--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Συγκρούσεις μέσα στα κόμματα.

Πληθαίνουν καθημερινά τα φαινόμενα εσωτερικών συγκρούσεων στα κοινοβουλευτικά κόμματα τα οποία δείχνουν ότι πρόκειται να ανέλθουν στην εξουσία σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Έντονες διαφωνίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και διαγραφές σημαντικών στελεχών στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ακόμη και στους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ έρχονται στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες μαζικά.
Σε διαφορετική περίπτωση ο Ελληνικός λαός θα
έπρεπε να σταθεί τουλάχιστον αδιάφορος αφού η συμμετοχή των περισσοτέρων στελεχών αυτών των κομμάτων, έχει αποδειχθεί ότι ήταν καθοριστική για την πορεία οικονομικού – κοινωνικού και ηθικού εκτροχιασμού της Πατρίδας.
Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;
Μήπως το σύστημα, που κυβερνώντας διαλύει ότι έχει απομείνει όρθιο στη χώρα, έχει αντιληφθεί τον ερχομό του τέλους του με ότι αυτό σημαίνει για τα στελέχη του αλλά και όσους το στηρίζουν απομυζώντας την περιουσία, την υπερηφάνεια και το χαμόγελο του Ελληνικού λαού και αρχίζει τον πόλεμο που γνωρίζει καλύτερα από όλους;
Ένα βρώμικο πόλεμο φημών και διασπαστικών κινήσεων με ανταλλάγματα. Εξάλλου εύκολα βρίσκει μέσα σε αυτούς τους κομματικούς μηχανισμούς ανθρώπους έτοιμους να υποκύψουν και στην πλέον ευτελή ανταλλαγή προσωπικών φιλοδοξιών και συνειδήσεων. 
Αυτή είναι Έλληνες και Ελληνίδες η ύστατη προσπάθεια του θηρίου της διαφθοράς, της ανικανότητας, του παράνομου πλουτισμού και της προδοσίας.
Ας τους προειδοποιήσουμε όμως να μην εφησυχάζουν. Υπάρχουν στην Πατρίδα αγνές πατριωτικές δυνάμεις που με υπομονή, υπομονή και εργατικότητα προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα όπου οι Έλληνες ενωμένοι θα μαζέψουν τα συντρίμμια του Έθνους και με αυτά θα δημιουργήσουν μία νέα Ελλάδα το όνομα της οποίας θα ξαναγίνει συνώνυμο του θαύματος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.
Υπάρχουν κόμματα όπως ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ο οποίος χωρίς να χρειάζεται κομματικές επιδοτήσεις όπως δικαιολογείται ο κύριος Καμμένος ή επαφές με ισχυρούς χρηματοδότες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, προχωρά στο 2ο του συνέδριο συνθέτοντας όλες τις αγνές πατριωτικές δυνάμεις που διάσπαρτες προσπαθούν να αμυνθούν εμπρός στο τέρας της διακυβέρνησης.
Ένα κόμμα που δημιουργήθηκε από μία ομάδα αποστράτων των ΕΔ και των ΣΑ και έχει ήδη αγκαλιασθεί από τον Ελληνικό λαό σαν μία αγνή, πατριωτική δύναμη που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να προσφέρει αλλά και να υλοποιήσει το αίτημα του Ελληνικού λαού για αναγέννηση και τιμωρία.
Και ας είναι σίγουροι όλοι όσοι επιβουλεύονται τη χώρα, ότι είμαστε εδώ, έτοιμοι όπως γεννηθήκαμε, να πολεμήσουμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία της Πατρίδας.
Πανταζής Βασίλειος
Μέλος ΑΠΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου