--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ

Με την αναγγελία της είδησης ότι μετά από σφοδρή ανταλλαγή πυρών έπεσαν νεκροί δυο από τους δραπέτες των φυλάκων Τρικάλων που καταδιώκονταν στην ορεινή Ναυπακτία στα πλαίσια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, ο πρόεδρος του  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε.)  κος Γεώργιος Γερούλης,  προεβη στην ακόλουθη δήλωση:
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε.)  οφείλει να συγχαρεί και να εκφράσει τις ευχαριστίες του  στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι με αυταπάρνηση, πιστοί στον όρκο τους , συμμετέχουν στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, εντοπισμού και σύλληψης των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, αιμοσταγών δολοφόνων της άτυχης κοπέλας στην Κόρινθο και του αστυνομικού στο Δίστομο.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε.)  παράλληλα επιθυμεί να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του και να καταγγείλει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις που καθημερινά απαξιώνουν τους άνδρες και γυναίκες των Σ.Α. και Ε.Δ. και τους οδηγούν στην εξαθλίωση.  
Οι κυβερνητικοί εταίροι κατ επιταγή των ξενόφερτων αφεντικών τους , θυσιάζουν, στο βωμό του κέρδους των τοκογλύφων, ένα από τα κοινωνικά αγαθά που δικαιούται με συνταγματική επιταγή ο πολίτης. Το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας. 
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε.)  αναγνωρίζοντας το έργο των ανδρών και γυναικών των   Σ.Α.  υπόσχεται να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για την αποκατάσταση του κύρους και της αξιοπρέπειας τους, έτσι ώστε να εμπεδωθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια που, ένεκα των κυβερνητικών πολιτικών επιλογών, σε πολλές περιοχές είναι ανύπαρκτη. 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου