθείτε από τους ευατούς σας.
    Εγκαταλείπω το blog, μπορείτε να με χλευάσετε όσο θέλετε, απαντήσεις όμως δεν έχω πάρει..
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΥΓ. Και μια συμβουλή σε εκείνον που έγραψε ότι "Το blog δεν υπάρχει για να γίνεται συζήτηση, αλλά για να παρουσιάζονται τα νέα του υπό ίδρυση κόμματος", τότε γιατί δεν κόβετε κάθε δυνατότητα σχολιασμού. Θέλετε να σας γράφουν μόνο λιβανιστήρια ;. Να αντέχετε την κριτική κύριε και να συμμετέχετε δημοκρατικά με τις απόψεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ-ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2011
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/2011.html

    Β΄ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ [COSMIC ETNA]
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/cosmic-etna.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΗ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ!!!
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑΤΑ ΤΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ... ΣΤΟ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αχ κατακαημένη πατρίδα κινδυνεύεις πιο πολύ από τους ιδιοκτήτες μυαλοθήκης κενού, παρά από τους ΓΑΠ και Τούρκτσογλου. Αλλά τί να περιμένεις όταν μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων σαλιώνουν μετά μανίας τους φακέλλους των ψηφοδελτίων ενώ έχουν ενημερωθεί πως φέρουν αυτοκόλλητη ταινία και στο τέλος βρίζουν τον δικαστικό αντιπρόσωπο γιατί τους έδωσε χαλασμένο φάκελλο. Μάλλον είχε δίκιο ο Περικλής που εφάρμοσε στην αρχαιότητα τη δημοκρατία του ΕΝΟΣ και έτσι δημιουργήθηκε ο Χρυσούς Αιώνας.
    Το κακό είναι ότι την μ@.@..@ κάποιων την πληρώνουμε και οι υπόλοιποι. Ελεος πια. Όποιος δεν καταλαβαίνει τί διαβάζει να κάτσει στον καναπέ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΓΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ
    ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ
    ΜΕ ΔΕΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ
    ΟΤΙ Η ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ
    ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

    ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΣΤΕ
    ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
    ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ
    ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΠΩΣ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ
    ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 10:58
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ
    ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ
    ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ

    ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ
    ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΥΤΟ ΝΑΙ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ BLOG!!!ΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/flash.html

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΒΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ
    ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΘ ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
    ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ
    ΕΚΕΙ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ.
    ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΕΙΣΘΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ..
    ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ Ε.Δ???Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ....

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....
    http://nationalpride.wordpress.com/2011/09/24/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-treuhand-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ac%ce%bc%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd/#more-93258

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μελέτη Treuhand για Εθνική Άμυνα: Πωλείται αντί 11 δισ. ευρώ!
    Share4ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ?
    Η γνωστή εταιρεία συμβούλων Roland Berger επεξεργάστηκε σχέδιο σύμφωνα με το οποίο για άμεση μείωση του χρέους στο 90% από το 145% του ΑΕΠ, όπως το έφτασε η νυν κυβέρνηση από 115% που το παρέλαβε, πρέπει να πουληθούν τα πάντα εκτός από αρχαία μνημεία και ο Β. Σόιμπλε το δέχεται. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία...
    οικονομική επιθεώρηση WirtschaftsWoche (WiWo), το σχέδιο προβλέπει άμεση μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 90% του AΕΠ με τη δημιουργία εταιρείας καταπιστευτικής διαχείρισης 'Treuhand' (Τρόιχαντ), υπό τον έλεγχο της ευρωζώνης, για τις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα, η οποία θα κάνει αυτό που έκανε η Δυτική Γερμανία στην ηττημένη γεωστρατηγικά-πολιτικά Ανατολική Γερμανία. Στην διαχείριση αυτής της εταιρείας θα περιέλθουν οι προς ιδιωτικοποίηση φορείς και περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού Δημοσίου. Δηλαδή οι ξένοι θα αναλάβουν να πουλήσουν την ελληνική δημόσια περιουσία. Η εταιρεία Roland Berger υπολογίζει την αξία τους στα 125 δισ. ευρώ. Προτείναι να διατεθούν τα 60 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας προς τις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης και το υπόλοιπο να το αναλάβει ο μηχανισμός στήριξης, EFSF. Με τον τρόπο αυτό το χρέος της Ελλάδας "θα μειώνονταν από το 145% στο 90% του ΑΕΠ" δήλωσε στη WiWo ο διευθυντής της Roland Berger, Μάρτιν Βίτι. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Wiwo ισχυρίζεται ότι το σχέδιο είναι εν γνώσει του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος είπε ότι "αυτές οι σκέψεις είναι στη γραμμή που σκεφτόμαστε και εμείς". Αυτό είναι χειρότερο από την γερμανική κατοχή, είναι επιστροφή στην τουρκοκρατία: Ξένοι αποτιμούν την αξία της χώρας, ξένοι την πουλάνε και ξένοι την αγοράζουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι αποτιμούν την ακίνητη περιουσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στα 11 δισ. ευρώ και σε αυτά περιλαμβάνουν και το κτίριο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας! Όταν το 2004 η Ντόιτσε Μπανκ προσέφερε 600 εκατ. ευρώ μόνο για το 10% του πρώην ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι και μόνο για την αξιοποίηση της έκτασης επί 35ετία, όχι πώληση (η μελέτη βρίσκεται στα χέρια του defencenet.gr), τώρα ολόκληρη η ακίνητη περιουσία κοστολογείται 11 δισ. ευρώ! Το θέμα πλέον δεν είναι τι κάνει η κυβέρνηση των "Κουίσλινγκ", η κατοχική κυβέρνηση των "Ράλληδων" και "Λογοθετόπουλων". Αυτοί εκλέχθηκαν δημοκρατικά και με ένα πρωτοφανές πραξικόπημα υπακούουν αυτούς που τους έφεραν στην εξουσία για να εκτελέσουν διατεταγμένη αποστολή. Το ερώτημα είναι τι κάνει ο ελληνικός λαός και οι Έλληνες πολίτες. Το δέχεται αυτό; Η Ιστορία λέει ότι κάθε λαός έχει την τύχη που του αρμόζει... Γιατί σοβαρή αντίδραση ακόμα δεν υπάρχει...
    Πηγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ώρα της Επαναστατικής Κυβέρνησης πλησιάζει…
    Share3Και ενώ το έντρομο παλαιοκομματικό σύστημα καταρρέει, στους διαδρόμους και στα έδρανα της Βουλής ξεκατινιαζόμενο, και ενώ όλο πληθαίνουν οι φωνές αρχηγών και βαρόνων κομμάτων που ζητούν «οικουμενική κυβέρνηση», ο λαός δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Γυρίζει την πλάτη σε όλους αυτούς και με τις...
    δημοσκοπήσεις, όσο πειραγμένες κι αν είναι, τους στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν τους εμπιστεύεται. Ο ίδιος λαός έχει ήδη εκφράσει τη βούλησή του στις πλατείες και στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του καλοκαιριού: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Αυτοί όμως, οι κηφήνες του λαού και του έθνους, δεν ακούνε το λαό! Και προσπαθούν να διασωθούν με τη σχεδία της «οικουμενικής τους κυβέρνησης», στην οποία μακάρι να ανέβουν το συντομότερο όλοι παρέα, να βουλιάξουν μαζί, να ησυχάσουμε μια ώρα γρηγορότερα! Η απάντηση του λαού, σε όλους αυτούς τους άχρηστους που λεηλάτησαν και σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, που υπέγραψαν κατοχικά δάνεια και την άρση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, που μας καταδικάζουν καθημερινά στην πείνα, στην ύφεση και στην ανέχεια, πρέπει να είναι μια πραγματική κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, που δεν μπορεί να είναι άλλη από μιαΕπαναστατική Κυβέρνηση. Διότι οι κυβερνήσεις Εθνικής Σωτηρίας, αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία ή στο google, δεν έγιναν ποτέ από τους καταστροφείς, αλλά από τους Επαναστάτες! Μία Επαναστατική Κυβέρνηση που θα συγκαλέσει Συντακτική Βουλή, η οποία θα ψηφίσει νέο πολίτευμα ΑμεσοΔημοκρατικό και θα παραδώσει την εξουσία στο λαό! Μία κυβέρνηση Επαναστατική, αφοσιωμένη στην οδό της Πολιτικής Αρετής, που αδιάφθορη θα δικάσει και θα καταδικάσει τους απατεώνες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και τους προδότες! Αυτή είναι η μόνη σωτήρια διέξοδος που έχουμε να ακολουθήσουμε ως Έλληνες! Και τι θα γίνει με την Ευρώπη; Μία είναι η απάντηση: αρκετά ανησυχούσαμε εμείς τι θα πει η Ευρώπη, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης να ανησυχήσει στο τι θα πούμε εμείς…
    Στέφανος Μυτιληναίος
    Πηγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οποιοσδήποτε άνθρωπος που πραγματικά καθίσει εκτός προπαγάνδας να διαβάσει και να συνεκτιμήσει τα στοιχεία γύρω από την διακυβέρνηση και την ψήφιση νόμων του ΓΑΠ και της κυβέρνησης του, δεν είναι δυνατόν να μην διαπιστώσει την ευρύτατη και πλέον σαδιστική τακτική καμένης γης που εφαρμόζει στην Ελλάδα σε μία λυσσαλέα προσπάθεια να διαλύσει ακόμα και σε βάση συνόρων εάν το πετύχει την Χώρα μας.
    Οι Έλληνες βρίσκονται σε έναν απηνή διωγμό σε όλα τα επίπεδα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα.
    Τα στοιχεία πάμπολλα, από απλές μαρτυρίες μέχρι στοιχειοθετημένες μελέτες και εκτιμήσεις ειδικών, Κυρίως όμως η καθημερινότητα μας το καταμαρτυρεί, εάν βεβαίως δεν ανήκουμε στους κύκλους στήριξης ΓΑΠ / δικομματισμού / κράτους διαφθοράς όπου όποιος είναι συνδεδεμένος με την υπό έκπτωση βουλή εμμέσως ή αμέσως προστατεύεται από τα κύματα επί κυμάτων καταστροφής που η κυβέρνηση επιβάλλει σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ…
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ?
    ΕΓΕΡΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!

    ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΡΟΥΜΑΣ
    ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Δ
    (ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ)
    ΜΕΛΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ,ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ,ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και,το χειρότερο όλων,ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ! ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ! Μέσα μου ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ που πρώτα απέρριπτα ή απαξίωνα ως υπερβολικά ή προβοκατόρικα. Για ποιόν Έναν Ηλίθιο μιλάμε; Όλοι τους,δεν είναι δυνατό να έχουν τόσο,μα τόσο χαμηλό IQ! Απο σκέτη απλή ηλιθιότητα δεν συμβαίνουν ΑΥΤΑ τα τραγικά γεγονότα.ΑΥΤΗ η βάναυση επίθεση κατά των εργαζομένων των συνταξιούχων, των νέων, των χαμηλών και των μεσαίων εισοδημάτων! Απο ΑΠΛΗ βλακεία ΔΕΝ γίνονται ΑΥΤΕΣ οι συντονισμένες ενέργειες για την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της μεσαίας τάξης,την ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ της ελληνικής κοινωνίας και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ της. Απο ΑΠΛΗ ανικανότητα ΔΕΝ γκρεμίζονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΣΑ χρειάσθηκαν ΑΙΜΑ και ΧΡΟΝΟ να στηθούν! Τι απομένει; Να μη σας κουράζω φίλοι και σύντροφοι της απόλυτης δυστυχίας που απλώνει σιγά-σιγά τα φτερά της πάνω απο το γαλάζιο μας ουρανό.ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Αυτή είναι η λέξη που δεν ήθελα ούτε να ξεστομίσω,ούτε καν να σκεφτώ,πριν έστω λίγους μήνες.Δυστυχώς αυτή είναι η ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ αν θέλουμε να κατανοήσουμε το ΓΙΑΤΙ! ΓΙΑΤΙ τα μέλη της συμμορίας-συγνώμη,της κυβέρνησης ήθελα να 'πώ-συρρικνώνουν τους μισθούς,ΓΙΑΤΙ κόβουν τα όνειρα των νέων,ΓΙΑΤΙ αφανίζουν το δικαίωμά τους στη σίγουρη και αξιοπρεπή εργασία,ΓΙΑΤΙ πετσοκόβουν τις συντάξεις των παππούδων μας και τους απαγορεύουν να ζήσουν ήσυχα όσα χρόνια τους απέμειναν,ΓΙΑΤΙ τους τιμωρούν επειδή είναι αδύναμοι και δε μπορούν ν' αρπάξουν τη μαγκούρα και να λιανίσουν τα είτε άδεια κεφάλια,είτε τα παραγεμισμένα απο διαστροφή παντός είδους,ΤΩΝ ΤΙΜΩΡΩΝ τους! ΓΙΑΤΙ ξεπουλάνε τα περίφημα ασημικά του ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ; Ή μήπως ΠΟΤΕ δεν ένοιωθαν ΕΛΛΗΝΕΣ,όσο τουλάχιστον εμείς οι υπόλοιποι φτωχοί κάτοικοι αυτού του καημένου ΤΟΠΟΥ.
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ…ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ……ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
    ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. NA ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ…
    Μας έλεγαν προεκλογικά :
    “Λεφτά Υπάρχουν”..
    Έλεγε ο πρωθυπουργός ότι δεν θα πάμε στο ΔΝΤ, γιατί το ΔΝΤ έχει αποτύχει όπου πήγε, κόβει το μέλλον της χώρας και καταδικάζει σε υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση.
    Ματά τις εκλογές πέρασαν 8 μήνες πλήρους απραξίας, χωρίς καμία προσπάθεια, καμία ενέργεια, χωρίς αναζήτηση λύσης.
    Αμέλησαν, κατά περίεργο τρόπο, να δανειστούν από τις αγορές και από τρίτες εκτός Ε.Ε χώρες, όταν ήταν ακόμη δυνατός αυτός ο δανεισμός.
    Τα spreads-θυμίζουμε ακόμη μια φορά για όσους επιμένουν να το ξεχνούν- όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την εξουσία ήταν στις 129 μονάδες.
    Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός των οικονομικών με κάθε ευκαιρία αμαύρωναν την εικόνα της χώρας και της οικονομίας στο εξωτερικό, «βάζοντας βούτυρο στο ψωμί» των κερδοσκόπων.
    Φούσκωσαν το έλλειμμα από το 12 στο 15,4% για να μας σπρώξουν στο στόμα του λύκου.
    Επέτρεψαν παρανόμως την εκκαθάριση των αγοραπωλησιών ομολόγων στο Τ+10 από το Τ+3 για να διευκολύνουν τους κερδοσκόπους να παίζουν με αέρα(αλήθεια ποια η τύχη της καταγγελίας στη βουλή της Βάσως Παπανδρέου?)
    Έπαιξαν με τα CDS και στοιχημάτισαν στην χρεοκοπία της χώρας.
    Μετά μας έλεγαν “λεφτά υπήρχαν..”
    Μας έλεγαν ότι δεν θα γίνουν απολύσεις…
    Ο ΓΑΠ έλεγε….
    “Δεν θα ήθελα να χαθεί καμία θέση απασχόλησης.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Επομένως, δεν θα απολύσετε κανένα από το Δημόσιο;
    ΓΑΠ: Είπα ότι πρέπει να προστατεύσουμε τις θέσεις απασχόλησης. Αλλά μπορούμε να βρούμε άλλους τρόπους, για να περιορίσουμε τις σπατάλες.”
    Μας έσυραν στο ΔΝΤ τον Μάιο του 2010 για να μας σώσουν..για 1η φορά.
    Υπέγραψαν την κατάπτυστη, απίστευτη, αποικιοκρατική και αντισυνταγματική δανειακή σύμβαση παράδοσης και ξεπουλήματος της χώρας.
    Γέμισαν την Ελλάδα με στρατιά συμβούλων που κατασκήνωσαν στα υπουργεία και υποκατέστησαν την κυβέρνηση.
    Έλεγε ο Πάγκαλος ότι το μνημόνιο είναι “Ευτυχία για τον τόπο”
    Πήγε ο πρωθυπουργός στην Ευρώπη και δήλωσε ότι έχουμε πρόβλημα στο “caρacity” (ικανότητα) του δημοσίου.
    Για αυτό μας έστειλαν δυνάμεις κατοχής, το περίφημο Task Force, και πλήρους ελέγχου του διαλυμένου και αποσυντονισμένου από την κυβέρνηση κράτους.
    250 άτομα της Task Force, θα κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα από υπουργεία μέχρι περιφέρειες.
    Τα έξοδα του δημοσίου παρά τις απίστευτες περικοπές δεν μειώθηκαν.
    Παράλληλα όμως υπέγραφαν αβέρτα-κουβέρτα υπερωρίες στους δικούς τους, πράσινους υπαλλήλους, υπουργοί και βουλευτές όταν ο κόσμος στέναζε από τα αβάσταχτα χαράτσια την ανεργία και τις περικοπές.
    Τα μισθολογικά ρετιρέ στις ΔΕΚΟ των πρασινοσυνδικαληστών ΔΕΝ τα πείραξαν ΠΟΤΕ.
    Μας “ξαναέσωσαν” για δεύτερη φορά με το μεσοπρόθεσμο..
    Το μεσοπρόθεσμο δεν πήγε-δεν δούλεψε, απέτυχε παταγωδώς …
    Το καλοκαίρι όλοι ήταν άφαντοι για διακοπές, συναγωνιζόμενοι για το ποιος θα επιστρέψει περισσότερο μαυρισμένος.
    Πριν την έγκριση-λήψη της εκάστοτε δόσης, μας ανακοινώνανε νέα μέτρα που όμως δεν ήταν νέα μέτρα.
    Ανακάλυψαν και επανέφεραν τους κεφαλικούς φόρους και τα χαράτσια, σε ότι κινείται…
    Μας ξαναέσωσαν στις 21 Ιουλίου αλλά άνοιξαν μέσω της Φιλανδίας την κεκρόπορτα των εγγυήσεων και του ξεπουλήματος.
    Εδώ και 4 ημέρες είναι όλοι μα ΟΛΟΙ εξαφανισμένοι και ενημερωνόμαστε από τους πρασινοπαπαγάλους.
    Έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου ο Βενιζέλος, ως άλλος Σημίτης που είχε ευχαριστήσει τους Αμερικάνους για τα Ίμια, μας παρουσίασε ως ανίκανους και ευχαρίστησε την Τρόικα γιατί μας έσωσε !!!
    Μετά από όλα αυτά και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ανεπίσημα και πάλι απ τα κανάλια, μιας και όλοι τους είναι κρυμμένοι, μια είναι η λύση:

    NA ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ..

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μόνη σωτήρια λύση οι αντιμνημονιακές κινήσεις και παρατάξεις και νυν πολιτικοί ως άτομα να συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές ως ενιαίο ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ με δέσμευση και μοναδικό σκοπό να ψηφιστεί σε δημοψήφισμα νέο αμεσοδημοκρατικό σύνταγμα (π.χ. τύπου Ελβετίας που συνέταξε ο δικός μας ο Ιωάννης Καποδίστριας) και στην συνέχεια να γίνουν εκλογές με βάση το νέο Σύνταγμα. Το νέο Σύνταγμα να έχει συνταχθεί και τεθεί σε γνώση των ψηφοφόρων πριν τις εκλογές που έτσι θα αποκτήσουν και νόημα ώστε και να ελαχιστοποιηθεί η αποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πάνω απ' όλα να φύγει άμεσα η εξωνημένη κυβέρνηση του πασοκ με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του ΓΑΠ, όλων των μελών των εκάστοτε κυβερνήσεών του, όσων διαχειρίστηκαν χρήματα και των μελών των οικογένειών τους. Οπωσδήποτε αναφερόμενες από ανωτέρω σχολιαστές κινήσεις. Δικαστική διερεύνηση πακτωλού δις ευρώ ευρωπαϊκών επιδοτήσεων και τεράστιων ποσών μιζών. Δημεύσεις περιουσιών ενόχων θεωρείται εκ των ουκ άνευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στην Αθήνα σήμερα την 26 -9-2011, οι φορείς Ε.Α.Α.Σ. Ε.Α.Α.Ν., Α.Κι.Σ,ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ., Κ.ΕΘ.Α., ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, ΣΑ/ΣΜΥΝ,
    συναποφασίσαμε τηδιοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 30 -9-
    2011 και ώρα 13:00, έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΚΟΥΤΟΠOΝΗΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ . Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΒΟΛΕΥΤΕΣ
    Άλλα κέντρα τους επιλέγουν(έξω από τους νόμους και το Σύνταγμα ), τους προωθούν και τους παρουσιάζουν από τα Μέσα Ενημέρωσης για να αποκτήσουν αναγνωσιμότητα (σε βαθμό πλύσης εγκεφάλου)ώστε τελικά ο λαός να τους εκλέγει. Πέρα από τα φληναφήματα, κανένας ουσιαστικά βουλευτής -ιδίως κυβερνώντος κόμματος, αλλά όχι μόνο- δεν αισθάνεται ότι λογοδοτεί στον λαό. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν σκέφτονται, ούτε κατά διάνοια, να ευθυγραμμιστούν με τη λαϊκή βούληση (όπως έχουν υποχρέωση) στο θέμα του νέου Μνημονίου, ενώ όσοι το κάνουν θα εξοντωθούν πολιτικά. Αυτή είναι η Δημοκρατία τους …. Τον κυρίαρχο λαό τον έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Μου θυμίζει τον γέροντα μου , που μου έλεγε χαρακτηριστικά όταν ήmoyn έφηβος…..”παιδί μου εάν ήξεραν ότι με την ψήφο μας θα τους καταργούσαμε όλους τους πολιτικούς τότε θα μας την είχαν απαγορεύσει …”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΓΑΠΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
    ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ
    ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ
    ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΕΓΩ ΑΝΤΙΔΡΩ
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΕΛΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΪΖΗΝΙΔΕΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΖΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.
    ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΩ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΙΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΩΝ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΨΕΜΑΤΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΝΙΞΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΘΕΛΩ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΥΜΑΡΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΞΙΖΩ
    ΤΑ ΑΞΙΖΩ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝ, ΩΣ ΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΖΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ..ΜΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ..

    O ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η "ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ. ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΘΕ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΟΤΑΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΟΞΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ Ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ (ΣΥΜΜΑΧΩΝ) ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΜΑΙ Ο 24ΣΕΠΤ 10:38
    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΥΣ 24ΣΕΠΤ 12:04 ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

    Προς τον Ανωνυμο:
    Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τους σκοπους σας, και δεν συνηθίζω να ομιλώ χωρίς την προαπαιτούμενη μελέτη και σκέψη. Δυστυχώς, δεν λέγεται τίποτα απολύτως ακόμη, αφου ούτε πολιτική οντότητα είστε, ούτε καταστατικό και αρχές έχετε, ούτε κάποιες βασικές τοποθετησεις,εκτός από γενικόλογα. Επομένως δεν μου απαντάς σε τίποτα με το να ψάξω να βρω στο ιστολόγιο αυτό το υλικό που θα με ΠΕΙΣΕΙ για το ποιοι είστε και το τι θέλετε. ΟΥΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ. Λες ότι " Αλλοίμονο αν ξεκινούσε η προσπάθεια μας με σκοπό τη διατήρηση του ύψους των εισοδημάτων μας" όμως δεν βλέπω δυστυχώς να κλαψουρίζετε για τίποτε άλλο εδω μέσα. Προφανώς το ότι η κυβέρνηση δεν με πείθει ότι νοιάζεται για το καλό ΌΛΩΝ των Ελλήνων, δεν σημαίνει ότι θα με πείσετε εσείς. Θυσιάστε κάτι από εσάς για να πειστώ. Έστω , πάψτε να κλαψουρίζετε για τις μειώσεις στους δικούς σας μισθούς. Δεν είστε οι μόνοι που αδικούνται. Γύρω σας καθημερινά πεθαίνουν από τη πείνα άνθρωποι που δεν έπαψαν να εργάζονται ούτε μια μερα στη ζωή τους. Εαν Εσάς σας ξέφυγε ένα πόντος από το καλτσόν ε μήν το κάνετε θέμα, την ίδια ώρα που για άλλους δεν λέτε ούτε κουβέντα!!

    Προς τον Κωνσταντίνο:

    Εγώ ποίος είμαι το ξέρω και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Και κυρίως είμαι αυτός που με τα δικά μου χρήματα και ιδρώτα, έθρεφα επί πολλά χρόνια τους δικούς σας μισθούς και δικαιώματα.

    Δεν έχεις λοιπόν παρά να αποδείξεις ότι δεν είσαι φιλοτομαριστής, με τους παρακάτω τρόπους.
    1. Να πάψεις να ασχολείσαι και να προβάλεις μόνο το δικό σου πρόβλημα.
    2. Να διακόψεις όσο περνάει από το χέρι σου, τη μονομερή προβολή απόψεων και θεμάτων που αφορούν τους απόστρατους σε αυτό το ιστολόγιο.
    Για να γίνει πλέον αυτό που θέλατε απο τις ανακοινώσεις σας, ένα ιστολόγιο ενημέρωσης και επικοινωνίας του ευρύ κοινού με το υπο ίδρυση κόμμα που θα αφορά όλους τους Έλληνες . Δυστυχώς έχετε αφήσει εντελώς απέξω τους νέους, τους άνεργους, τους απλους βιοπαλεστές, και ασχολείστε ΜΌΝΟ με την κατηγορία σας.
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ. Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΠΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΟΣΤΟ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ? ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ? ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΡΕΨΑΝ? ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ? ΠΟΙΟΙ? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ? ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕΒ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΩΝΕΣ ΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΩΤΗΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή