--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ SITE.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ONALERT
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ REAL NEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑ 30


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ι. ΚΟΥΤΣΑΪΜΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ SITE ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ κ.ΠΑΝ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ Κ. ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΑΛΙΚΑΚΟΥ


18 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ !!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.


    ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
    ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ BLOG ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι καλή αρχή στο κόμμα και κάθε επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προτεινω ομαδικα μαθηματα της Γερμανικης Γλωσσας στα στελεχη του κοματος μας, που θα αποτελεσει και σημαντικο παραγοντα επιτυχιας μας στις μελλοντικες εκλογες (αν γινουν) αφου η παρουσα κυβερνηση απολαμβανει συμφωνα με τις δημοσκοπησεις την εμπιστοσυνη 70% του λαου. Και παλι καλες δουλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητηρια και καλη επιτυχια. Δεν ειμαι στρατιωτικος απλα ακουσα για το κομμα σας και μην γνωρίζοντας τι να ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές , έψαξα και σας βρήκα. Πιστεύω ότι με τις ιδέες σας μπορεί να υπάρξει σχέδιο σωτηρίας και να μπορέσει να ορθοποδήσει αυτός ο τόπος που όλοι αγαπάμε.Έχετε την δικη μου θερμή συμπαράσταση και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν κι άλλοι σαν εμένα
    Καλημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:28 κατι δεν εχεις καταλαβει μαλλον.....αλλου αναζητησε τη στηρηξη 'αναγκαστικων μνημονιων'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη δουλεια για να φυγει το μιασμα απ'τη χωρα.Καλη δυναμη για να αντεξουμε τις δυσκολιες.Ευλογια Θεου για να πραξουμε εργα καλα- για την πολυαγαπημενη Πατριδα και τον απροβλεπτο,δυσκολο,φιλοτιμο,παναρχαιο,χιλιοπροδομενο και χιλιοβασανισμενο λαο μας στον οποιο ανηκουμε.Καλλιοπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απατη το 70% της λαικης συναινεσης-κανενας κατα πλειοψηφια δεν πειθεται για τις καλες προθεσεις της αποχωρησης του Τζεφρυ.Μας αιφνιδιασε,θελαμε πραγματι να φυγει,μαζι ομως με οσα κακα εφερε,οχι να μας προσθεσει κι αλλο Παπα...παιδι-διαολου εγγονι!Καλλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:52 Διαβασε το Δελτιο τυπου της Παρασκευης 4-11-2011 οπου μεταξυ αλλων αναφερεται επι λεξει "....μοναδικό σκοπό την υπογραφή της αναγκαστικής σύμβασης πλην των όρων που άπτονται της εκχώρησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και τη διεξαγωγή αμέσως μετά Εθνικών εκλογών".
    Αν λοιπον σκλαβωθει η πατριδα μας για τα επομενα 400 χρονια με απροσδιοριστες εκλογες και πληρη εξαθλιωση του λαου τι θα μας προσφερει η ιδρυση και νεων πολιτικων σχηματισμων κατοπιν εορτης? ε τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό ξεκίνημα στον Σύνδεσμο Ε.Ε., που ήρθε για να παραμείνει "εν ενεργεία". Το έργο και ο αγώνας θα είναι σκληρός, αλλά όταν έχεις τον λαό κοντά σου και το δίκιο με το μέρος σου δεν πρέπει να φοβάσαι. Ο άπειρος οδηγός είναι πιο ασφαλής, γιατί απλά είναι περισσότερο προσεκτικός. Λάθη θα γίνονται αρκεί να διορθώνονται γρήγορα και με θάρρος. Ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την Εθνική Ενότητα που προσφέρει το νέο κόμμα. Η εξωστρέφεια είναι το καλύτερο όπλο γι' αυτή την προσπάθεια. Ας μιλήσει επιτέλους κάποιος πολιτικός φορέας στον λαό ανοικτά, καθαρά, αληθινά. Όχι άλλα ψέματα. Όχι άλλη υποκρισία. Η αρχή να γίνει από τις ακριτικές και ξεχασμένες περιοχές του τόπου μας. Καλό ξεκίνημα και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.52 ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ...ΠΟΤΕ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ...ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ...ΗΡΕΜΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας παρακαλώ να βάλετε μετρητή επισκέψεων και στη νέα σελίδα σας,διότι έτσι φαίνεται καθαρά η ανταπόκριση του κόσμου.
    Προτείνω να βρείτε τρόπους τηλεοπτικής προβολής σας,διότι πολύς κόσμος δε σας γνωρίζει,αλλά διψάει για ένα νέο,σοβαρό και πατριωτικό κόμμα,ευχαριστώ.
    Όσο για τον χατζηνικολάου αν και ήταν επιεικώς αγενής,όπως άλλωστε συνηθίζει με τους παντός είδους συνομιλητές του,σας συγχαίρω για την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα που δείξατε.
    Δώσατε σε απλά Ελληνικά μεστές,περιεκτικές και προπάντων καθαρές απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν αποδείξετε ότι δεν είστε ούτε με την
    (ακρο)δεξιά ,ούτε με την (ακρο)αριστερά!
    άλλα με την Ελλάδα,όπωs o Πλαστήραs!
    Αν αποδείξετε ότι δεν αγαπάτε το χρήμα κι ότι
    δεν ξεπουλιέστε για αυτό,όπωs άλλοι..
    Αν αποδείξετε ότι πρώτα θα είστε πολίτεs ki όχι
    πολιτικοί..'Οτι πράγματι στοχεύετε στην πρόοδο
    και την ανάπτυξη των πολλών κι όχι των λίγων,
    όπωs άδικα συμβαίνει σε αυτή τη χώρα..
    Αν αποδείξτε ότι θέλετε την κοινωνική δικαιοσύνη
    τότε καλόs να έχετε την ψήφο μαs! (Λάμπροs Δ.
    Θεσσαλονικη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ποια η γνωμη του κομματος σας για την ελληνορωσικη συνεργασια{αμυντικη, οικονομικη στρατηγικη} ρωτω γιατι ο κ.Δρουγος εκ των συνιδρυτων εχει ταχθει κατα αυτης σε αρθρα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή