--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Δυσπιστία…Ευπιστία…Απιστία ΔΤ 73


Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε, αεροπλανικού τύπου, πρόταση μομφής κατά της Συγκυβέρνησης, από το Τέξας ευρισκόμενος, συνεργαζόμενος με τους ΑΝ.ΕΛ και τη Χρυσή Αυγή. Η κοινοβουλευτική δυσπιστία δεν επικυρώθηκε από το κοινοβούλιο – πράγμα που ήταν γνωστό εκ προοιμίου- αντίθετα συσπείρωσε το κυβερνητικό «μαγαζάκι» και επί της ουσίας ουδέν επέτυχε.

Πριν από αυτό όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ,  είχε φροντίσει να σκηνοθετήσει «έφοδο» στο Ραδιομέγαρο, με αιχμή του δόρατος βουλευτές του κόμματός του, που ήθελαν λέει να προστατέψουν τη Δημόσια περιουσία. Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε παρόμοια  πολιτικά  πυροτεχνήματα, για «λαϊκούς αγώνες»;

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,  δραττόμενοι της ευκαιρίας, δοκίμασαν  τις αντοχές της ευπιστίας του Ελληνικού Λαού, τάζοντάς μας, για εκατοστή εικοστή πρώτη φορά, ότι ΔΕΝ θα υπάρξουν άλλα αντιλαϊκά και οριζόντια μέτρα και ότι, εντός του 2014 , η χώρα θα περάσει από την ύφεση στην ανάπτυξη.

Δια στόματος του Πρωθυπουργού ακούσαμε στη Βουλή ότι επετεύχθησαν, μείωση του χρέους, μείωση των επιτοκίων δανεισμού, πρωτογενές πλεόνασμα, έστω και μικρό και ότι το 2014, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη της Ελλάδας στους διεθνείς της εταίρους, θα «βγούμε» στις αγορές για να …..δανειστούμε ΕΝΤΙΜΑ!!! Δηλαδή ο κ. Πρωθυπουργός ομολογεί, εμμέσως, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δανειζόντουζαν ανέντιμα!

Μα κ.Πρωθυπουργέ αναρωτηθήκατε πόσοι Έλληνες θα έχουμε επιβιώσει μέχρι τότε; Πόσοι θα έχουμε το σπίτι μας, τη δουλειά μας και την υγεία μας;

Ο Σύνδεσμος Εθνική Ενότητας σας εγκαλεί, όλους ανεξαιρέτως, για απιστία σε βάρος του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδας.

Βουλευτές και Υπουργοί, οι περισσότεροι από εσάς, επί δεκαετίες. Κυβερνώντες ή μη μας παρουσιάζεστε ως «αλεξιπτωτιστές» στο κοινοβούλιο, λες και όλα όσα βιώνουμε δεν είναι δικό σας έργο. Σταματήστε επιτέλους αυτό το θέατρο! Ζητήστε επιτέλους μια ειλικρινή ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Λαό, που προμελετημένα και συντεταγμένα με τις διαχρονικές επιλογές σας οδηγήσατε στην εξαθλίωση και την παρακμή.

Εμείς στο Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας δεν σας πιστεύουμε, διότι επί δεκαετίες άλλα λέτε προεκλογικά και άλλα κάνετε μετεκλογικά και μονίμως εκλιπαρείτε για την επιείκεια μας και την υπομονή μας.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου