--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας δεν χρειάζεται Συνέδριο....
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΥΘΗΚΑΝ!!! Το επερχόμενο Συνέδριό μας προοιωνίζεται να είναι άτυχο γιατί δεν θα μπορέσει να προσφέρει και πολλές αγωνιστικές θέσεις.

Μοιρολογίστρες εν χορώ πάνω από το πτώμα της απελπισίας του λαού έχουμε, το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Υπερασπιστές των εργατοπατέρων για τα προσωπικά τους συμφέροντα, συγγνώμη του σωματείου ήθελα να πω, βρέθηκαν, έχουν την ίδια στέγη με τις μοιρολογίστρες.


Τους καημένους των ορεινών περιοχών που κρυώνουν θα τους ζεστάνουν ο κ Τσίπρας και ο κ. Καμμένος.

Τους άνεργους και τους πεινασμένους θα τους βρουν δουλειά και θα τους ταΐσουν ο κ. Μιχαλολιάκος, ο κ Τσίπρας και ο κ. Καμμένος.

Τον Κοινοβουλευτικό μας βίο θα τον διορθώσουν η κ. Κωνσταντοπούλου, ο κ. Κασιδιάρης και ο κ. Μαριάς.

Τη δουλειά της Αστυνομίας θα την κάνουν οι οπλοφορούντες Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Το ρόλο του πατριώτη ήδη τον έχουν ως προμετωπίδα όλοι, Αριστεροί, Δεξιοί, Σοσιαλιστές, Φασίστες και Ακραίοι.

Τη νέα κουλτούρα αντικατάστασης της Βουλής από τα τηλεοπτικά παράθυρα και της αντικατάστασης της ευτέλειας, του σεβασμού, του διαλόγου και των θεσμών με ακατάσχετες ύβρεις, διακοπές και φυσικά τη νέα κουλτούρα της κοκορομαχίας.

Για εμάς του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας τι απέμεινε για να υπερασπιστούμε?

Οι χρηματοδότες νονοί των Ξένων Κέντρων με τα πακέτα βρήκανε το δόλωμα για τους πεινασμένους βαφτισιμιούς, βρήκανε οι Αμερικάνοι και οι Λατινοαμερικάνοι τον κ. Τσίπρα, οι Ευρωπαίοι τον κ. Σαμαρά, οπότε υποψήφιο Πρωθυπουργό βρήκαμε, Βουλευτές δεν χρειαζόμαστε και με την καινούργια Γενική Γραμματεία που δημιουργήθηκε με κουτόφραγκους Διοικητές όλες οι αποφάσεις θα είναι ειλημμένες και προκαθορισμένες.

Άρα εμείς του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας τι θα μπορούμε να διορθώσουμε ?

Τι μας έμεινε να προσφέρουμε σ΄ αυτό τον Τόπο?

Ξεμείναμε μόνο με τα ταπεινά, θεωρητικά και φιλοσοφικά διλήμματα που δεν δίνουνε πακέτα αλλά ελπίδα, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, οικογενειακή θαλπωρή, Εθνική Κυριαρχία, παιδεία και κοινωνική μόρφωση, σεβασμό στο συνάνθρωπο μας, σε μια ειλικρινή καλημέρα που θα προσφέρουμε με χαμόγελο στο γείτονά μας και στην προίκα που θέλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, όχι σε CD ή σε στικάκι, αλλά με μια ένθερμη χειραψία που θα επικυρώνει το συμβόλαιο με ΕΣΑΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ και τα ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Ο Λαός μας είναι έτοιμος και ώριμος να ψηφίσει τέτοιες Ιδέες ή ακόμη θα επηρεάζετε από Δημοσιογράφους και Κανάλια που, με περίσσεια ευαισθησία για τα κοινωνικά μας προβλήματα, προβάλλουν καθημερινά αυτούς που μας κατέστρεψαν, εξακολουθώντας με ευκολία να μας κατευθύνουν, γράφοντας νούμερα στα μηχανάκια της AGB με την αγωνία μας και απολαμβάνοντας παχυλούς μισθούς όταν η πλειοψηφία του κόσμου πεινάει.

Αυτοί που με τα Τούρκικα σήριαλ προβάλουν τη μεγαλοπρέπεια του Σουλεϊμάν και όχι την Ελληνική Λογοτεχνία, που ενώ κόπτονται για την ανεργία του Λαού μας την ίδια στιγμή δίνουν δουλειά, πιθανόν λόγω μεγαλοψυχίας, στους φτωχούς γείτονές μας Τούρκους.

Γιατί να προβάλλουν το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας?
Έχουν τίποτε να κερδίσουν?

Δεν πουλάμε, δεν διαθέτουμε την ίδια ευαισθησία πχ μαύρα κονδύλια από Κρατικές Επιχορηγήσεις και δεν τάξαμε στους γραφικούς τηλεκαναλάρχες.

Δεν έχουμε τις προϋποθέσεις και δεν συμπληρώνουμε τα απαιτούμενα κριτήρια, συνεπώς δεν μας παίζουνε γιατί η αίτησή μας είναι άκυρη!!!

Άρα εμείς σαν το Διογένη με ένα φανάρι και πολλά ζευγάρια σόλες θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε για υγιείς σκεπτόμενους ψηφοφόρους.

Αφού δεν έχουμε τα ΜΜΕ θα βασιστούμε στα δουλεμένα μπράτσα μας που αντέχουν για πολλές προσωπικές και ειλικρινείς χειραψίες.
Ελπίζω οι μη βολεμένοι Έλληνες να έλθουν μαζί μας γι΄ αυτό που είμαστε και γι΄ αυτά θα κάνουμε.

Νικολάος Κουτελιέρης Επικοινωνιολόγος Μέλος του ΣΕΕ 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Κε Κουτελιέρη,

    Ως Επικοινωνιολόγος που είστε φαντάζομαι ότι θα πρέπει να μπορείτε να χειριστείτε καλά και τον γραπτό και προφορικό λόγο.

    Σας επισυνάπτω μέρος των ιδεολογικών αρχών του κόμματος και θα ήθελα σας παρακαλώ άν κάνω λάθος να με διορθώσετε.

    Η πολιτική μας ιδεολογία είναι η Φιλοπατρία. Αυτό το ευγενές συναίσθημα που πυρπολεί τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου και τον καθιστά ΑΞΙΟ να ζει όχι ως ένα απλό βιολογικό όν αλλά ως ένα ψυχικά ανώτερο ον που ανήκει σε ένα Έθνος και μια Πατρίδα.

    Πρεσβεύουμε τις ιδέες του κοινωνικού πατριωτισμού και του πατριωτικού ρομαντισμού που επιβάλλονται σήμερα ως αναπόδραστη ιστορική ανάγκη εξόδου της Πατρίδος και του Λαού από τα καταθλιπτικά αδιέξοδα.

    Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως ταυτίζεται όπως πολύ σωστά αναφέρεται το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ της φιλοπατρίας που είναι συνώνυμο της ένοιας του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ με την ένοια της ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ;

    ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ σημαίνει σύστημα, σύνολο ΙΔΕΩΝ.

    Οι ΙΔΕΕΣ είναι αποτελέσματα νοητικής και αντιληπτικής διαδικασίας και όχι συναισθηματικής όπως για παράδειγμα το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

    Κατα την ίδια αντίληψη που χρησιμοποιείται για τον ορισμό των αρχών του κόμματος ΣΕΕ, ιδεολογική τοποθέτηση είναι και ο φιλοτελισμός,ο φιλοτομαρισμός, η φιλοκαλία κ.λ.π.

    Δεν καταλαβαίνω με ποιά κριτήρια κάποιος που έχει αριστερή ή Δεξιά ή κεντρόα ιδεολογία, δέν μπορεί να αγαπά την πατρίδα του και κατα συνέπεια να είναι πατριώτης.

    Κάποιος με συγκεκριμένη ιδεολογία, δηλαδή σύνολο ή σύστημα ιδεών, σαφώς και μπορεί να αγαπά ταυτόχρονα την πατρίδα του, όπως και να την μισεί ή να μην την αγαπά και να την πουλάει.

    Μπορείτε λοιπόν να κατηγορείτε τον οποιονδήποτε τεκμηριωμένα δέν αγαπάει την πατρίδα του σαν μή πατριώτη, αλλα κανείς δέν δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να κατηγορεί όλους όσους πιστεύουν σε κάποιο σύστημα ιδεών ή αξιών σαν τέτοιους.

    Πριν βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε, σας ενημερώνω ότι υπήρξα ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και αποχώρησα, όπως και τόσοι άλλοι γιατί η λογική μας δεν μας επιτρέπει τους επιπόλαιους χαρακτηρισμούς και ενέργειες.

    Η παρέμβασή μου αυτή δέν έχει σαν σκοπό να θίξει
    με κανένα τρόπο τις προσπάθειες τόσων ανθρώπων που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας αλλά να δείξει οτι θα πρέπει για ότι κάνουμε και για ότι λέμε, να τεκμηριώνουμε και όχι να παρασυρόμαστε απο συναισθηματισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή