--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, αναλύοντας και αξιολογώντας τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων της 6ης Μαΐου και 17ης Ιουνίου και παρακολουθώντας στενά τις πολιτικές εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, ένα χρόνο μετά την ίδρυσή του, την ανασύνταξη και την επανεκκίνησή του Κόμματος, προχωράει σε ένα δυναμικό ΄΄Άνοιγμα στην Κοινωνία΄΄.
Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Μακεδονία Παλλάς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Νίκος Αλικάκος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Μίγκος και το μέλος του Α.Π.Σ. κ. Αργύρης Σαρήππαπας, συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση με διακεκριμένα μέλη κοινωνικών ομάδων της Συμπρωτεύουσας, μεταξύ των οποίων ήταν Ανώτατοι Αξιωματικοί εα των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, Καθηγητές των ΑΠΘ. ΠΑΜΑΚ και ΑΤΕΙΘ, Πρόεδροι Πατριωτικών Οργανώσεων του εσωτερικού και της Ομογένειας, Επιχειρηματίες, Γιατροί, Δικηγόροι, Οικονομολόγοι, Στελέχη μεγάλων Οργανισμών και Επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι. 

΄΄Είναι επιβεβλημένη η συνένωση, η συστράτευση και η κοινή συμπόρευση όλων των δυνάμεων που αγωνιούν για το μέλλον και τη τύχη της Χώρας΄΄ δήλωσε ο Πρόεδρος κ. Αλικάκος, ενώ   κραυγή αγωνίας που έχει σκοπό να ακουστεί από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο και από το Καστελόριζο μέχρι την Κέρκυρα ύψωσε ο Γενικός Γραμματέας κ. Μίγκος καλώντας όλους τους διακεκριμένους καλεσμένους να λάβουν υπόψη τους το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και να συμμετέχουν σε ένα κοινό σχέδιο δράσης για τη σωτηρία της Πατρίδας. 

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι περισσότεροι από τους προσκεκλημένους και αφού εξέφρασαν τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους, δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν ενεργά στον δίκαιο αγώνα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.

Το ΄΄ Άνοιγμα στην Κοινωνία΄΄ του Συνδέσμου ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη που γιορτάζει την 100η Επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης από τον Οθωμανικό ζυγό. 

Η ΄΄ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ΄΄ θα ξεκινήσει με τη μεγάλη συγκέντρωση στις 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα όπου ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυσή του, θα ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές και θα απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που καθημερινά σηκώνουν το βάρος μιας λανθασμένης οικονομικής και Εθνικής πολιτικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου