--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δυναμική επανεκκίνηση και ανασύνταξη


            Αγαπητοί φίλες, φίλοι, συνάδελφοι

            Στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτ. 2012  ομόφωνα αποφασίστηκε η δυναμική επανεκκίνηση και ανασύνταξη του κόμματός μας. Γνωρίζουμε ότι  το θέλατε και το θέλετε πολύ. Περιμέναμε να δούμε «που το πηγαίνουν» και οι σημερινοί  κυβερνώντες. Μήπως κάτι άλλαξε. Απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσουν με την ίδια, με τη μέχρι τώρα τηρούμενη φιλοσοφία και πρακτική. Θα περιμένουμε λίγο ακόμη, μέχρι την
ψήφιση των επιπλέον σκληρών-βάναυσων μέτρων που θα προκύψουν από τη συνεργασία της κυβέρνησης με την αδίστακτη τρόϊκα.

Τις επόμενες ημέρες, μετά την ψήφιση των μέτρων, θα πραγματοποιήσουμε  μεγάλη συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Δεν έχει καθορισθεί ακόμη η ημερομηνία, γιατί δεν γνωρίζουμε πότε θα ψηφισθούν τα σκληρά-απάνθρωπα μέτρα. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα. Είσθε όλοι προσκεκλημένοι. Παρακαλούμε για τη δυναμική παρουσία σας. Ελάτε να δείξουμε πάλι ότι είμαστε εδώ, δε χαθήκαμε όπως ελπίζει το σαθρό, το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Είμαστε παρόντες. Παρακολουθούμε τα γεγονότα. Είμαστε αυτό που δηλώνει το όνομά μας ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

            Παρακαλώ για την αναδιαβίβαση του παρόντος και τη γνωστοποίησή της παραπάνω εκδήλωσης σε δεκάδες αποδέκτες, φίλους, γνωστούς που αγαπούν την Πατρίδα με την παράκληση, αν και εκείνοι συμφωνούν, να κάνουν το ίδιο.  Παρακαλώ επίσης για την προτροπή επανένταξης, εγγραφής-ένταξης νέων μελών στο κόμμα και αξιόλογων-πετυχημένων προσωπικοτήτων και των δύο φίλων.  Θα ήθελα πολύ να μου  γνωστοποιήσετε τα e-mails φίλων, που επιθυμούν να έχουν ενημέρωση για τις δράσεις του Συνδέσμου. Είμαστε αυτό που λείπει από την Πατρίδα και που επιθυμεί και θέλει κάθε Ελληνίδα και Έλληνας.                               
            Ο αγώνας ξεκίνησε πάλι, είναι πολύ δύσκολος, όμως οι εκδηλώσεις αγάπης των ανθρώπων που τους γνωστοποιούμε την ύπαρξη του κόμματος, μας γεμίζει ενθουσιασμό και δύναμη να συνεχίσουμε. Ελάτε, όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα δυνατό κίνημα αλλαγής. Εύχομαι νίκες σε όλα τα επίπεδα.  Μας αξίζουν νίκες, για την Πατρίδα, για μια περήφανη  Ελλάδα με χαμογελαστούς Έλληνες.
    Αθήνα, 13 Οκτ. 2012
Με εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό
Γιώργος Τσακίρης
Μέλος του Ανωτ. Πολιτικού Συμβουλίου

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ;;
    ΜΑΛΙΣΤΑ!
    ΛΟΓΙΚΟ.......
    ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΤΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ;;
    ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ;;
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ--
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 'ΜΗΝΥΜΑ'ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφες εκφράσεις!!!!Παρακολουθούμε τα γεγονότα,είμαστε παρόντες,θα περιμένουμε.
    Μωρέ τι καλά παιδιά είναι αυτά???Πιέστε και κανένα τίλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή