--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ3

Παραίτηση Εισαγγελέων : Ακόμη δυστυχώς μία απόδειξη του τρόπου που αντιλαμβάνονται τα πολιτικά κόμματα εξουσίας την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, είναι η παραίτηση των δύο οικονομικών Εισαγγελέων και η ταυτόχρονη καταγγελία περί παρεμβάσεων στο έργο τους.

Είναι προφανές ότι ο πολυδιαφημισμένος πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής έχει εξαντληθεί σε εταιρείες φαντάσματα και δεν αγγίζει τους υπηρέτες και συνεργάτες του συστήματος που κυβερνά τη χώρα.



Είναι όμως ανάγκη ο Ελληνικός λαός να ενημερωθεί άμεσα με μέριμνα της ηγεσίας της Δικαιοσύνης για τα πραγματικά περιστατικά που οδήγησαν στις παραιτήσεις.


Ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη όμως είναι να τιμωρηθούν όπως αρμόζει όσοι τυχόν προσπάθησαν να εμποδίσουν και να υπονομεύσουν το έργο των εισαγγελικών οργάνων, όσο ψηλά και αν κάθονται.


Ο Ελληνικός λαός , περιμένει έστω και τώρα την ύστατη στιγμή, λίγο πριν παραδώσουν οριστικά τις καρέκλες τους, να δώσουν οι πολιτικοί του ταγοί ένα ψήγμα αλλαγής της καθεστωτικής τους νοοτροπίας.


ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου