--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


      Αγαπητέ Συνάδελφε

      Σε συγχαίρουμε για το θάρρος και την αποφασιστικότητα σου να έλθεις σήμερα στο Προσκλητήριο αλλά και για τη δύναμη, να υπερνικήσεις τις εσωτερικές σου αντιστάσεις.

      Σκοπός του παρόντος δεν είναι να ενημερωθείς για τους λόγους και την αναγκαιότητα της πρωτοβουλίας των αποστράτων συναδέλφων σου να ιδρύσουν πολιτικό κόμμα. Αφού τα βήματά σου σε οδήγησαν σήμερα μέχρι εδώ, ήδη έχεις κατανοήσει τους λόγους καθώς μοιράζεσαι μαζί μας τις ίδιες αντιλήψεις και τις κοινές εθνικές πεποιθήσεις. Σκοπός είναι να ενημερωθείς για τη συνέχεια των ενεργειών, οι οποίες στο εξής θα είναι και δικές σου ενέργειες.

      Οι απόστρατοι αξιωματικοί δεν είναι επαγγελματίες  πολιτικοί, ούτε ενδιαφέρονται για πολιτικές καριέρες.  Υπό τις σημερινές όμως περιστάσεις η πολιτική δραστηριοποίηση για τον απόστρατο αξιωματικό, σε συνδυασμό με την διοικητική και οργανωτική του εμπειρία, επιβάλλεται ως εθνική ανάγκη η οποία πηγάζει από την υψηλή αντίληψη του πατριωτικού καθήκοντος.

      Η κινητοποίηση της εν υπνώσει κολοσσιαίας  δυνάμεως του  συνόλου των αποστράτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μετά των οικογενειών τους καθώς και του τμήματος εκείνου του Ελληνικού Λαού το οποίο υπολήπτεται τους ανθρώπους που υπηρέτησαν στις Ε.Δ και τα Σ.Α θα αποτελέσει την αναγκαία βάση για την ανασυγκρότηση της Χώρας μας.
     
      Η σημερινή μας πρωτοβουλία ελπίζουμε ότι, όπως το 1909, θα συγκινήσει τις υγιείς αλλά αδρανείς, δυνάμεις του Λαού , οι οποίες θα θελήσουν να πυκνώσουν τις τάξεις μας και θα αναδείξουν τον νέο ηγέτη της Χώρας.


      Προς ενημέρωσή σου τίθενται τα εξής:

      α.   Η επόμενη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό χώρο στην Αθήνα το 2ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 2011, με σκοπό τον ορισμό 12μελούς προσωρινής Διοικούσης Επιτροπής καθώς και Επιτροπών για την ονομασία και το έμβλημα του κόμματος, την έδρα, το καταστατικό, την ιδρυτική διακήρυξη και τους προγραμματικούς στόχους με βάση τους  υπάρχοντες σχεδιασμούς.

     β.   Η νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα το 1ο δεκαήμερο Οκτωβρίου 2011. Σκοπός της συγκεντρώσεως  η υποβολή σχεδίων των Επιτροπών.

     γ.   Η επόμενη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη  
το 1ο δεκαήμερο Νοεμβρίου 2011, για την τελική έγκριση του ονόματος και του εμβλήματος του κόμματος, της έδρας, του καταστατικού, της ιδρυτικής διακήρυξης και των προγραμματικών του στόχων.


     δ. Η παρουσίαση του κόμματος (ιδρυτική διακήρυξη και προγραμματικοί στόχοι) θα γίνει  σε ξενοδοχείο της Αθήνας, την 21 Νοεμβρίου 2011, Δευτέρα απόγευμα, ημέρα της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων. 

     ε.   Την επομένη ημέρα  θα υποβληθούν προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με μέριμνα της Διοικούσης Επιτροπής, όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την νομική υπόσταση του κόμματος.

   στ. Το πρώτο συνέδριο του κόμματος θα οργανωθεί, σύμφωνα με το καταστατικό και θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2012. Η προσωρινή 12μελής Διοικούσα Επιτροπή θα περατώσει το έργο της και θα εκλεγούν η ηγεσία και τα όργανα του κόμματος.

    ζ.   Μέχρι την πραγματοποίηση του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του κόμματος, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος,  από μέλη που θα ορίζονται, προς ενημέρωση των αποστράτων συναδέλφων των τοπικών κοινωνιών και προς ενίσχυση των δυνάμεών μας.

     Στις συγκεντρώσεις θα συμμετέχουν και θα έχουν δικαίωμα ψήφου τα ιδρυτικά μέλη σύμφωνα με τη δήλωσή τους. Για όλες τις προγραμματιζόμενες ενέργειες θα ενημερώνεσαι τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

     Καμία απόφαση δεν θα ληφθεί χωρίς τη δική σου συμμετοχή σύμφωνα με τους κανόνες της δημοκρατικής λήψεως αποφάσεων.  

     Η Διοικούσα Επιτροπή θα έχει τη δυνατότητα τροποποιήσεως του παραπάνω σχεδιασμού ανάλογα με τις τρέχουσες κρατούσες συνθήκες.

     Αγαπητέ Συνάδελφε

     Με τη σημερινή σου παρουσία, ανοίγεις ένα νέο ιστορικό και εθνικό δρόμο. Όλοι εμείς, με πίστη στην ορθότητα της ενέργειάς μας, θα διαβούμε αυτόν τον δύσκολο αλλά σωστό δρόμο, επιχειρώντας να ανασύρουμε το Έθνος και το Λαό από το τέλμα που έχει βυθισθεί.
          

Αθήνα, 15 Αυγούστου 2011    

30 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΘΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΑΦΕΡΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχιστε το εργο σας με δυναμη και ψυχη οπως σας αρμοζει κι εμεις ως Συνδεσμος Αποστρατων Ειδικων Δυναμεων( μη αναγνωρισμενος ) απο το προφιλ μας στο Facebook θα εχετε τη συμπαρασταση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχωρείστε δυναμικά, τα μηνύματα ειναι ενθαρυντικά και ενθουσιώδη, σε ένδειξη αδιαφορίας οικονομικών ωφελειών της κινήσεως σας, (οι εμπλεκόμενοι), καλό θα είναι να αποποιηθούν μισθων, αρκούμενοι στους μισθούς και συντάξεις πουλαμβάνουν και στα επι πλέον έξοδα που θα υποβληθούν εκ των καθηκόντων. καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδέλφια δυνατά και ελληνικά είστε η ελπίδα μας γι αυτόν τον ιερό τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο, Πατριώτες! Πιστεύω, η μανά Ελλάδα τώρα χρειάζεται δίπλα της τα άξια παιδιά της. Όλο και οι περισσότεροι Έλληνες κατάλαβαν, ότι οι πολιτικοί είναι ψεύτες και απατεώνες, που δεν έχουν τίποτα ιερό μέσα τους και μόνο οι βλάκες ή διαφθαρμένοι μπορούν να στηρίξουν τους προδότες. Καπιτάν Μιχάλης. ( Έφεδρος αξιωματούχος τέως ΕΣΣΔ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καιρος ηταν.Ολοι στην συγκεντρωση στις 18 Σεπτεμβριου.Να το διαδωσουμε με καθε τροπο σε καθε γνωστο και οχι μονο.Ζητω ο Νεος Στρατιωτικος Συνδεσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!!! ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους έχουμε πλέον κάτι τίμιο να ψηφίσουμε.

    Γερά η Πατρίδα σας χρειάζεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαι μαζι σας αδελφια. Μην το ριχνετε κατω γιατι πολλοι θα πουν πολλα και αλλοι θα λενε λιγα και δεν θα κανουν τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεναξας Ελευθεριος3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:13 π.μ.

    Ευχομαι να μην μας προλαβουν οι εξελιξεις (προωρες εκλογες)και να τρεχουμε πισω τους.
    Παμε γερα!!! Συρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΨΗΦΙΑ ΑΠΟΣΤΡ ΑΞΙΩ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥΣ α λ λ α 20 χρονια ΠΑΣΟΚ Ε ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ Ο Χ Ι ΣΕ ΟΛΑΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧ ΑΝΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚ ΠΟΛΙΤ ΜΕ ΡΩΣΣΟΥ ΟΙΚΟΝ ΚΙΝΕΖΟΥΖ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΟΩΥΟΥΣΕ Η ΝΔ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΒΑΣΙΣΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oλα καλα συναδελφοι...με θερμη και ενθουσιασμο... πανω απ'ολα με αξιοπρεπεια και εντιμοτητα, ετσι οπως μεγαλωσαμε και γαλουχηθηκαμε !! ...ΑΛΛΑ χωρις να θελω διολου να δημιουργησω εντυπωσεις, επιτρεψτε μου να κανω το συνηγορο του διαβολου...αναμεσα στους "συνυπογραψαντες" τη σχετικη διακυρηξη, υπαρχουν αξιοσεβαστοι κατα τ'αλλα συναδελφοι, οι οποιοι ομως, οταν βρισκονταν σε θεσεις οπου μπορουσαν να επηρρεασουν προσωπα και καταστασεις, ελαμψαν δια της απουσιας τους...διερωτωμαι λοιπον πως ξαφνικα ο λαγος μπορει να "μεταλλαχθει" σε λιονταρι...απλα και ταπεινα, τροφη για σκεψη...
    ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ κινηση αναμφισβητητα !!! ...μονο προσεξτε τους "λαγους"...Ευχαριστω για τη φιλοξενια κ Καλη Επιτυχια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν εδώ και χρόνια άνοιξαν της πύλες του φρενοκομείου και παρέδωσαν την πατρίδα μέσω….των «αγορών» σε ξένα συμφέροντα, όταν άρχισε η αποδόμηση και ο κατακερματισμός της χώρας μας ,που πλέον είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού και απο τον ποιό ανενημέρωτο συνέλληνα τότε όχι μόνο θα αποδεκατίσουν και θα χλευάσουν τις Ε.Δ αλλά θα καταργήσουν αυτές μεθοδικά όπως οι ξένοι πάτρωνες προστάζουν.
    Ποιος δεν γνωρίζει για τις μεθοδεύσεις Κοσοβοποίησης της Θράκης μας ,ποιος δεν έχει ακούσει για τις αλλοτριωτικές βλέψεις των γειτόνων μας οι οποίες ενθαρρύνονται από τους ίδιους τους συμμάχους μας?
    Κύριοι συνάδελφοι όταν δεν έχεις πατρίδα και μάλιστα έτσι όπως μας την παρέδωσαν με αίμα και θυσίες οι πρόγονοί μας τότε τα περί συντάξεων, μερισμάτων, νοσοκομείων και άλλων προβλημάτων που πράγματι μας απασχολούν είναι πλεονασμός που δείχνει μια συντεχνιακή νοοτροπία του τύπου αυτού που έφερε την χώρα μας σε αυτά τα δεινά.
    Ελάτε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να αντισταθούμε στο κουρέλιασμα του Συντάγματος των Ελλήνων που όλοι ορκιστήκαμε να τηρούμε και να σεβόμεθα. (Ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης πρόσφατα μίλησε για συνταγματικό πραξικόπημα )
    Ελάτε συνάδελφοι να σταματήσουμε τους προδότες που παραδίδουν την ακεραιότητα της χώρας μας χωρίς να ανοίξει ρουθούνι στους κατακτητές μας.
    Ελάτε συνάδελφοι να αντισταθούμε στην αλλαγή πληθυσμών που συντελείται στην Πατρίδα μας φέροντας άρρενες και μόνο εποίκους /εισβολείς με παράλληλη ενθάρρυνση από τα Μέσα μαζικής Αποχαύνωσης του λαού μας να ξενιτευτούν τα Ελληνόπαιδα γιατί έτσι εξυπηρετεί τα σχέδια της Νέας Τάξης.
    Τουλάχιστον ας μιμηθούμε τον συνταγματάρχη Νικόλαο Ζορμπά ,που με την ειρηνική διαμαρτυρία του μαζί με συναδέλφους και πλήθος λαού ,απαίτησαν και επέτυχαν την φυγή των φαύλων και την ανασυγκρότηση της χώρας ,φέροντας από την Κρήτη μας ,τον τότε Κυβερνήτη Ελ. Βενιζέλο αναθέτοντας του την διακυβέρνηση της Ελλάδας.
    Εμπρός λοιπόν συνάδελφοι για μια Ελλάδα ελεύθερη ,δυνατή και δημιουργική μέσα στην παγκόσμια κοινότητα.

    Όλοι οι Έλληνες είμαστε υπόλογοι έναντι του παρακάτω άρθρου:

    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    Τέλος και ανεξάρτητα με τα παραπάνω όλα τα προβλήματα του κλάδου μας θα επιλυθούν αργότερα και από καλύτερη θέση και ημών των ιδίων αλλά και των οικονομικών της πατρίδας μας.

    Σπύρος Μπρούμας

    Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν
    kapetankefalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    GREEK SURNAMES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φανατικά μαζί σε όλους τους αγώνες για τη πατρίδα τους νέους την ιστορία με πρωταρχικό σύνθημα :ΤΙΜΩΡΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΙΕΛΠΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ?ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1909,ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΞΚΟΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ -ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαι επτά χρόνια απόστρατος Αξκος και τα τελευταία πέντε χρόνια η ενασχόλησή μου είναι η ενεργή συμμετοχή μου (εκλεγμένος) στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αν και οι πρόσθετες σπουδές μου είναι πολύ σχετικές με την πολιτική, ακόμα αντιμετωπίζω την ΄΄ρετσινιά΄΄ του στρατιωτικού. Δεν αμφιβάλλω για τις αγαθές και πατριωτικές προθέσεις των περισσοτέρων Αποστράτων Αξκων για την ίδρυση πολιτικού φορέα. Αμφιβάλλω όμως για τα κίνητρα ικανού αριθμού Αποστράτων, ειδικά ορισμένων ανωτάτων καιτους υπενθυμίζω ότι, ο λαός δεν είναι στρατός, οι νόμοι δεν είναι έγγραφες διαταγές ή προφορικές εντολές. Τέλος πιστεύω ότι το 2011 ένας πολιτκός φορέας με ΄΄σασί΄΄ στρατιωτικών δεν έχει καμία τύχη παρά μόνο την ικανοποίηση ορισμένων αποστράτων που τους λείπει η εξουσία. Όσο για την ομιλία - κάλεσμα της 23ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη που βαθμολογήθηκε ΄΄πάρα πολύ καλή΄΄ προσωπικά εμένα αν και απόστρατος δεν βρήκα κάτι το ενδιαφέρον και νέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , Η ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΟΦΙΤΣΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , Η ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΟΦΙΤΣΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

      Διαγραφή
  21. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. gia na exei tis opoiesdipote elpides i aksiepaini kinisi sas tha prepei na proagei tin koinwniki tou upostasi perissotero apo tin opoia stratiwtiki. proteinete eseis oi idioi se aksiologous texnokrates na ginoun meli. kante tous ton purina. mono etsi o laos tha psitepsei oti auto einai mia gnisia dimokratiki kinisi. polloi tha einai kaxupoptoi gia ti dimokratikotita tis kinisis, kuriws logw desmwn me allous en energeia sunadelfous pou oloi diatiroume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ Η ΧΩΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΤΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδη δεν ειμαι ανωνυμος απeυθυνομαι προς τον Προεδρο του ΣΕΕ Νικολαον Αλικακο, 20 λεπτα πριν αλλαξει η χρονια, με τις ευχες μου για την Νεα Ελλαδα. Εορταζω και μια μοναδικη επετειο στην ζωη μου, τα 38 μου χρονια, 38 εν Ελλαδι και 38 εκτος. Εν Ελλαδι 18 προ της εξοδου και 18 μετα την επιστροφη, ισον 36, συν ενδιαμεσα 24 μηνες στραριωτικης θητειας. Αισιον και ευτυχες το Νεον Ετος 2012. δκγ, demetriosaiolis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. -ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Εχουμε όραμα, και στόχους πραγματοποιήσιμους, στόχους εφικτούς.
    - Πρεσβεύουμε το νέο ήθος που δίνει νέα πνοή ,νέα ανάσα και ελπίδα ότι κάτι καλό γεννιέται.
    - Πιστεύουμε στα άφθαρτα άτομα, με φρέσκιες ιδέες και με διάθεση προσφοράς.
    - Άτομα άξια και ικανά, που το έχουν αποδείξει στην επαγγελματική τους πορεία, και το αποδεικνύουν καθημερινά σε όλες τις πτυχές της δραστηριότητά τους.
    - Είμαστε πολυσυλλεκτικοί σε ιδέες, δεν υποκύπτουμε, δεν φυγοπονούμε , δεν κάνουμε πίσω στα δύσκολα.
    - Δίνουμε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν.
    - Κάνουμε το ανέφικτο , εφικτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. - Έχουμε όραμα, και στόχους πραγματοποιήσιμους, στόχους εφικτούς.
    - Πρεσβεύουμε το νέο ήθος που δίνει νέα πνοή ,νέα ανάσα και ελπίδα ότι κάτι καλό γεννιέται.
    - Πιστεύουμε στα άφθαρτα άτομα, με φρέσκιες ιδέες και με διάθεση προσφοράς.
    - Άτομα άξια και ικανά, που το έχουν αποδείξει στην επαγγελματική τους πορεία, και το αποδεικνύουν καθημερινά σε όλες τις πτυχές της δραστηριότητά τους.
    - Είμαστε πολυσυλλεκτικοί σε ιδέες, δεν υποκύπτουμε, δεν φυγοπονούμε , δεν κάνουμε πίσω στα δύσκολα.
    - Δίνουμε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν.
    - Κάνουμε το ανέφικτο , εφικτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή