--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Βαρυσήμαντη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παρεχώρησε ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ κ.Αλικάκος Νικόλαος στο RADIO SYMBAN. Ο ραδιοφωνικός αυτός σταθμός είναι από τους μεγαλύτερους ελληνικούς της Αυστραλίας και εκπέμπει παγκοσμίως διαδικτυακά. Χιλιάδες Έλληνες σε όλον τον κόσμο παρακολούθησαν τον κο Αλικάκο να απαντά για περισσότερες από δύο ώρες στις ερωτήσεις του διακεκριμένου δημοσιογράφου Δημήτρη Συμεωνίδη. Τα κύρια σημεία της συνέντευξης είναι:
-Αναδρομή στους αγώνες και τα επιτεύγματα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από της ιδρύσεως του την 21η Νοεμβρίου του 2011 μέχρι σήμερα. Ιδρύθηκε από αποστράτους και άλλους έντιμους και ικανούς πολίτες που διακατέχονται από πατριωτικά ιδεώδη και αγωνιούν για το μέλλον της Ελλάδος. Το όνομά του εκφράζει το κολοσσιαίο όπλο των Ελλήνων, την Εθνική Ενότητα, και παράλληλα παραπέμπει στον ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ του 1909 που πολέμησε την κομματοκρατία και την κλεπτοκρατία της εποχής εκείνης. Είναι η μόνη εθνική πατριωτική παράταξη, γιατί όλα τα νέα μικρά κόμματα είναι παραφυάδες των παλιών διεφθαρμένων κομμάτων και στοχεύουν στη υφαρπαγή ψήφων και εδρών, τις οποίες την κατάλληλη στιγμή θα επιστρέψουν στα μητρικά τους κόμματα. 
-Ο Σύνδεσμος δεν αναγνωρίζει το διχαστικό δίπολο «Δεξιός-Αριστερός», αλλά κατατάσσει τους Έλληνες στα εκατομμύρια που αγαπούν την Πατρίδα και στους ελάχιστους διεφθαρμένους που αποφάσισαν να την καταστρέψουν εκτελώντας τις επιταγές της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων.
-Το κόμμα οργάνωσε περισσότερες από 150 προεκλογικές συγκεντρώσεις και έλαβε μέρος στις εκλογές του Μαΐου με υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες πετυχαίνοντας ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. 
-Σήμερα ο Λαός δεν εμπιστεύεται τα κόμματα που τον καταδυναστεύουν, γιατί έχουν παραιτηθεί των εθνικών μας δικαιωμάτων και ξεπουλάνε τον δημόσιο πλούτο. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο 70 περίπου κράτη ήταν υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ, κανένα όμως δεν υπέστη τα φοβερά δεινά της Ελλάδος.
-Η άθλια και χυδαία μεταπολίτευση πρέπει να τελειώσει, να αυτοδιαλυθούν τα υπεύθυνα για την καταστροφή διεφθαρμένα κόμματα. Την θέση τους πρέπει να πάρουν νέοι πολιτικοί σχηματισμοί με έντιμους και ικανούς Έλληνες Πατριώτες. 
Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες συνεντεύξεις του Προέδρου και άλλων Στελεχών σε ΜΜΕ της Ελλάδος και του εξωτερικού που δεν ελέγχονται από το διεφθαρμένο καθεστώς. 

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣΗΘΗ ΑΙΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ Η ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή