--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να τα δείτε.....
onalert 
ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ 
ΚΟΝΤRΑ CHANNEL 


6 σχόλια:

  1. ...to κοντρα (αλλά και άλλα δημοσιεύματα) μιλάνε για συντεχνιακά και ωφελιμιστικά κίνητρα... αλλά και μας προσδίδουν όνομα που ακόμη ΔΕΝ έχει οριστικοποιηθεί. Θα υπάρξει μια κάποια αντίδραση/αποσαφήνιση των πραγματικών μας θέσεων;

    (τουλάχιστον εδώ) θέλει λίγο συντονισμό για τη μη αλλοίωση της ταυτότητάς μας κατά την ημιμάθεια των δημοσιογράφων και των ''πιασάρικων'' θεμάτων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕ ΔΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΡΟΔΟ. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ

    «ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΑΛΥΣΟΔΕΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ;;; ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΕΣΑΤΕ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΟΥΝ.»

    «ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΩ ΣΕ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;;; ΤΙ ΚΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ;;; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ;;; ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ.»

    «ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΝ??? ΑΝ ΝΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠ ΟΛΑ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι η Μονή λύση. Γρήγορα... Και χρειάζεστε σελίδα στο Facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρεπει επι τελους να παρουμε της τυχες στα χερια μας, δινωντας τελος στους φαυλους με τον ψευδεπιγραφη Δημοκρατια. Ενω εδω και χρονια μας διαφεντευουν 2 φεουδαρχικες οικογενειες μαζι με τους σφουγγαροκολαριους. ειναι απαρετητο πριν να ειναι αργα να απαλαγουμε απο τους φαυλους. με στοχο 1) την αναθεωρηση τους Συνταγματος και την εδραιωση μιας πραγματικης Δημοκρατιας.2) Τον αποκλεισμο των σημερινων πολιτικων, ανεξαρτητως κομματων, απο μελοντικες πολιτικες δραστηριωτητες. Διοτη σημερα αυτο που συμβαινη, ειναι ολοφανερο πως ολα τα κομματα, τρωνε και πινουν στο ιδιο τραπεζι, σε λουκουλλεια γευματα της σαρκες του Ελληνικου Λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκουσα με προσοχή και χειροκρότησα τους στόχους τους ιδρυτικούς του νέου κόμματος. Αλλά έχω ένσταση στη εμμονή στην Ευρωζώνη με κάθε κόστος. Το συμφέρον του έθνους μας θα ορίσει το μέλλον της Ελλάδος. Επίσης δεν άκουσα τη λέξη έθνος (το οποίο είναι η συνείδηση του λαού) και τίποτα για τον τουρισμό και την ναυτιλία.
    Το πιό μεγάλο ατόπημα ήταν η πρόσκληση στο βήμα του Πασόκου πρώην υπουργού Βερυβάκη (ο οποίος προσήλθε στην εκδήλωση με τρείς σωματοφύλακες και λιμουζίνα). Αυτή η ενέργεια οδήγησε σε αποχώρηση απο αγανάκτηση πλήθους παρευρισκομένων επειδή ο παλαιοκομματισμός που ευθύνεται για την παρακμή της Ελλάδος ΔΕΝ έχει θέση στην νέα πολιτική κίνηση.
    Αν απο τώρα το ενδεκαμελές συμβούλιο δέχεται να καπελώνεται απο πολιτικάντιδες (τους οποίους υποδέχεται με μεγαλόσχημες προσφωνήσεις)είναι ανεπαρκές και πρέπει να παραιτηθεί.
    Είναι θέμα αρχής πως θα πάρουν τον λόγο είτε όποιος επιθυμεί ή μόνον το συμβούλιο, επίσης στους στόχους του νέου κόμματος είναι η τιμωρία των πολιτικών που μας έφεραν στο χάος και η αντικατάσταση των παλαιών πολιτικών!!!
    Αν απο τώρα βάζουμε νερό στο κρασί μας τι θα γίνει σε λίγο;
    Έλλην πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή