--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Φίλοι και Φίλες

Η εκστρατεία ενημέρωσης για τις Θέσεις και τις Προτάσεις του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας  ξεκίνησε με επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα των μελών της ΔΕ.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις, για να ακούσετε τις θέσεις μας και να ανταλλάξουμε απόψεις, με σκοπό την αναγέννηση της  Πατρίδας μας
ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί το Σάββατο  10 Δεκεμβρίου στις 12:00 στη ΞΑΝΘΗ  στο Ξενοδοχείο ΞΑΝΘΙΠΠΕΙΟΝ, 28ης Οκτωβρίου 212 , με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Σάββατο  10 Δεκεμβρίου στις 18:00 ΚΟΜΟΤΗΝΗ  στο Ξενοδοχείο FILIA με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 4η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Κυριακή  11 Δεκεμβρίου στις 11:00 στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ξενοδοχείο HOLIDAY INN Μοναστηρίου 8 , ΤΚ 546 29, με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.


  •  O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΝΤΡΑ NEWS ΣΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO  ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ Πατώντας στον  ακόλουθο σύνδεσμο  http://www.syndesmosee.gr/
ΟΔΗΓΙΕΣ: ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ  VIDEO ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΑΝ ΣΥΡΕΤΕΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ    ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ VIDEO ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ    YOU TUBE ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ YOU TUBE ΒΛΕΠΕΤΕ  ΤΟ  VIDEO  ΜΕΓΑΛΟ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου